Categorie Corp pozitiv

Corp pozitiv

Ne place modelul Zara de dimensiuni „normale” și fără retușare (în sfârșit vedem cum se simt hainele când nu ești super subțire)

Jill Kortleve are 25 de ani, olandez și unul dintre cele mai noi modele pe care Zara a ales să le arate hainelor în magazinul online al firmei. Până acum, totul normal dacă nu a fost postarea, însăși Kortleve și-a încărcat contul de Instagram și că va începe controversa. Modelul, care poartă o dimensiune 40/42, a fost inclus în catalog ca un alt model, fără niciun comentariu de la Inditex.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

Am celulită și nu-mi pasă: mesajul corpului lui Demi Lovato care a devenit viral în câteva ore

În urmă cu doar câteva ore, Demi Lovato a încărcat o fotografie cu ea într-un bikini pe Instagram, iar mesajul a trecut deja viral: peste 5 milioane de aprecieri și 195K comentarii. Este o imagine fără editare și fără Photoshop în care poți aprecia perfect celulita cântăreței. El mărturisește că a fost întotdeauna cea mai mare frică a lui: încărcarea unei fotografii cu el însuși într-un bikini nedorit.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

Alba Díaz Martín vorbește despre complexele sale în momentul îmbrăcării costumului de baie și trimite un mesaj „pozitiv pentru corp” foarte pozitiv

Fiica designerului Vicky Martín Berrocal, Alba Díaz este deja favorabilă geneticii. Cu toate acestea, instagrammerul a vorbit recent pe rețelele de socializare despre complexele lor. Cu doar 19 ani și o personalitate puternică și copleșitoare, tânăra aparține unui nou lot de comitete sociale ascendente în număr de adepți și care câștigă rapid vizibilitate.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

În mașina completă a cazului Barbara Palvin, un adevărat model plus size devine obiect de ură pe Twitter

Deși datorită mișcării pozitive a corpului, corpurile care părăsesc canonul de înfrumusețare sunt sărbătorite pe rețelele de socializare și chiar joacă campanii de modă, se pare că mai este mult de parcurs pe acest subiect. Un exemplu clar pe care l-am avut în deplină mahmureală din cauza controversei pe care Victoria's Secret le-a generat atunci când a ales Barbara Palvin, cu înălțimea de 1,75 și greutatea sa de 55 de kilograme, drept primul său model plus size.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

"Viața mea a fost tapas și cocaină": Influencerul Ruby Tuesday își recunoaște secretul că este subțire

* Am vrut să deschidem subiectul cu o fotografie actuală a Instagrammer, în care pare total recuperată și sănătoasă. În spatele subtilității extreme a Ruby Tuesday nu numai că a ascuns un metabolism accelerat. Influencerul a mărturisit pe contul său de Instagram că luarea de cocaină a fost modul în care a reușit să fie atât de subțire.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

Drew Barrymore ne oferă o lecție de acceptare și putere de forță cu hastagul său #TheWayItLooksToUs de pe Instagram

Actrița Drew Barrymore este campioana mișcării pozitive a corpului de mulți ani. Și, dacă vorbim deja despre modul în care Barrymore s-a săturat să fie întrebat dacă este însărcinată din cauza creșterii în greutate. Actrița a comentat la o cunoscută emisiune de televiziune că nu este faptul că este însărcinată „sunt pur și simplu grasă acum”.
Citeşte Mai Mult
Corp pozitiv

Acestea sunt poveștile „pozitive pentru corp” care ne-au oferit mai multă forță în 2018

2018 A fost un an minunat pentru mișcarea „pozitivă a corpului”, care se luptă de ani buni, pentru ca toți oamenii să se simtă în largul lor cu propriul corp. Fie prin campanii de modă care pariază pe includerea în selecția modelelor lor, celebritățile care își arată public și fără rușine imperfecțiunile sau viralele care fac ca mulți care, până în acel moment, trăiau să facă complexe fac un pas înainte.
Citeşte Mai Mult