Categorie Barcelona

Barcelona

Există ceva mai bun decât să te bucuri de terasele din Barcelona? Ei bine, aceste 13 sunt cele mai multe din sezon

Este timpul să începeți să plecați - mai mult dacă este posibil - de acasă și să lăsați pielea să înceapă să accepte razele soarelui. Nu vă blocați în interiorul unui bar sau restaurant, ieșiți cu prietenii și mergeți la băuturi sau mâncați în aer liber. Barcelona are multe - multe - opțiuni, dar astăzi facem un traseu pentru cele mai bune 13 din 2016.
Citeşte Mai Mult
Barcelona

Restaurantele la modă din Barcelona

Vine vremea bună și mintea vă cere să ieșiți afară mai mult. Vrei să mergi pe străzi, să te lași văzut și ... Încearcă arome noi. De aceea, astăzi vă arătăm cel mai bun ghid culinar din orașul Barcelona. Acestea sunt restaurantele care sunt mai la modă. Ia notă de toate Ramen-urile de bucătărie Koku
Citeşte Mai Mult
Barcelona

Dacă vă place stilul popular, veți găsi rochia de mireasă în colecția YolanCris 'Boho Chic' 2018

După ce ne-a arătat colecția Haute Couture, YolanCris a defilat cu cea mai iconică linie a sa: colecția Boho Chic. Rochii de mireasă boeme croite, în stil Ibiza și stil hippie, cu referiri clare la anii 70. Noua colecție din 2018 este inspirată de Barcelona, ​​oamenii săi, cultura mișcătoare care trăiește pe străzile sale și moștenirea sa modernistă , palpabil în fiecare colț al orașului, iar rezultatul este rochii de mireasă pentru fete milenare, modele tinere, îndrăznețe, cu transparențe senzuale, perfecte pentru miresele „spiritului liber”.
Citeşte Mai Mult
Barcelona

Colecția Rosa Clará parada 2018: ia mireasa romantică

Rosa Clará a deschis Barcelona Bridal Fashion Week cu noile sale propuneri de iubite, o colecție din 2018 plină de modele romantice și senzuale care îmbunătățesc silueta feminină. Modelul american Mariana Downing (iubita lui Marc Anthony), Rocio Crusset și sud-africanul Jordan Van der Vyver au fost topurile protagonista ale acestei paradele fantastice și romantice.
Citeşte Mai Mult
Barcelona

Este vorba despre cei 7 designeri care au câștigat inimile noastre mici pe pasarela 080 din Barcelona

Pasarela 080 s-a încheiat și ne-a lăsat vibrații și gusturi foarte bune. La Barcelona au defilat mai mulți designeri naționali, demonstrând că talentul spaniol trăiește cu cel al Săptămânilor internaționale de modă. De la cea mai exuberantă culoare a lui Custo Barcelona până la clasicismul britanic al lui Pablo Erroz, aceștia sunt cei șapte designeri 080 pe care i-am lua acasă cu noi.
Citeşte Mai Mult