Categorie Tendințe de pasarelă

Tendințe de pasarelă

Armani prezintă colecția Resort 2020 la Tokyo în ciuda declarațiilor sale împotriva mutării paradelor în locuri îndepărtate

„Japonezii sunt mai mulți armani decât Armani”, această frază a fost pronunțată chiar de Giorgio Armani, iar adevărul este că succesul designerului în țară este mai mult decât important. Pe stradă este oprit să-și ia selfie-uri și semnături autograf și să arate cele 90 de puncte de vânzare pe care le are în Japonia, 34 dintre ele la Tokyo.
Citeşte Mai Mult
Tendințe de pasarelă

Albul, roșul și negrul sunt trio-ul infailibil: 17 articole care se potrivesc culorilor trendului în același aspect

Amestecarea culorilor și a nuanțelor nu este întotdeauna ușor în privința noastră. De multe ori culorile care par a fi ucise sunt cele mai multe, iar în zilele noastre nu avem suficient timp pentru a testa întregul nostru dulap. Pentru a vă ușura, vă aducem o combinație care ne place pentru această primăvară: accesorii roșu, alb și negru.
Citeşte Mai Mult
Tendințe de pasarelă

Cele mai bune 31 de haine de lenjerie pentru vara

Îmbrăcămintea din lenjerie este pentru vară. Nu există un sezon de vară în care să nu doriți să purtați această țesătură ușoară, proaspătă și de vară. În plus, este biodegradabil și reciclabil, ceea ce îl face un material foarte ecologic. Rochii, salopete, cămăși, topuri ... stilul nostru de stradă este inundat de propuneri de lenjerie pline de stil, iar în Trendencias am selectat pentru tine aceste 23 de articole vestimentare care nu te vor lăsa indiferent.
Citeşte Mai Mult