Mirese

Elie Saab lansează prima colecție de rochii de mireasă

Nu este prima oară Elie saab el proiectează rochii de mireasă, o face deja pentru Pronovias sub numele de Elie de Elie Saab, dar este prima dată când lansează propria colecție. Colecția de rochii de mireasă a Elie Saab va vedea lumina în primăvara anului 2017, deci, dacă vă căsătoriți în acel an, puteți lua notă.

Rochiile de mireasă ale lui Elie Saab, după cum vă puteți imagina, seamănă cu modelele ei Haute Couture și sunt absolut spectaculos. Perfect pentru miresele care caută un look de pistă și rochii de vis.

Există rochii cu broderie și margele, foarte tipic pentru desenele lui Elie Saab. Există, de asemenea, modele cu aplicații florale în miniatură și dantelă delicată. Pentru miresele mai tradiționale le evidențiază rochii clasice imperiu sau cu silueta de sirenă. Și pentru cele mai moderne mirese, există fuste scurte și chiar pantaloni palazzo care se combină cu un top decorat cu dantelă.

Pentru a combina look-urile de nuntă, Elie Saab vă propune accesorii unde alb și dantelă Sunt principalii protagoniști, cum ar fi genți, pantofi, voaluri, jachete, bolero ...

Vezi galeria completă »Mireasa Elie Saab Primăvara 2017 (31 de fotografii)

În Jared | Căutați exclusivitate pentru rochia de mireasă? Acestea sunt cele 11 semnături pentru bugete nelimitate

Loading...