Frumusețe

Observați! Victoria Beckham va colabora cu Estée Lauder

Aceasta este o veste a celor care surprind. Și este că nu în fiecare zi învățăm asta Victoria Beckham va colabora cu Estée Lauder alături de care va lansa o colecție de machiaj pentru toamna viitoare. Aștept cu nerăbdare să o văd acum!

Există foarte puține detalii pe care le cunoaștem până acum. De fapt, știm doar că va fi o colecție de machiaj în ediție limitată și va fi disponibilă din septembrie 2016.

Victoria Beckham s-a declarat încântată Cu această colaborare și a recunoscut că procesul a fost inspirat și foarte învățat, de la întoarcerea și privirea la toate arhivele Estée Lauder până la lucrul la echipă cu produsul. De fapt, a ajuns să spună că el simti ca o colaborare perfecta pentru ea si brandul ei (modestie în afară).

Am admirat întotdeauna femeia din spatele Estée Lauder și brandul puternic pe care l-a creat. Sunt încântat să ofer clienților atât această linie de machiaj, cât și să formez o mică parte din viziunea lor pentru femei.

Și vrem să o vedem.

La rândul său, din De asemenea, Estée Lauder a declarat că este fericită Cu această colaborare.

Suntem încântați să ne unim și avem viziunea asupra frumuseții Victoria de a o duce la toți fanii ei din întreaga lume. Victoria este o vizionară cu o înțelegere adevărată a ceea ce își doresc femeile și cu un efort pentru ca femeile să arate și să se simtă frumoase.

Deocamdată nu avem mai multe imagini decât acestea, de îndată ce vom avea mai mult material vă vom trimite.

În frumusețea lui Jared | Victoria Beckham face primii ei pași în lumea frumuseții pe mâna Nail Inc
În frumusețea lui Jared | Da, da, da, Victoria Beckham își va lansa și propria linie de frumusețe

Loading...