Categorie Desen

Anul acesta primăvara este pe roți
Desen

Anul acesta primăvara este pe roți

Dacă sunteți unul dintre norocoșii care se pot deplasa prin oraș cu bicicleta, unul dintre cele mai curate mijloace de transport care există, cu acest nou accesoriu pe care vi-l prezentăm puteți călători și în stil. Vaze mici ușor de atașat pe bicicleta dvs., astfel încât să puteți lua spiritul de primăvară oriunde mergeți și să începeți ziua cu un zâmbet.

Citeşte Mai Mult
Desen

„Glampingul” ajunge în grădina de acasă cu acest igloo diafan și șic de la Amazon

Pentru a exersa „glampingul” atât de la modă (adică a face camping în aer liber cu luxul și condițiile unui hotel), nu trebuie să mergi mult mai departe de grădina propriei case. Mai presus de toate, cu propuneri precum această structură a cupolei pe care am găsit-o de vânzare pe Amazon. Numită Garden Dome Igloo este, așa cum indică numele din engleză, un igloo de grădină.
Citeşte Mai Mult
Desen

Ikea recreează camerele Friends, Stranger Things și The Simpsons cu mobilierul lor, ceea ce face posibilă trăirea într-un serial de televiziune într-un mod low cost

Ce fan al Prietenilor nu și-a dorit vreodată ca salonul său să semene ceva mai mult cu Monica Geller? Sau, după ce am văzut Stranger Things, am mai avut un aer de optzeci de ani. Sau, poate, armonia culorilor pastelate ale Simpsonilor. Ficțiunea ne face, de obicei, să ne dorim ca viața reală să fie ceva mai mult ca un set în care totul pare casual, dar în care totul este perfect calculat.
Citeşte Mai Mult
Desen

Aceasta a fost decorațiunea dincolo de covorul roșu al Met Gala 2019: flăcări uriași, pene roz și multă glamour

Geniul care a dat viață decorului extravagant, atent și delicat al Gala Met Met 2019, inspirat de tabără, este nimeni altul decât Raúl Ávila, decoratorul care a pus deja gheața pe tort la galasul altor ani. Acest columbian, specializat în design floral și cea mai sofisticată decorație, a vopsit roz gala cu un decor care a început cu un covor plin de trandafiri în care am putut vedea toate cele mai extravagante aspecte ale paradei modei.
Citeşte Mai Mult
Desen

Luxul de a călători în clasa I se încalcă cu noile adidași Virgin America

Dacă vă bucură de rafinamentul de a călători în clasa I, dar nu o puteți face des, acum compania Virgin America scade acest lux al înălțimilor pentru a-l apropia de sol. Cum? Cu pantoful Virgin America First Class pe care compania aeriană l-a lansat. Aceste sporturi includ toate avantajele primei clase: lumini LED, încărcător mobil, ecran video, WIFI și chiar centura de siguranță.
Citeşte Mai Mult
Desen

Agendele de hârtie sunt reînnoite și devin inteligente

În mijlocul erei în care mileniile dictează tendințele și viitorul cel mai apropiat, există oameni care nu fac parte din această mișcare care vrea să țină pasul - chiar știind că tehnologia nu este a lor. De aceea, unele firme s-au gândit la acel grup și sunt încurajate să lanseze agende de hârtie (din cele ale vieții) care să integreze scrierea tradițională în mediul de lucru digital.
Citeşte Mai Mult
Desen

Unii și-ar petrece viața în mall. Și acești oameni au decis să transforme unul în casa lor pentru totdeauna

Arcada Providence din Rhode Island este cel mai vechi mall din Statele Unite, construit în 1828 și până de curând, un loc abandonat și falimentat. Până când o companie a decis să refolosească spațiile abandonate și să le transforme în apartamente mici. O idee minunată, care salvează o clădire istorică și face parte din filosofia dezvoltării durabile.
Citeşte Mai Mult
Desen

Colecția de timbre aniversare a Agatha Christie ascunde un mister la fel de interesant ca cele din cărțile ei

Peste două miliarde de cărți vândute în această lume. Da, Agatha Christie poate fi cea mai vândută scriitoare de pe planetă și lucrările ei mai cunoscute decât cele ale lui Shakespeare și mai vândute decât Biblia în sine. Nu este de mirare că Royal Royal Mail a decis să aducă un omagiu celui mai cunoscut autor al său (îmi pare rău pentru J.
Citeşte Mai Mult
Desen

Primul airbag pentru bicicliști există ... și este incredibil de futurist

Ne plac bicicletele și că tot mai mulți oameni sunt încurajați să traverseze orașul la bordul uneia dintre ele. Însă indiferent dacă în orașul dvs. pun măsuri pentru ca deplasarea în acest mijloc de transport să fie în siguranță, nu strică niciodată să vă asigurați și să îmbunătățiți măsurile de precauție. De aceea ne-a plăcut airbagul inventat de marca suedeză Hovding.
Citeşte Mai Mult
Desen

Înregistrați versurile melodiilor preferate pentru totdeauna

Există melodii care ne marchează pentru totdeauna, ale căror versuri ne ajung în partea cea mai adâncă a inimii noastre (sau a creierului) și nu ne putem opri din zumzet în niciun moment. Un artist pe nume Ian Simmons a decis să transforme acele scrisori unice în opere de artă autentice care pot împodobi orice colț al casei tale.
Citeşte Mai Mult
Desen

Sute de femei se uită la casele altor persoane de pe Internet fără a se opri (sau intenționează să cumpere). Încă nu ești agatat?

Bună grup. Am TOC-TOC. Este o tulburare obsesivă compulsivă foarte nebună să vezi casele și apartamentele altor persoane. Vizitați, căutați, căutați sau bârfați podelele până când spuneți suficient (de obicei până când vă spune cineva apropiat). TOC-TOC bate la ușă când te aștepți cel puțin. Nu am niciun interes special să mă mut acasă, dar „caut” pasiv de ani buni.
Citeşte Mai Mult
Desen

Cu aceste creioane îți vei dezvolta ideile ... literal

Ne-am îndrăgostit de seria de creioane cu creioane Sprout, cu care nu vei putea doar să-ți crești ideile, poveștile și munca, ci și tot felul de ierburi, plante, flori și chiar copaci! Nu crezi că este magie pură? Acestea sunt primele creioane din lume care cresc cu adevărat, chiar dacă devin din ce în ce mai mici.
Citeşte Mai Mult
Desen

Aceste pungi în formă de iepure sunt înfuriați printre cei mai ordonați oameni

Nu am putut să nu ne îndrăgostim de genți pentru a comanda lansarea brandului TU + MAI MULTE de Felissimo. O idee dintre cele mai simple, dar și originale, pentru a ascunde tot haosul casei tale și a-l înlocui cu iepurași ideali. Pentru cei care fug de dezordine și lucruri plictisitoare. Sursa de inspirație pentru aceste genți drăguțe se află în furoshiki-ul tradițional din Japonia și pe care l-am văzut de atâtea ori în documentare și filme.
Citeşte Mai Mult
Desen

Înapoi la lucru: 15 accesorii ideale pentru reînnoirea mesei

Cei mici au un rucsac, cărți, caiete, creioane colorate și curs. Și cel mai mare ce? Pentru că merităm și o mică emoție și o scuză pentru a simți că revin la serviciu. Sau arătați-vă puțin la birou, nu? Prin urmare, am selectat cele mai bune gadgeturi pentru a începe noul curs cu mai mult entuziasm decât oricând.
Citeşte Mai Mult