Categorie Accesorii

Clonat și prins: nebun de pisici ?, această clonă a clutch-ului Kitty din Charlotte Olympia te va face să te îndrăgostești
Accesorii

Clonat și prins: nebun de pisici ?, această clonă a clutch-ului Kitty din Charlotte Olympia te va face să te îndrăgostești

Poate din cauza influenței miilor de memorii care au jucat în ultimele timpuri, sau poate că nu, dar dacă te consideri un iubitor de pisici nebune, fără îndoială că ambreiajul rigid al lui Charlotte Olympia trebuie să fie în colecția de geantă. Sau bine, mai bine clona sa de mare succes, nu? Am stabilit că economia dvs. vă mulțumește.

Citeşte Mai Mult
Accesorii

Noua colecție de bijuterii Zara (în ediție limitată) va adăuga o notă minimalistă aspectului tău zilnic

Dacă sunteți unul dintre cei care iubesc lumea bijuteriilor, dar contul dvs. de verificare nu vă permite să faceți cheltuieli mari, Zara ajunge cu intenția de a vă îndrăgosti. Motivul? Firma spaniolă tocmai a prezentat cea mai recentă colecție de bijuterii în ediție limitată în care aurul și zirconii care imită strălucirea sunt protagoniștii.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

11 genți pentru cumpărători cu mai puțin de 40 de euro cu care să vă întoarceți la birou cu mult stil și spațiu

Este timpul să ne asumăm reîntoarcerea la muncă și rutină după sărbători. Este timpul să ne întoarcem la vechile obiceiuri de a fi nevoiți să aducem și să purtăm o mulțime de lucruri în saci: laptop, pahare, tabletă, mâncare (dacă este cazul), ... și multe alte lucruri. Prin urmare, avem nevoie de o geantă care să îndeplinească circumstanțele și, pe lângă faptul că oferim tot spațiul de care avem nevoie, să ne ofere stil și, dacă este posibil, acest lucru nu este foarte scump, avem deja prea mult înapoi la școală.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Multi Pochette, noua geantă Louis Vuitton care amenință să fie favorita sezonului

Fiecare sezon care trece avem o geantă nouă, iar această toamnă 2019 începe cu intrarea - prin ușa mare - a lui Louis Vuitton și designul său cel mai recent botezat cu numele de Multi Pochette. Salvând designul lansat în 1992, denumit Pochette, casa adaugă o geantă suplimentară (mai mică) și o decorează cu un mâner dublu - unul sub formă de lanț de aur și celălalt material gros - cu un suport pentru monede ca farmec.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Ultimul lucru despre Vetements este nebun: unii papuci de urs să plece afară (deși nebunul este prețul său)

De fiecare dată când Vetements lansează o nouă nebunie pe piață, primește toată atenția. Atât de mult, încât designerul său, Demna Gvasalia, și-a câștigat deja reputația de a fi cea mai satirică, îndrăzneață și genială creativă din industria modei actuale. Dar asta nu-l împiedică să continue să ne surprindă, de data aceasta cu pantofi de ursuleț care sunt scoși pe stradă.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Mango lansează o nouă ediție limitată de bijuterii placate cu aur atât de minimalist, care promite să zboare din magazine

Mango a făcut-o din nou, pentru că a devenit deja specialist atunci când proiectează bijuterii care se îndrăgostesc și obsedează. Firma low-cost s-a repetat din nou cu o colecție de aur ediție limitată, după succesul precedent. Se numește Golden Hour II și preia locul unde a lăsat-o ultima, decorându-ne stilurile cu bijuterii aurii și minimaliste pe care nu le vom înceta.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Noua colecție de genți de la Zara ar putea umple aspectul zilnic cu culoare și originalitate

Nu știm ce au gențile, dar într-o lume (cea a modei) în schimbare constantă, cu tendințe care variază dramatic în fiecare sezon, acest complement este capabil să îndure în timp și să supraviețuiască oricărei moduri impuse. Cu aceste premise, Zara prezintă noua sa colecție din toamna anului 2019, unde designurile de toate dimensiunile și stilurile vin cu scopul de a cuceri aspectul nostru de zi cu zi.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Întoarcerea Gossip Girl ar putea scoate Blair Waldorf în tine: 21 de benzi pentru a onora cel mai preponderent personaj din televiziune

XOXO, Gossip Girl. Cum să uiți celebra entradilla Gossip Girl? Seria mitică care ne-a făcut să visăm la New York (din nou), a făcut ca stilul preppy să fie la modă și ne-a făcut pe toți să ne dorim să mergem cu întoarceri uniforme - deși nu știm cum. Se știe puțin despre această nouă etapă: va difuza HBO, protagoniștii vor fi un nou grup de tineri și totul se va întâmpla la opt ani de la sfârșitul complotului inițial.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Pălării cu plajă la modă: pălării cu plajă cu care să obții cele mai elegante aspecte

Nu fără pălăria mea! Pălăriile de plajă sunt complementul necesar pentru a face soare pe plajă sau în piscină. Este un accesoriu care protejează atât fața cât și părul de razele soarelui și este, de asemenea, ideal. Dacă nu vă simțiți confortabil, pariați pe un model mai discret și dacă doriți să fiți cel mai la modă, alegeți pamelon în cel mai pur stil Jacquemus.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Clonat și prins: cerceii în formă de inimă ajung în Zara

Cerceii în formă de inimă au ajuns în urmă cu câteva luni, cu scopul de a cuceri multe victime ale modei, iar de-a lungul săptămânilor au devenit accesoriul vedetă al stilului de stradă. Dacă Alessandra Rich a revoluționat cu cerceii ei strass, încetul cu încetul noi firme lansau noi modele: Balenciaga, Uterqüe sau My Peeptoes au indicat moda.
Citeşte Mai Mult
Accesorii

Ochelarii de soare ai momentului sunt semnate de Loewe și promit să fie protagoniștii acestei veri

Există un complement indispensabil în ziua de azi pe care mulți nu îl pot face fără a ieși - și nu este geanta. Ochelarii de soare nu numai că aduc stilul la aspectul final: protejarea noastră împotriva soarelui este scopul principal și, de asemenea, face diferența. De-a lungul anilor, am succedat în mai multe forme de șa și Loewe are cel mai original design al acestei veri 2019.
Citeşte Mai Mult