Categorie Frumusețe

Frumusețe

Manichiura multicoloră este în continuare favorita și ne arată aceste șapte propuneri

Este oficial și amenință să fie o adevărată ciumă: unghiile multicolore sunt cea mai dorită tendință a sezonului - o spunem de câteva luni. Departe de a fi plictisitor sau saturați, posibilitatea combinării este atât de nesfârșită încât în ​​fiecare săptămână găsim noi modalități de a purta acest tip de manichiură pentru a fi „original”.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Carlota Casiraghi deschide un nou look pentru revenirea la școală

În aceste zile comentăm multe: după vară, este timpul să schimbăm aspectul și să pariem pe noi tăieturi, culori noi ... cu care să înfruntăm această nouă etapă, rentrée din septembrie în cel mai bun mod posibil. Astfel, ultima care și-a reînnoit părul a fost Carlota Casiraghi lăsându-ne un gust foarte bun ... Și este faptul că Carlota a decis să parieze pe breton așa cum a arătat la Festivalul de Film de la Toronto care este sărbătorit în aceste zile și la care a ajuns însoțește soțul ei în prezentarea filmului produs de amândoi, „Notre-Dame du Nil”.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Am încercat un parfum Margiela cu un miros de vară și m-am îndrăgostit: nu mai pot înceta să-l folosesc

Întoarcerea verii este întotdeauna în ascensiune pentru toată lumea, inclusiv pentru mine. Dar când mă întorc de pe plajă, orice mic detaliu care mă face să mă simt chiar și în august merită ca un placebo. Mai ales dacă vorbim despre un miros mirositor al mării, al coastei și al zilelor de vacanță. De aceea am așteptat să încerc parfumul Replica Beach Walk de la Maison Margiela până acum, astfel încât întoarcerea la birou să miroasă a o coastă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Viola Davis devine noul ambasador al L'Oréal Paris

Vești excelente vin de la L'Oréal Paris, o nouă colaborare a celor pe care îi iubim. Și se dovedește că Viola Davis tocmai a fost numit noul ambasador al mărcii care s-a alăturat altora precum Helen Mirren sau Céline Dion (printre multe alte fețe cunoscute). Astfel, această mare actriță va fi noua față a liniei Age Perfect, iar această întâlnire, după cum a subliniat însăși L'Oréal, „se bazează pe misiunea brandului de a reflecta diversitatea lumii moderne prin intermediul purtătorilor de cuvânt, încurajând includerea frumuseții, stima de sine și împuternicirea oamenilor de pretutindeni ".
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

13 măști pentru a recupera părul după vară și pentru a se afișa din nou

Una dintre premise după ce a lăsat vara în urmă este să-și recapete părul, strălucirea, culoarea și bineînțeles hidratarea. Orele de soare, piscina și marea nu iartă, pentru a recupera aspectul bun al părului, marii aliați sunt măștile de păr. Formulele sale conțin ingrediente active specifice și mai puternice decât cele pe care le putem găsi într-un șampon sau balsam, ceea ce se traduce într-o hidratare mai profundă, îmbunătățind astfel aspectul uscat al părului, oferind flexibilitate și strălucire mai mare.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Vara a lăsat zâmbetele și o continuare: vă oferim 4 frumuseți „urgente” de bază pentru o toamnă triumfătoare

În fiecare an el se repetă și, încetul cu încetul, încetăm să vedem binele pentru a descoperi că vara a făcut și el. Niște spoturi noi, nuanțe de păr plictisitoare, ochi uscat, pedepsit înapoi ... Trebuie să începem în toate felurile, știind că pe lângă tratamentele cu stele pe care le vom aminti în aceste zile, există mici remedii la care putem recurge.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Ochelarii și rujurile noii colecții de machiaj Guerlain sunt ideale pentru a atinge aspectul metalic trend

Anticipăm o toamnă plină de machiaj metalic, iar Guerlain ne-a dovedit dreptate. Firma a pariat fără teamă pentru sclipirile din această toamnă-iarnă 2019. Noua sa colecție, Magnetic Glam, aduce formulele perlate pe care le-am văzut pe pasarelă. Un aspect îndrăzneț, dar cu adevărat măgulitor. Ochii și buzele strălucitoare și pielea ușor iridescentă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Nouă vedete care se predau la cozele care erau deja un trend în anii 90 și acum revin puternic

Că anii 90 s-au întors puternic, știm cu toții. Astfel, atât accesoriile, cum ar fi coafurile, cât și machiajul, au din nou o învârtire pe care mulți au trăit-o deja. Și cum nu poate fi altfel, celebritățile se alătură și acestor tendințe, precum aceste nouă pe care vi le aducem astăzi, care au arătat deja ca niște pigtailuri care au triumfat atunci și acum o fac din nou.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Dacă vă gândiți să vă vopsiți părul, acestea sunt cele șapte tendințe de culoare care vor triumfa în acest sezon

Odată cu întoarcerea verii, mulți dintre noi vrem să le oferim părului o schimbare bună de look. A tăia sfaturile pentru a recupera manșa excesului de soare, plajă și sare din vacanțe este aproape obligatoriu. Dar dacă mergem cu un pas mai departe? Schimbarea culorii părului nostru poate fi o modalitate bună de a întâmpina toamna și de a începe din nou să muncească din greu.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

NARS sărbătorește a 25-a aniversare prin lansarea primului parfum din istoria sa

Anul acesta sărbătorim cea de-a 25-a aniversare a firmei NARS, care a obținut faimă internațională pentru faptul că are unul dintre cei mai buni blush-uri de pe piață. Pentru a sărbători, firma de înfrumusețare a dorit să se îndepărteze (momentan) de machiaj pentru a-și încerca norocul într-un alt domeniu cosmetic: parfumeria. Dacă în urmă cu o lună a anunțat lansarea unei colecții de 72 de rujuri comemorative, acum urmează să lanseze primul parfum al firmei.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cea mai subtilă și lingușitoare schimbare a lui Kate Middleton vine la un fitil

Kate Middleton nu face de obicei prea multe titluri când vine vorba de schimbări de aspect. Royal este una dintre cele mai stabile celebrități, cu tenul ei perfect îngrijit și ondulat și aspectul ei natural și foarte simplu de machiaj. El ne-a obișnuit atât de mult cu părul lui brun, încât când am văzut că nu mai erau toate clopotele: Kate Middleton și-a vopsit părul pe un ton de bronz.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Acestea sunt periile de machiaj preferate ale editorilor Trendencias Belleza

Alegerea periilor de machiaj bune este esențială, pe lângă menținerea lor întotdeauna curată, desigur. Desigur, fiecare dintre noi are anumite preferințe și angajament față de unele mărci sau altele, tipuri de fibre, forme ... Prin urmare, am dorit să facem o colecție de perii noștri preferați, cei ai editorilor de la Trendencias Belleza, în cazul în care vă pot ajuta să-l aleg pe al tău.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Acesta este motivul pentru care toată acneea ta a revenit după vară și astfel poți să o rezolvi

Întoarcerea sărbătorilor vine întotdeauna încărcată de noutăți, precum noile tendințe care se îndrăgostesc sau motivația suplimentară de a reveni la sală. Dar nu tot ce vine în toamnă este o veste bună, deoarece efectul de recul al acneei este tipic acestei perioade a anului. Ai avut piele fenomenală pe plajă și acum granitele au încolțit din nou?
Citeşte Mai Mult