Timp liber

Am sărbătorit Ziua Magazinului de Recorduri trecând în revistă cele mai emblematice 100 de costume ale scenei muzicale

Cunoscut și sub numele de Ziua magazinului de înregistrări, Ziua Magazinului de Recorduri este o zi pentru a onora rolul magazinelor de discuri și a formatelor fizice tradiționale și pentru a ne bucura artiștii noștri preferați. O ocazie perfectă pentru sărbătorește reculul în vânzările de muzică înregistrată și recuperarea vinilului. Și, de asemenea, să vă bucurați de cele mai emblematice costume folosite în videoclipurile muzicale și concerte de muzicieni precum David Bowie, Michael Jackson și Lady Gaga.

Ideea de a sărbători Ziua Record Store a luat naștere în 2007 în Statele Unite obiectivul de a oferi sprijin micilor unități de muzică independente care încă supraviețuiesc. În fiecare an se celebrează a treia sâmbătă din aprilie și tot mai multe țări se alătură acestui festival de vinil. Și ce moment mai bun de făcut o trecere în revistă a celor mai emblematice aspecte ale artiștilor noștri preferați? Dintre icoanele pop, rock ... care au marcat cu vinilele lor toată viața?

Cu ocazia acestei zile speciale, Groupon a lucrat împreună cu ilustratorul Dan Sherratt pentru a recrea rochia acelor artiști care au marcat o epocă.

Din ansamblul școlii lui Britney din Copilul încă o dată, parcurgând aspectul total de piele al lui Michael Jackson în rău, aspectul lucrat al băiatului George din Kameleon Karma sau ținuta colorată a trupei The Beatles de pe coperta albumului său Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band.

Piese de costume mitice, care a devenit obiecte de cult venerate de colecționari. Aproape la fel pentru vinilurile în care apar și care trăiesc astăzi într-o zi o nouă renaștere în mâinile iubitorilor de muzică și fani ai muzicii bune.

Pe site-ul oficial al Record Store Day puteți descoperi ce evenimente au fost planificate pentru a sărbători această zi. Și aici puteți descărca toate ilustrațiile.

În Jared | Catwalk: prezentarea de modă pe care nu o puteți rata la Rijksmuseum

Loading...