Frumusețe

Am testat rimelul Velvet Max Factor

Dacă ar trebui să aleg un singur produs de înfrumusețare (fără a lua în considerare tratamentul și îngrijirea pielii, desigur), aș alege cu siguranță un rimel. Pot trece fara baza, fard, umbre sau ruj, dar Nu pot merge fără rimelNu plec niciodată de acasă fără ea, oriunde merg.

Deci, sub această premisă, vă puteți imagina că sunt în permanență în căutarea idealului. Este adevărat că am găsit măști grozave, dar nu mă doare niciodată să încerci altele noi în caz că avem surprize. Astăzi am să vorbesc despre ultimul pe care l-am încercat, rimelul Velvet Max Factor. Îți spun experiența mea.

Masca Velvet Max Factor pentru genele catifelate și întunecate

Voi începe prin a vorbi despre ceea ce ne promite brandul, care este genele catifelate și întunecate pentru ochii fumători seducători. O obțin, pe de o parte, cu Aplicator pentru volum volum care acoperă fiecare filă cu o formulă bogată, de textura tip mousse, pentru a oferi genele mai dense, mai închise, mai voluminoase; și a lui în special formulă ușoară Aduce grosimea și volumul rapid și ușor la nivelul genelor pentru o senzație de catifea unică.

Astfel, avem un tip de mousse mai scump, care oferă o senzație de moliciune la atingere, cu peri antidumping, oferind definiție și volum.

Experiența mea

Prima impresie a acestei măști este că a fost aceeași cu obișnuitul Efect efect falsDe fapt, am putea-o considera ca o verișoară-soră, cu toate acestea, vă spun deja că, Personal, îmi place originalul mai mult decât acesta nou.

Cât despre Aplicația de volum Lavish, este aceeași cu False Lash Effect, o perie gras, cu peri scurti care, departe de a părea dificil să acopere fiecare filă, chiar face și Oferă un volum bun.

În ceea ce privește formularea, îmi este mai dificil să lucrez cu ea decât cu cea inițială. Textura în sine este mousse și se arată, la atingere genele sunt mai moi, dar este că nu le ating pe tot parcursul zilei, așa că nu este ceva care îmi pasă prea mult. Și pentru a elimina produsul ambele sunt la fel.

După cum știți, aceste tipuri de măști sunt mai bune câteva zile după deschidere, deoarece trebuie să se usuce puțin. Problema cu asta este că este aceea Nu-mi place mult textura de mousse „calea de uscare”. Nu face bulgări, cel puțin deocamdată, dar A devenit la fel de mult mai doughy.

În ceea ce privește volumul, da asta dă volum, pe care nu-l vom nega, dar ceva foarte asemănător cu cel precedent, pentru mine nu contribuie mai mult, nici mai negru, sincer.

Să vedem, nu mă înțelegeți greșit, Este un rimel bun, cu un preț de 8/9 €, care merită foarte mult, dar în varietatea Max Factor, după bunul meu plac, cel care a fost lansat inițial cu premise foarte similare este mai bun. Totuși, dacă mă întrebi direct Dacă aș recomanda să dea volum, Aș spune cu siguranță că da.

Produsul a fost furnizat pentru testare de către Max Factor. Puteți consulta politica noastră de relații de companie pentru mai multe informații.

Site oficial | Factor maxim
În frumusețea lui Jared | Testăm miticul efect de volum de mască YSL genelor false (și îl comparăm cu altul)
În frumusețea lui Jared | Testăm umbrele Exces Shimmer de Max Factor, culoarea și luminozitatea asigurate

Loading...