Categorie Designeri

Designeri

Felipe Oliveira Baptista este noul director de creație al Kenzo: noi aeriene ajung la firma de origine japoneză

Există deja un succesor al Imperiului Kenzo. Pentru că Felipe Oliveira Baptista, fostul designer al firmei Lacoste, a fost numit director de creație al mărcii franceze cu efect imediat, începând de astăzi 1 iulie. Acest lucru s-a întâmplat la numai șase zile după ce principalii lor co-designeri Carol Lim și Humberto Leon au prezentat cea mai recentă colecție.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Clonat și prins: aceasta este rochia lui Jacquemus care a inspirat-o pe Sfera

Nu există doi fără trei și Simon Porte Jacquemus (suspin, suspin) este băiatul la modă în această lume. Nu numai că prezența lor ridică pasiuni și frânge inimile, modelele lor atrag mii de femei în fiecare sezon care doresc să se îmbrace într-un mod simplu și foarte feminin. Cu aceste premise nu este surprinzător faptul că firmele de modă low-cost vor să fie inspirate din aceasta.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Expoziția Mary Quant din Londra care te va face să te simți ca o adevărată fată jean

De fiecare dată când porți o mini-fustă, un pichi, un guler Peter Pan, o pelerină din PVC, șosete colorate, este în vreun fel vina ta. Mary Quant a fost o mare designer britanică căreia îi datorăm mult stil pop din moda anilor 60. Acum, Muzeul Victoria & Albert din Londra organizează o expoziție mare cu peste 200 de obiecte proiectate de Mary Quant din 6 Aprilie, împreună cu fotografiile vremii pentru a înțelege mai bine contextul libertății anilor 60.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Cele 43 de rochii Chanel pe care Karl Lagerfeld le-a proiectat pentru aceste celebrități pe covorul roșu

Că Karl Lagerfeld ne-a părăsit nu înseamnă că rochiile sale vor face acest lucru. Creațiile sale sunt interminabile și nu vor dispărea niciodată din retinele noastre. Mai ales aceste 43 de rochii și aspect pe care celebritățile le-au purtat pe covoare roșii, fiind întotdeauna cele mai bine îmbrăcate din noapte. Sunt 35 de ani în fruntea casei franceze, în care kaiserul a îmbrăcat minunat celebrități cunoscute precum Nicole Kidman sau Julianne Moore, printre multe altele.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Arătați cu mândrie criticile față de corpul nostru, modul în care acest artist a fost nevoit să-și consolideze stima de sine

Știm cu toții efectul pe care comentariile asupra apariției noastre îl pot avea asupra stimei de sine. Fie că este un prieten brutal sincer sau un străin impertinent în mijlocul străzii, adevărul este că ceea ce cred ei despre corpul nostru ne afectează. În mod normal, mai rău decât bine. S-a întâmplat și cu Jojo Oldham, așa că a decis să facă ceva în acest sens: transformă toate acele comentarii într-o rochie și poartă-o cu mândrie.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Călătoria în lume în stilul lui Karl Lagerfeld va fi posibilă datorită deschiderii noului său lanț hotelier

Nu este nimeni care să-l oprească pe Karl Lagerfeld. Ca și cum să fi fost directorul creativ al Chanel și unul dintre cei mai mari guri de stil din lume nu ar fi fost suficient, acum kaiserul a decis să se lanseze într-o nouă activitate de afaceri: propriul său lanț hotelier. Luni, noul brand Karl Lagerfeld Hotels a fost introdus, iar site-ul său web este deja activ.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Trăiască Nicolas Ghesquière. Colecția sa de primăvară-vară 2017 la Louis Vuitton te va face să te îndrăgostești

Parada lui Louis Vuitton a coincis cu apariția carcasei sale mobile care le-a plăcut tuturor, ceea ce vom păcăli, și a prevestit un început bun. Nicolas Ghesquière vrea să fie pe buzele tuturor, iar după o colecție de primăvară-vară 2016, care a lăsat pe toată lumea cu un bluf mare și un teleschi gradat cu colecția Fall-Winter 2016/2017, de data aceasta bula s-a umflat din nou (și nu doar aer).
Citeşte Mai Mult
Designeri

Rykiel Forever, colecția Sonia Rykiel din primăvara verii 2017 menține în viață spiritul fondatorului său

Parada Sonia Rykiel din primăvara-vară 2017 ar fi fost unul dintre cele mai nostalgice și triste momente ale Săptămânii modei de la Paris, însă firma a fost responsabilă pentru a face din ea o adevărată petrecere. Modelele cu părul roșu, cu părul cardat și pulovere negre în care Rykiel Forever putea fi citit au deschis pasarela, iar cel mai bun era încă să vină.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Alexander McQueen transformă protagoniștii basmelor în prințese punk

Maximul lui Alexander McQueen este întotdeauna să ne scoată din lumea reală și să ne transporte într-un loc dramatic plin de poezie și romantism. Directorul creativ al firmei Sarah Burton are grijă de această întâmplare, incluzând întotdeauna aluzii istorice în inspirațiile sale. Cu colecția de primăvară-vară, brandul a luat cel mai dulce protagonist al basmelor și i-a oferit o atingere modernă, grunge și plină de atitudine.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Psihedelie și pietre semiprețioase la parada Givenchy de primăvară-vară 2017

Săptămâna modei din Paris continuă, de această dată cu parada Givenchy de primăvară-vară. În acest sezon, designerul său, Riccardo Tisci, ne-a surprins cu cele mai psihedelice articole de îmbrăcăminte și cu cele mai vibrante culori care ar putea fi de așteptat. Imprimeuri și designuri geometrice amintesc de pietre semiprețioase, aceasta este noua colecție a firmei franceze pentru sezonul viitor.
Citeşte Mai Mult
Designeri

Perfecțiunea imperfecțiunilor este în parada Loewe din primăvara verii 2017

Noua propunere a lui Loewe este o reflectare a liniei care a început deja în colecția sa anterioară, cu culori și siluete care ne sunt deja familiare. Inspirat din meșteșuguri și lucrări manuale, J.W. Anderson ne arată câteva articole de îmbrăcăminte cu forme foarte organice în care ies în evidență cusăturile, tăieturile și alte imperfecțiuni atent lucrate și destinate.
Citeşte Mai Mult