Parfumuri

Dolores Promesas este lansată cu o colecție de parfumuri și frumusețe

Dolores Promisiuni s-a născut în 2006 cu scopul de a deveni o firmă de autor capabilă să ajungă la noi toți. Miryam pictat și Alicia Hernandez, regizorii lor creativi, au reușit-o, devenind semnătura șefului multora celebrități. acum, împlinește 10 ani și coincidând cu această zi de naștere specială, brandul este lansat pe piața frumuseții cu prima sa linie de parfumerie și multe alte lucruri.

Parfumurile lui Dolores Promesas

Personalitatea optimistă a personajului său se concretizează într-un parfum seducător perfect pentru fiecare zi. Este Eau de Toilette, al cărui aspect citric aduce atingerea optimismului și a prospețimii atât de prezent în modul de a înfrunta viața lui Dolores Promesas, care împreună cu note chypre și florale oferă răutate și rafinament. Prețul său este de 18,50 euro.

parfum cer Este feminin, romantic și elegant, creat pentru ocazii speciale. Conform proiectanților: "Evocă un sentiment de sărbătoare, de companie și de plăcere, de pauză și distracție." La plecare, parfumul se deschide cu o prospețime vibrantă și naturală, un cocktail brodat cu bergamotă din Calabria și lămâie siciliană; Inima este compusă din flori albe naturale de tuberoză, iasomie, geraniu și orhidee albă, însoțite de atingerea spumoasă și picantă a elemi, care aduce atingerea feminină a parfumului: parfumul rezistă în aspectul său cel mai senzual și magnetic, cu fuziunea de Laptele de migdale, mosc alb și chihlimbar dulce pe fundal. Containerele sunt decorate cu imprimeu polka dot. Prețul său este de 40,00 euro.

Stilul său de îmbrăcăminte este foarte personal, iar acel stil a trecut și la ambalare a întregii linii de frumusețe cu modele complet identificabile cu firma. Impresiile cu imagini și puncte polka (cele văzute în Rai) cu un anumit aer retro, sunt responsabile de decorarea containerelor, în același timp, perfecte pentru decorarea băii sau a dressingului. Gelul de baie este foarte moale, se numește „100% feminin” iar prețul său este 3,95 euro, și săpun de mână "Sunt sentiment pur" costă 2,95 euro.

Linia părului

Gama largă de tratament pentru părul cu cheratină: șampon, balsam și măști ... Acestea vin în sticle cu fraze originale cu care este identificat fiecare produs. Expresii care nu sunt întâmplătoare, dar care sunt foarte în concordanță cu brandul cu care suntem obișnuiți în hainele lor, schimbându-se în fiecare produs și contribuind la punerea consumatorului în contact cu firma, cu mesaje directe, apropiate, distractive și descriptive pentru timpul

  • Șampon normal pentru păr "Eu duc frâiele părului meu" 3,95 euro
  • Șampon fin pentru păr „Îmi place și mă rezolvă” 3,95 euro
  • Șampon pedepsit părul „Păr proaspăt restaurat” 3,95 euro
  • balsam „Îmi duc frâiele părului” 3,95 euro
  • masca „Păr proaspăt restaurat” 3,95 euro
  • Balsam instant „Îmi place și mă rezolvă” 3,95 euro

Limas

Pentru a completa colecția, care iese la vânzare de la 1 iulie În parfumeriile și magazinele de înfrumusețare, există, de asemenea, o mare varietate de limes, în culori diferite, și bureți în formă de flori.

  • Efect de decojire a flori de burete „Vreau să mănunc din nou” 1,95 euro
  • File personalizat pentru unghii 2,45 euro

Cu toată această colecție completă, brandul spaniol intenționează să-și facă un loc important în sectorul frumuseții și, cu siguranță, datorită filozofiei sale vesele și distractive, reușește.

În frumusețea lui Jared | Prințesele moderne și orașe au miros de Lanvin

Video: Leana Wen: What your doctor wont disclose (Decembrie 2019).

Loading...