Categorie Reclamă

Aceștia au nevoie să bâlbâie: cea mai plictisitoare campanie pe care am văzut semnătura Dior pentru această toamnă 2017
Reclamă

Aceștia au nevoie să bâlbâie: cea mai plictisitoare campanie pe care am văzut semnătura Dior pentru această toamnă 2017

Ceea ce face Maria Grazia Chiuri pentru Dior este fabulos: prima femeie însărcinată cu marea casă franceză este să umple paradele lui Dior cu romanticism și feminism. În timp ce paradele lor ne entuziasmează, nu putem spune același lucru despre ultima campanie a firmei, care prezintă fotografia lui Brigitte Lacombe și modelele Adwoa Aboah, Jing Wen și Ruth Bell Read pentru un casting multiracial.

Citeşte Mai Mult
Reclamă

Când Moschino a devenit telenovela dinastiei datorită lui Gigi Hadid, Joan Smalls și Irina Shayk

Campania Moschino toamna 2019 nu poate fi mai distractivă. Ca și cum ar fi o telenovelă dinastie, există dramă, dragoste, gelozie și chiar o luptă pentru pisici între Gigi Hadid, Joan Smalls și Irina Shayk. Haide, are totul pentru a ne face să râdem cu voce tare. Jeremy Scott a postat pe contul său de Instagram videoclipuri mici ale celor trei modele de top care joacă rol de actrițe de telenovelă.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Cabina foto, cea mai recentă tendință în jurul căreia gravitează Willow Smith și Natalie Portman

La fel ca în lumea modei, frumusețea există și sunt urmate tendințele. În aceste zile au fost dezvăluite două campanii publicitare care se învârt în jurul aceluiași leitmotiv: o cabină foto. Aceste mașini de fotografiat care erau așezate în fața multor organisme publice, astfel încât oamenii să poată face fotografii pentru cartea de identitate sau pașaportul au trecut de la practic învechite la a deveni centrul atenției și al atracției, a tuturor petrecerile
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Fațetele de modă sunt în noua campanie de toamnă 2016 a lui Calvin Klein

Calvin Klein este pe buzele tuturor și nu doar pentru desenele sale sau pentru a fi una dintre semnăturile preferate pentru celebrități atunci când pășesc pe covorul roșu. Campaniile sale de publicitate merg în toată lumea, iar următoarea pentru această toamnă 2016 nu ar putea fi mai mică. În aceleași premise ca și cele anterioare - și urmând starea de spirit I ___ în #mycalvins - Calvin Klein are fețele la modă, iar una nouă este marcată atât când vorbește.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Străzile Cannes și Snapchat, mixul perfect pentru noua campanie Dolce & Gabbana

Rețelele sociale au un impact mai mare asupra societății noastre și o vedem zi de zi. Sunt cel mai simplu, mai direct și rapid mod de a ajunge la întreaga populație, iar firmele de modă profită din plin de colaborări și acțiuni diferite. Dar italienii Dolce și Gabbana au dorit să meargă mai departe și profitând de Festivalul de la Cannes, care și-au fotografiat următoarea campanie în timp ce difuzau pe Snapchat.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Ultimul viral care ne-a mișcat are un meniu unic pentru femei: respect de sine și calm. Ce ceri?

Ultima campanie a lui Pavofrío ne-a făcut să ne îndrăgostim și a reușit să empatizăm cu o nouă generație de femei care deja s-au săturat de a îndura atâta presiune socială, de a se simți vinovate și de a se copleși de a deveni acel model imposibil de superwoman. Dar Delicious Calm este mult mai mult decât un spot care a devenit viral în doar câteva ore, este, de asemenea, un adevărat restaurant pop-up, primul care servește rețete fără stres de genul „Nu am fost la sală pentru că nu mi-a oferit câștigă sau „încă nu am un partener stabil și alunecă”.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Calvin Klein recurge din nou la controverse sexuale în campanii

Se pare că Calvin Klein este dispus să vorbească. Și după ce au știut că directorii săi creatori vor lăsa semnătura și au făcut speculații despre posibila angajare a lui Raf Simons, acum controversa vine sub forma unei campanii. Mai mult decât controversat, ceea ce a făcut marca este să lase toți utilizatorii cu gura deschisă - și aproape dezactivați.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Ești din gașca Alexander Wang Spring-Summer 2016? (Kaia Gerber da)

Că Anna Ewers, Molly Bair, Binx Walton sau Stella Lucia aveau să apară (din nou unsprezece) în campania de primăvară-vară 2016 a lui Alexander Wang era ceva care se apropia. Cu toate acestea, vestea că fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, ar fi binevenită și de proiectant, deoarece o nouă membră a #AlexanderWangSquad a sărit în mass-media în urmă cu doar câteva săptămâni, generând o agitație și emoție în părți egale.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Behati Prinsloo devine o fată surferă pentru Tommy Hilfiger

Ca și cum ar fi mereu în căutarea celui mai bun val și totul trebuie spus, foarte bine înconjurat de băieți frumoși, modelul Behati Prinsloo călătorește spre o destinație paradisiacă de vacanță din Caraibe, între insulele Mustique, St. Vincent și Grenadine pentru a joacă în campania de primăvară a lui Tommy Hilfiger.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

O victimă a unui atac acid stă în ultima campanie Viva n Diva: merită totul în lumea modei?

Laxmis Saa, supraviețuitorul unui atac acid, este protagonista celei mai recente campanii a Viva n Diva, un brand de modă din India, sub sloganul „Face of Courage”. Este foarte lăudabil faptul că un brand se pretează să dea glas unei victime de ceva la fel de îngrozitor ca atacurile acide, dar ne întrebăm dacă o campanie de modă este locul cel mai potrivit.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Alessandro Michele pariază pe pop-ul berlinez din anii 80 pentru a-și prezenta noua campanie

După ce ne-a dus pe străzile din Los Angeles, pentru a prezenta campania publicitară pentru primăvara-vara 2016, Gucci își propune pop-ul berlinez din anii 80 printr-o serie de clișee cu accente suprarealiste precum în filmul „Velvet Goldmine” . Pe terasele acoperișurilor clădirilor orașului, în cluburile instalate în vechile galerii abandonate, pe coridoarele nesfârșite ale metroului sau în băile publice, o trupă de tineri compusă, printre altele, de Polina Oganicheva, Peyton Knight, Elizabeth Moore, Nicole Atieno și Mia Gruenwald se distrează la skateboarding în timp ce îmbrățișează un curcan umplut în brațe sau flirtează cu toată inconștiența și desfășurarea tinereții.
Citeşte Mai Mult
Reclamă

Italia este Iubire și, pentru a dovedi-o o spaghettata bună imortalizată cu un selfie, spuneți-i dacă nu celor din D&G

Un oraș din Sicilia adânc vara; trecutul și prezentul împreună când desfășoară activități la fel de distractive precum mâncatul, cântatul și dansul. Acesta este fundalul pe care a fost prezentată noua campanie Dolce & Gabbana pentru primăvara-vara 2016. În imaginile acestei campanii puteți vedea cum localnicii interacționează cu turiștii care știu să aprecieze modul de viață italian, așa că profită de ocazie pentru a o sărbători împreună organizând petreceri distractive unde oamenii nu ezită să discute, să cânte și chiar să ia selfie-uri. să perpetuăm aceste momente și să ne amintim de prieteni noi.
Citeşte Mai Mult