Frumusețe

Am încercat crema și conturul lui Belif, o bombă de hidratare care (într-adevăr) îți schimbă fața

Februarie începe foarte rece și uscat. Ceva care, cu pielea mea sensibilă, observ foarte multe pe față. De aceea, m-am gândit că este momentul ideal pentru a încerca crema facial Belif Moisturizing Bomb și conturul ochilor, cosmetice coreene pure, care fac minuni pe piele. Tenul este elastic, proaspăt și atât de moale încât nu mă pot opri să-l ating. Este literalmente o foaie bombă de hidratare a ceea ce am să vă spun absolut totul astăzi.

Firma coreeană Belif "integrează Tehnicile apotecare din secolul al XIX-lea și sofisticarea ritualurilor de frumusețe coreene. Fiecare dintre formule conține ingrediente pure, activate prin știința cosmetologică de ultimă oră și prin metodele tradiționale de extragere a plantelor. "În Spania ne vine de la Sephora, putând încerca aceste două propuneri pentru conturul feței și al ochilor firmei.

Adevărata cremă - bomba hidratantă de Belif

Aceasta este cea mai hidratantă cremă pe care o are firma, „o propunere hidratantă care mângâie pielea uscată, plictisitoare și solzoasă, cu o lovitură de hidratare intensă timp de 26 de ore, lăsând fața moale, foarte hrănită și flexibilă”. Un rezumat al produsului cu care nu aș putea fi de acord mai mult, chiar adăugând acest lucru o lasă proaspătă și cu senzație de umiditate Foarte relaxant și confortabil.

Pe lângă această senzație pe piele, există un alt lucru care atrage atenția atunci când îl aplic: aroma ei. Adevarata crema - bomba hidratanta miroase minunat. Este fabricat cu plante medicinale, printre care utilizarea Frunze de comfrey care dau rezultatului final o aromă oarecum mentolată Și foarte proaspete.

Produsul vine, ca și restul opțiunilor Belif, într-o cutie de carton albastru și alb care arată foarte farmaceutic. În ea putem găsi toate informațiile despre cremă, ingrediente și descrieri. Când îl deschidem găsim un recipient alb cu capac negru, cu același uiteambalaje în afara. Prețul său este de 35 de euro, dar face o astfel de diferență încât merită cu adevărat.

Bombă de ochi hidratantă Belif

Celălalt produs must Ceea ce am încercat de la Belif este această bombă de ochi Mousturizing. "Este un contur ușor, revigorant și hidratant al ochilor, care crește elasticitatea și rezistența pielii din această zonă." Oamenii cu piele reactivă ca mine vor ști asta zona ochilor și a pleoapelor este ușor iritată. Mai ales cu îndepărtările de machiaj, care apar roșeață. Ei bine, pot spune din experiență că acesta este antidotul.

Această cremă de contur este foarte asemănătoare cu Bomba hidratantă pentru față, cu o aromă la fel de răcoritoare datorită frunzelor comfrey. Cu toate acestea este mult mai hrănitor datorită scânteii asiatice, ceva ce apreciază conturul meu. De asemenea, hidratarea, elasticitatea și confortul pielii amintesc foarte mult de crema anterioară, fiind ideale pentru a avea mereu în geantă.

Prezentarea produsului urmează aceeași linie ca toate cremele Belif, cu tonuri de albastru și alb uite profesională. Totuși, ambalajul său surprinde prin tonul intens de albastru smarald, care transmite o senzație de prospețime foarte estetică. Și acest lucru este adevărat atunci când îl încercați! Prețul său este puțin mai mare decât al hidratantului facial. Costă 38,95 euro, dar durează mult.

Concluzia finală este, în acest moment, destul de evidentă. M-am îndrăgostit de minunile acestor două produse. Într-o asemenea măsură încât mă duc deja la a doua cremă facială. Și am foarte clar că voi încerca alte propuneri ale firmei coreene, pentru că cele două pe care le-am folosit m-au surprins cu rezultatele lor, depășind așteptările. În opinia mea, acestea sunt un 10 absolut.

Produsul a fost furnizat pentru testare de către Belif. Puteți consulta politica noastră de relații de companie pentru mai multe informații.

Loading...