Categorie Mirese

Te îndrăgostești de progresul colecției Pronovias 2017
Mirese

Te îndrăgostești de progresul colecției Pronovias 2017

Pronovias își dezvăluie secretul cel mai bine păstrat: progresul colecției sale de mireasă din 2017, realizată în totalitate de Hervé Moreau, directorul său de creație, care a semnat pentru firmă în mai 2015. Colecțiile Atelier Pronovias și Pronovias pot fi rezumate în modele simple, linii Sobru și lux în detalii.

Citeşte Mai Mult
Mirese

Carla Pereyra și Simeone au spus că da (din nou) și aceasta este rochia miresei

Carla Pereyra și Diego Simeone s-au oferit da din nou. Dacă pe 15 iunie s-au căsătorit în cea mai strictă intimitate din Buenos Aires, sâmbăta trecută cuplul s-a întors să celebreze o a doua nuntă în idilica Toscana italiană, înconjurat de familie și prieteni. Cuplul a împărtășit singura fotografie care a fost văzută până acum în conturile lor de Instagram, mediul ales acum de toate celebritățile și chipurile cunoscute pentru cele mai importante reclame personale.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Pe măsură ce un prieten se căsătorește cu mine, am dat peste cap: milenii cheltuiesc 600 de euro la fiecare nuntă cu petrecerea burlațelor

În medie, cheltuiesc aproximativ 600 de euro pe nuntă, ceea ce face aproximativ 4.200 în total dacă ar fi la 7 pe care îi am anul acesta. Să te căsătorești este scump (conform unui studiu realizat de Bodas.net, Esade și Google, costul mediu al unei nunți în Spania este de 20.000 €), dar a merge la o nuntă este un lux. Și, pentru mine, a fi invitat este o dramă.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Aceasta este rochia de mireasă cu arcul maxi semnată de Lorenzo Caprile care va produce mai multă inspirație în următorii ani

În acest weekend am găsit fotografii cu multe alte nunți, este vară și arată. Dar a fost unul în special care ne-a atras atenția și se pare că nu numai noi, deoarece în scurt timp nu am încetat să o vedem pe multe conturi de Instagram inspirate de mirese. María Johansson, designerul grupului Inditex, s-a căsătorit în A Coruña, iar rochia de mireasă este atât de simplă și spectaculoasă, în timp ce suntem siguri că va deveni o sursă de inspirație pentru mult timp.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Aceasta a fost nunta spectaculoasă a fiului lui Elie Saab și Christina Mourad, patru rochii cu sute de metri de țesătură fiecare

Elie Saab Jr. și Christina Mourad s-au căsătorit în perioada 18 - 20 iulie. O nuntă care a devenit virală datorită naturii sale spectaculoase și, bineînțeles, a rochiilor pe care mireasa le-a purtat în fiecare moment special al ceremoniei. Munții Faqra din Liban au fost locul idilic pe care tinerii au ales să spună da în sărbători cu până la 1.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Paula Echevarría nu își organizează nunta cu Miguel Torres

Ne tot recuperam de la mahmureala nunții lui Lovely Pepa, María Pombo și Pilar Rubio, când vestea nunții Paula Echevarría a sărit în această dimineață. Se părea că avem deja un corp celebru până în 2020, dar nu. Deși revista Lecturas a confirmat că Paula s-a căsătorit cu fotbalistul Miguel Torres, Hola a reușit să confirme că nu este cazul și Paula însăși a negat-o pe rețelele de socializare.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Pau Gasol și Cat McDonnell s-au căsătorit și în Spania și așa a fost rochia de mireasă

După ce au spus da, vreau acum câteva zile la San Francisco, Pau Gasol și Cat McDonnell s-au căsătorit ieri și în Spania, în special în Ampurdán (Gerona). Jucătorul de baschet și finanțatorul au sărbătorit această a doua nuntă înconjurată de rude și prieteni apropiați. La fel ca în cazul tuturor nunților, rochia de mireasă este personajul principal și ne-a plăcut cu Cat.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Pronovias lansează prin brandul său „White One” rochiile perfecte pentru miresele milenare și până la dimensiunea 64

Reînnoiește sau moare. Pronovias s-a adaptat la noile tendințe și cererile de noi moduri. Este ceea ce am văzut în noua sa colecție 2020, care include aspecte de ultimă oră cu pantaloni, rochii în stil boem și chiar modele de maternitate. Acum, firma include, prin brandul său White One, cele mai moderne propuneri pentru miresele cele mai milenare și casual.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Pronovias reinterpretează cele mai iconice rochii de mireasă cu această colecție spectaculoasă 2020

Pronovias continuă să ne încânte cu rochiile sale de mireasă minunate. Pentru a sărbători celei de-a 55-a aniversări, colecția Pronovias 2020 a reinterpretat rochiile Star, rochiile lor de vedetă, cele mai iconice ale casei, transformându-le în modele moderne și sofisticate. Dacă am văzut deja creații pentru femei însărcinate, în culori colorate, în stil scurt sau boho ... și pentru toate dimensiunile, acum firma ne oferă modele chiar negre pentru miresele care doresc să se îndepărteze radical de aspectul tradițional.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Toate aspectele invitaților de nuntă ale Lovely Pepa, de excepție

Ce ne place un bun bodorrio. Vara nu ne oferă odihnă și astăzi una dintre cele mai cunoscute fete din țară a fost căsătorită: Alexandra Pereira sau Lovely Pepa, așa cum este cunoscută de când a început în lumea bloggerilor. Pentru marea sa nuntă de la Madrid, el a adunat numeroase instagramme, ceea ce ne permite să verificăm dacă se întâlnesc cu toții ca oaspete perfect.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Aceasta a fost rochia de mireasă spectaculoasă a Lovely Pepa

În sfârșit a sosit și ziua unei alte nunți de vară. Alexandra Pereira, mai cunoscută sub numele de Lovely Pepa, va spune da cu Ghassan Vader. După petrecerea de dinainte de nuntă organizată aseară la hotelul Santo Mauro din Madrid, familia și prietenii au fost nevoiți să se mute la ferma unde are loc legătura și cina.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Pau Gasol s-a căsătorit și așa a fost rochia de mireasă a pisicii Cat Gasol

Pau Gasol s-a căsătorit în acest weekend cu Cat Gasol (single-ul Cat McDonell) și a împărtășit o fotografie și un mesaj romantic pe Instagramul său. Astfel am putut vedea rochia de mireasă a lui Cat, care, curios, seamănă foarte mult cu designul cu care s-a îmbrăcat ca invitată la o altă nuntă în urmă cu câteva zile. Mireasa a ales un design clasic, cu dantelă la talie.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Aceste cadouri de nuntă originale pot fi o idee bună pentru a arăta minunat cu oaspeții în ziua B

Când îți organizezi nunta, vrei ca toți oaspeții să se bucure ca niciodată și să-și amintească nunta ca fiind o zi cu totul specială. Să aveți detalii cu ei în timpul ceremoniei și la petrecere (cum ar fi o ședere ideală), îi va ajuta să se distreze foarte bine. Iar cadoul pe care îl avem alături de oaspeți în timpul banchetului poate fi atât de cool și original, încât îl păstrează pentru totdeauna.
Citeşte Mai Mult
Mirese

Așa se face că Karlie Kloss s-a căsătorit din nou, iar rochia ei de mireasă a devenit rochia albă de țară a viselor noastre pentru această vară 2019

Doar Karlie Kloss se poate căsători îmbrăcată ca o mireasă cowboy și să-l înțeleagă. La opt luni de la mica sa nuntă la New York, modelul de 26 de ani s-a recăsătorit cu Joshue Kushner în Wyoming. O ceremonie care nu a avut nicio legătură cu cea anterioară, dar ne-a lăsat un gust imbatabil.
Citeşte Mai Mult