Accesorii

Pentru a-și prezenta noua colecție, Louboutin se bazează pe coregrafa și dansatoarea spaniolă Blanca Li

Pentru campania următoarei tale colecții toamna-iarna 2016-2017 Christian Louboutin A recurs la talentul și la cunoștințele dansatorului și coregrafului spaniol Blanca Li timpul care durează a film de moda la fel de grafică ca jucăușă.

acest scurt pe care le-au intitulat "Eseul" introduce un grup de dansatori în timp ce face o serie de întinderi, toți pantofii cu pantofii mitici ai tălpii roșii ale mărcii. Până la sosirea carismaticului Blanca Li, care joacă rolul unui coregraf perfecționist și tiranic.

La fel de jucăuș și estetic, asta poveste de modă prezintă câteva dintre modelele farurilor din colectia urmatoare, dar și articole din articole din piele și celebrul Rujurile Louboutin. Campania va consta, de asemenea, dintr-o serie de vizual realizat de fotograf René Habermacher.

Blanca este coregrafa, dansatoarea, realizatorul și cineastul spaniol născut în Granada, care a trăit nașterea hip hop-ului și a creat un grup de Flamenco-Rap. În 1992 s-a mutat să locuiască în Franța și a devenit director și coregraf al Baletul din Berlin. În Franța, are multe probleme și a devenit ofițer al Ordinului Artelor și Literelor de către ministrul francez al Culturii. Deci, ¡un lux pentru Louboutin!

Site oficial | Christian Louboutin
În Jared | În această vară, Christian Louboutin își dă drumul


Fotografii | stare de nervozitate

Video: Stikeez 2019 - noua mea colectie COOL de la LIDL. desfacem 41 pungute (Aprilie 2020).

Loading...