Categorie Celebritati

Eva Longoria sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în Los Angeles îmbrăcată în roșu
Celebritati

Eva Longoria sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în Los Angeles îmbrăcată în roșu

De când s-a angajat la jumătatea lunii decembrie la Dubai cu un om de afaceri mexican, Eva Longoria a devenit noua femeie în roșu. Roșul este culoarea focului, a sângelui, a inimii și a sărutărilor. Oh, și, de asemenea, culoarea noului dvs. inel de comandă! Culoarea roșie a sângelui rubin al porumbelului (da, știu că numele dă un pic de yuyu) conceput pentru ea de Sergio Berger simbolizează frumusețea și înverșunarea și, de asemenea, încurajează acțiunea.

Citeşte Mai Mult
Celebritati

Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj

În era conturului și a filtrelor imposibile pentru îmbunătățirea și schimbarea imaginii tale, este surprinzător să vezi cele mai frumoase femei din lume arătându-se în mod natural, fără a te machia. Există multe vedete care s-au alăturat mișcării #nomakeup și au încărcat fotografii pe Instagram pe măsură ce au crescut. O mișcare corporativă?
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Salma Hayek își sărbătorește cei 53 de ani mândri de rădăcinile și corpul ei, cu cocoș în bikini și mariachis incluși

Salma Hayek întâlnește astăzi minunatul 53 de ani, ceva care ne-a lăsat cu gura deschisă. Mai ales după acea bibană de bikini care a fost marcată pe Instagram, stârnind invidie cu acel tip minunat pe care celebritatea îl menține. Pentru a-și sărbători ziua de naștere, actrița a optat pentru un clasic: mariachis, tequila și melodii de Chavela Vargas.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Zendaya și pijamale din satin din Empire State Building sunt cele mai elegante pe care le-am văzut astăzi

Stilul lui Zendaya este ceva total înnăscut. Îmbrăcăminte care atinge, îmbrăcăminte care devine stelară, oricât de complicată ar fi. El a făcut-o cu tricouri de dimensiuni mari, care arătau ca o bilă de lână și cu imprimeu de autobuz. Și acum se întoarce la încărcătură, arătându-ne că pentru nopțile noastre de vară putem merge cu pijamalele pornite și să fim diva petrecerii.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Cele două aspecte florale ale lui Ivanka Trump care ar avea aprobarea Reginei Angliei

Toți ochii sunt pe Prima Doamnă în timpul vizitei prezidențiale oficiale în Regatul Unit. Dar nici măcar cei neobservați Ivanka Trump, care a profitat de aceste zile pentru a-și arăta stilul său mai ladylike și mai regal. Mai ales în călătoria sa expresă la Haga, unde fiica președintelui american a purtat două rochii florale perfecte care par din dulapul lui Kate Middleton.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Melania Trump și pălăria înclinată spre „My Fair Lady” sunt cele mai sofisticate din tot Palatul Buckingham

Președintele Statelor Unite și Prima Doamnă vizitează oficial Regatul Unit. Tocmai au ajuns pe teritoriul britanic, iar Melania Trump nu a avut nevoie de o singură zi pentru a arăta stilul curat și rafinat care o caracterizează. Pentru că este expertă în adaptarea la orice eveniment și strălucirea mai strălucitoare decât oricine, eclipsând însăși regina Elisabeta cu acest look My Fair Lady.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Acestea sunt serialele și filmele în care veți vedea actorii și actrițele din Game of Thrones acum, când serialul s-a terminat

Pentru actorii și actrițele din Game of Thrones, serialul a însemnat 10 ani din viața sa și o schimbare în cariera sa. Unii ca Lena Headey sau Nikolaj Coster-Waldau au avut deja o carieră anterioară, dar pentru alții precum Sophie Turner sau Maisie Williams a fost începutul carierei lor. Acum, când seria s-a terminat pentru toată lumea, există mulți ochi care se află pe noile lor proiecte.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Regina Letizia și rochia ei de primăvară sunt combo perfect pentru un aspect de zece oaspeți

Regina Letizia a participat astăzi la ceremonia de premiere „Proiecte sociale ale Banco Santander”, profitând de această zi de primăvară pentru a arăta un stil foarte colorat. Și, întâmplător, lăsându-ne cu o idee minunată pentru aspectele noastre de zi pentru oaspeți. Stilul ladylike al reginei Letizia Această perioadă a anului este cea mai bună pentru regală, care este tratată perfect între modele florale și tendințe care arată că are aspectul perfect al doamnei pentru fiecare eveniment și ocazie.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Și sunt patru! Kim Kardashian și Kanye West își întâmpină noul fiu

Kim Kardashian și Kanye West continuă să-și vadă familia crescând. Pentru că celebritatea și rapperul și-au întâmpinat astăzi al patrulea copil. Fratele cel mai mic din North (5), Saint (3) și Chicago (1) a fost un copil, care s-a născut datorită unei burtici surogat, așa cum a făcut-o sora sa Chi. Această nouă sarcină-surogat a fost făcută publică în februarie anul trecut, cuplul confirmând că au planificat să-și extindă dimensiunea și că au dorit întotdeauna să fie o familie numeroasă.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Aceasta este frumoasa rochie cu flori cu care Melania Trump a sărbătorit ieri Ziua Paștilor

Duminica trecută a fost o zi puternică pentru multe familii, inclusiv căsătoria cu Trump. Președintele Statelor Unite și Prima Doamnă au zburat în Florida pentru a petrece Paștele ca o familie în conacul său Palm Beach. Acolo trebuie să fi fost mult mai bun decât cel pe care l-am avut în Spania în Săptămâna Sfântă, deoarece Melania Trump a arătat stilul de vară lovind o rochie florală cu un design sofisticat și proaspăt.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Nouă luni de sarcină: cel mai bun aspect al lui Meghan Markle

Sarcina lui Meghan Markle se apropie de sfârșit și ne vom confrunta în curând cu noul membru al Casei Regale Britanice. Aceste nouă luni s-au perindat, americanul regal ne-a lăsat o mulțime de inspirație pentru aspectele însărcinate pe care le tot digerim. Acesta a fost stilul cu care Ducesa de Sussex s-a lăudat cu o burtă, fiind fidelă minimalismului și aerului său tot mai sofisticat.
Citeşte Mai Mult