Categorie Cibeles

Isabeli Fontana va face parada la Madrid pentru Dolores Cortés
Cibeles

Isabeli Fontana va face parada la Madrid pentru Dolores Cortés

În câteva zile vom avea privilegiul de a vedea pe poarta de acces din Madrid spre Isabeli Fontana. Topul brazilian și îngerul Victoria’s Secret vor desfășura în exclusivitate compania de modă de baie Dolores Cortés în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Madrid, pe 15 septembrie, unde vom vedea noile modele ale colecției Spring-Summer 2018.

Citeşte Mai Mult
Cibeles

Nacho Aguayo, directorul creativ al Pedro del Hierro, „este foarte concentrat pe creșterea mărcii” și cu parade ca acestea îl va obține

Pedro del Hierro a făcut paradă la Royal Post Office din Madrid, în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. În acest spațiu emblematic, firma spaniolă a prezentat Superbloom, colecția sa de primăvară-vară 2020, un eșantion inspirat de esența florală a primăverii, în care Nacho Aguayo, regizorul de creație, și-a lăsat clar gustul pentru simplitate, în același timp sofisticat, cu lovituri de modernitate în designuri, surprinzător în croială și care demonstrează o mare măiestrie în utilizarea țesăturilor.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Hannibal Laguna are în colecția sa 2020 invitatul perfect caută cele mai strălucitoare nunți

Fidel stilului său feminin și sofisticat, Hannibal Laguna a prezentat Chlorophyll colecția de primăvară-vară 2020 în Săptămâna modei din Madrid. Un eșantion plin de invitați perfect arată unde rochia este, fără îndoială, personajul principal, cu niște pantaloni în afară. Deci, dacă ai o nuntă vara viitoare, rămâi cu aceste modele sofisticate încărcate de culoare și stil.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Cea mai elegantă și sofisticată Italia devine inspirația lui Juan Vidal pentru vara viitoare

Juan Vidal a devenit unul dintre cei mai importanți designeri ai momentului pe scena națională. Colecțiile sale cu personalitate de la început până la sfârșit și munca care ia fiecare piesă l-au dus în vârf, trecând chiar granițele și cucerind celebrități din întreaga lume. „Venus a Roma” este numele unei propuneri încărcate cu haine delicate și sofisticate, cu un brevet de inspirație italiană de la accesorii până la imprimeuri.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Dolores Cortés ne face să ne îndrăgostim de cei mai sofisticați bikini și costume de baie pe care le putem purta în vara 2020

Dolores Cortés și-a prezentat colecția Matisse la Mercedes Benz Fashion Week Madrid. Costume de baie, bikini și trikini pe care am dori să le purtăm în această vacanță de vară, dar va trebui să așteptăm până în vara anului viitor 2020 pentru a intra într-unul dintre aceste modele minunate. O colecție plină de culoare, care ia ca referință universul creativ al pictorului francez Henri Matisse (1869-1954) și pasiunea sa pentru fuziunea dintre pictorial și textil, prezentată într-o pasarelă tropicală.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Eleganța și bunul gust vin pe pasarela noastră de Jorge Vázquez

După patru zile la rând la Ifema (târgul de târg unde se sărbătorește „glamourul” săptămânii modei din Madrid), se așteaptă ca acel moment să vină când pielea devine „pui”, lacrima este pe cale să sară și Inima te simți mai aproape dacă poți. Există ediții în care acel moment nu are loc, dar în acesta a ajuns datorită magiei lui Jorge Vázquez și colecției sale spectaculoase.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Delicatetea poartă numele Teresa Helbig

În scurt timp, Teresa Helbig s-a confirmat ca una dintre designerii fundamentali ai Mercedes Benz Fashion Week din Madrid dacă sunteți în căutarea de rochii frumoase, feminine și romantice. Gândindu-se la o audiență foarte clară care participă la evenimente și nunți, Teresa Helbig atinge locul cu modele foarte delicate și cu o notă retro a celor mai buni ai anilor 60.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Colaborarea lui Juanjo Oliva și El Corte Inglés merge bine

Juanjo Oliva a prezentat o colecție corectă, inspirată din anii '70 care îl atrag atât de mult, cu detalii orientale precum imprimeuri chinezești și japoneze, țesături mexicane și rusești, care fac colecția colorată și exotică, dar și oarecum grea și rigidă în unele momente. Pentru viitoarea toamnă-iarnă 2016/2017 Juanjo Oliva ne oferă rochii de seară lungi și paltoane din blană fauxă vopsită.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

De asemenea, Gucci „paradează” în prima zi a pasarelelor din Madrid

Ok, recunosc că sunt un pic obsedat de Gucci. Pornind de la această premisă, ceea ce este, de asemenea, adevărat este că nu ar trebui să fiu singurul care urmează în pașii firmei italiene Alessandro Michele, deoarece în pasarela noastră din Madrid (în care vedem mereu tendințele internaționale din alte sezoane) am văzut o mulțime de inspirații din Aceste mari colecții.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Felipe Varela va defila în următoarea ediție a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Oare regina Letizia va merge pe frunte?

Știrile despre următoarea ediție a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid (cunoscută de toți drept Cibeles) ne ajung puțin câte puțin. În februarie, Jorge Vázquez va reveni pe pasarelă, pe care a paradat-o cu ani în urmă, dar fără îndoială, întoarcerea care a provocat cea mai mare surpriză a fost cea a lui Felipe Varela. Designerul principal al reginei Letizia nu vrea să fie singur în asta și vrea să ne arate toate colecțiile ei de pe pasarelă.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Cel mai bun și cel mai rău din prima zi a MBFWM

Cea de-a 69-a ediție a MBFWM începe cu talentele tinere alese pentru a face parada în Samsung EGO, în plus, Moisés Nieto și-a prezentat și propunerile de modă în afara calendarului oficial. Înainte de restul Săptămânii modei, Madrid vrea să prezinte tendințele de modă pentru toamna-iarna viitoare 2019/2020.
Citeşte Mai Mult
Cibeles

Madrid Fashion Week 2018: cea mai bună și mai rea din a patra zi a pasarelelor din Madrid

Săptămâna modei Mercedes Benz de la Madrid se apropie de sfârșit și tot ni se pare ciudat să fim în IFEMA în plină desfășurare atunci când restul lumii este în alte lucruri. Vom vedea dacă schimbarea datelor din calendar reușește să adune interesul cumpărătorilor și al presei internaționale, dar deocamdată putem analiza tendințele din primăvara-vară 2019 ale unor mărci precum Inuñez, Dolores Cortés, Duyos, Hannibal Laguna, cel mai bun al zilei Inuñez Modelele ușoare, romantice și boeme ale lui Inuñez ne duc la un stil vintage foarte evocator, cu țesături fluide precum satin, draperii și un amestec de culori care fac femeile zeițe ale Olimpului.
Citeşte Mai Mult