Categorie Marci

Vă mulțumim vânzări de vară 2019: 11 jachete cowboy Zara pentru mai puțin de 20 de euro (cu culori ideale)
Marci

Vă mulțumim vânzări de vară 2019: 11 jachete cowboy Zara pentru mai puțin de 20 de euro (cu culori ideale)

Vânzările Zara continuă să facă minuni în dulapul nostru, fără a ne deteriora contul de verificare. Deoarece îmbrăcămintea și jacheta din denim au scăzut atât de mult, încât ne putem permite până la una în fiecare culoare sau stil. Cultivat în stilul cel mai grunge și al anilor optzeci, de bază sau cu spălare acidă, pentru a pune nota tinerețe sau chiar în tonuri pastelate foarte dulci, care vor amora nopțile de vară.

Citeşte Mai Mult
Marci

Potrivit Mango, acestea sunt cele 15 îmbrăcăminte și accesorii esențiale pentru a avea un dulap perfect pentru toamnă / iarnă

Este adevărat că ne descurcăm cu o achiziție bună de tendințe pure, dar suntem conștienți că în această viață nu există nimic asemănător clasicilor care nu dau greș niciodată. Cea a garderobei perfecte își merită greutatea în aur. Și deși, sezon după sezon, ne încadrăm în plasele celor mai la modă veșminte și accesorii, ochii noștri se bazează ocazional pe o minune atemporală.
Citeşte Mai Mult
Marci

H&M își lansează colecția Denim Constient pentru a ne aminti că țesătura din denim are o importanță vitală (literal)

Deși o știm și suntem foarte conștienți de aceasta, uneori este bine să ne amintim (cu exemple grafice) importanța de a avea haine de cowboy la îndemână pentru zilele noastre mai casual și mai elegante. H&M profită de ocazie pentru a lansa noua colecție Conscious Denim, în care această țesătură clasică și simplă devine protagonistul absolut.
Citeşte Mai Mult
Marci

Mango ne oferă în cea mai recentă colecție cea mai boemă toamnă 2019, cu rochii și bluze boho ideale, și o atingere din anii 70

Mango ne surprinde în fiecare săptămână cu haine noi, iar ultima sa linie de inspirație boho este pur și simplu ideală. Stilul boem este un clasic care este întotdeauna prezent în dulapul nostru și, prin urmare, în look-urile noastre, un trend care nu expiră niciodată și care invadează stilul de stradă. Brandul low cost se deschide toamna cu Boho Traveller, o linie plină de rochii și bluze boho frumoase, ținute din anii 70, pulovere largi și straturi foarte calde pentru sosirea frigului.
Citeşte Mai Mult
Marci

Massimo Dutti prezintă colecția de toamnă-iarnă 2019/2020 în care cea mai versatilă eleganță devine protagonista

În timp ce toate privirile sunt concentrate asupra New York-ului și a modului său special pentru Săptămâna modei pentru a prezenta colecțiile care vor invada străzile în perioada de primăvară-vară 2020, la sfârșitul săptămânii trecute Barcelona a găzduit parada Massimo Dutti pentru a-și prezenta noua Colecția toamnă-iarnă 2019/2020.
Citeşte Mai Mult
Marci

Irina Shayk pozează nud în noua campanie a lui Calvin Klein

Irina Shayk este noua imagine a lui Calvin Klein și este mai sexy ca niciodată în noua sa campanie. O realitate, din moment ce topul rusesc se poartă dezbrăcat odată cu noua colecție de genți. Există și fotografii semi-nude, dar ceea ce este clar este că modelul este dispus să crească temperatura. Noua campanie UNLOCKED IN #MYCALVINS desfășurată de duo Inez și Vinoodh subliniază materialele care au inspirat piesele iconice ale mărcii și face acest lucru cu o nouă colecție de saci Campania cu sacul Lock vrea să surprindă puterea autentică a unei femei neînfricate și asta este cu totul ea însăși.
Citeşte Mai Mult
Marci

Zara continuă cu mentalitatea sa durabilă și colaborează cu un ONG pentru a păstra resursele de apă dulce în cea mai recentă colecție

Zara este dispusă să-și „schimbe” modul de producere pentru a-și reduce impactul asupra industriei textile, iar după ce și-a afișat colecția de bumbac organic, lansează acum colecția Care for Water în colaborare cu Water.org. Aceasta este o inițiativă nouă care urmărește să creeze un impact pozitiv asupra comunităților de fermieri de bumbac organic, facilitând accesul la apă potabilă și canalizare.
Citeşte Mai Mult
Marci

Noul Zara TRF vine să adauge distracție și originalitate dulapului nostru

Din ce în ce mai mulți sunt cei care se îndreaptă spre partea liniei tineretului Zara (aka, TRF): indiferent de anul nașterii care apare pe ID-ul nostru, firma spaniolă știe cum să ne ajute partea adolescentă să ne umple dulapul cu haine Elegant și versatil Odată cu sosirea noului sezon, el prezintă un nou caiet în care cele mai variate (și originale) stiluri sunt singurii protagoniști.
Citeşte Mai Mult
Marci

Stradivarius se alătură și tendinței cu mâneci pufoase: 9 haine pentru a reuși în această toamnă

Mânecile pufoase din toamnă sunt una dintre tendințele care se repetă în cataloage. Și este un stil care ni se potrivește atât pentru aspectul de zi cât și de noapte, oferindu-ne o notă de volum elegant, dar și casual. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că în Stradivarius găsim o gamă bună de articole de îmbrăcăminte care se alătură tendinței dintre care am selectat aceste 9 cu care să triumfăm în acest sezon viitor.
Citeşte Mai Mult
Marci

Roza Fuchsia invadează noua colecție a lui Zara pentru a adăuga o notă (în plus) de culoare zilelor noastre de toamnă

Firma spaniolă Zara și-a stabilit obiectivul de a vedea viața în spatele unui filtru roz (fuchsia) în toamna anului 2019, iar noua colecție este prezentată în această nuanță colorată. Cu modele care au un aer retro-festiv al celor mai cool, diferite propuneri dansează în fața ecranului nostru cu scopul unic de a cuceri partea noastră cea mai îndrăzneață.
Citeşte Mai Mult
Marci

Aplicația Zara lansează funcționalitatea: acum o fotografie este suficientă pentru a căuta haine și accesorii în catalogul său

Din noaptea trecută, aplicația Zara are o noutate care este cea mai utilă. Frumoasa fiică a lui Inditex este prima dintre grupuri care include posibilitatea de a căuta produse după imagini. Un ciot, nu? Noul instrument funcționează pentru localizarea articolelor de îmbrăcăminte ale mărcii Zara, făcând ceva similar cu ceea ce deja faimosul său motor de căutare a scanerului a făcut prin coduri de bare.
Citeşte Mai Mult
Marci

Zara lansează o nouă colecție de capsule a liniei sale VIEW.S în colaborare cu Istituto Marangoni

Zara a pariat încă o dată pe promisiunile tinere de modă să lanseze noul său VIEW.S. El a făcut-o deja cu câteva luni în urmă cu studenți de modă galicieni și acum a continuat mai mult pe plan internațional. Cinci designeri ai Institutului Marangoni din Milano sunt responsabili de această colecție, încărcați cu spirit italian și propuneri foarte versatile.
Citeşte Mai Mult
Marci

Clonat și prins: faimoasa cămașă a lui Chanel are o clonă atât de mișto încât ar putea fi vândută peste câteva zile

În acest moment al jocului să vorbim despre cămașa decupată Chanel, cu logo-ul pe buzunare, este să vorbim despre una dintre cele mai vizionate haine din RRSS. Cu un preț de 1.990 de euro, acest design a devenit, automat, un obiect al dorinței pe care foarte puțini îl puteau accesa. Din fericire pentru restul, Bershka tocmai a lansat un model care arată, dar cu o atingere personală a celor mai cool.
Citeşte Mai Mult