Categorie Haine

Haine

Alba Díaz poartă rochia de petrecere care triumfă pe Instagram

Petrecerile de vară ne lasă cu aspect ideal și, de asemenea, cu bronzul, totul se simte mai bine. Una dintre rochiile de petrecere care triumfă pe Instagram este semnată de House of CB, brandul de modă care a cucerit instagramerii cu modele sale îndrăznețe și senzuale. Firma britanică, foarte repetată pe rețelele de socializare, se concentrează pe modelele de petrecere încărcate cu brilli brilli și siluete strânse (aproape întotdeauna) care fac diferența.
Citeşte Mai Mult
Haine

Clonat și prins: aceasta este rochia fantezie Attico pe care o vom găsi în Stradivarius la un preț mic

Firma de îmbrăcăminte Attico este atât de mișto încât marea majoritate a mărcilor low-cost sunt inspirate de design-urile lor pentru a atinge acea atingere retro cool care o caracterizează atât de mult. În fiecare săptămână apar haine noi care ne amintesc ușor de cele ale firmei italiene și astăzi se întâmplă cu o nouă rochie Stradivarius în care paiete multicolore ne aduc un aspect foarte festiv.
Citeşte Mai Mult
Haine

Șapte rochii de petrecere pline cu paiete și franjuri, ceea ce este un miracol pe care îl continuă în vânzările lui Zara

Vânătorii de comori de vânzare știu că luna august este cea mai bună lună pentru a găsi chollazos înalți. Așadar, încercând metoda lui, ne-am încumetat să vedem ce mai este disponibil la reducerile de vară din Zara. Cum este posibil? Între tendințele de bază și unele imposibile am întâlnit șapte rochii scurte pline de paiete și franjuri care credeam că vor fi epuizate în câteva ore.
Citeşte Mai Mult
Haine

Virtutile rochiei cu un decolteu în v încrucișat, astfel încât toată lumea să devină bine

Ca toți în egală măsură și aceasta este rochia perfectă: feminină, cochetă și simțită lux, să fie subțire sau să aibă curbe. Și este că designul unei rochii cu decolteu de cioc îl face perfect pentru a îmbunătăți silueta. Vă spunem secretele pe care le ascunde această rochie. Deoarece are un decolteu în v, ajută la stilizarea siluetei: te face mai înaltă și mai subțire ca prin magie.
Citeşte Mai Mult
Haine

Cele 15 rochii Zara ale noii colecții pe care vei dori să le porți de acum încolo, deoarece sunt ideale

Noul sezon al lui Zara a fost măturat. Brandul low cost ne încurajează să cheltuim și să lăsăm cardul nostru de agitat cu rochii ideale, simple, imprimate și chiar paiete pentru a le lansa în perioada sărbătorilor. Noile propuneri sunt ideale ca fiind aproape toate articolele de îmbrăcăminte low cost, dar rămânem cu aceste 13 rochii Zara din noua colecție pe care veți dori să le purtați de acum înainte.
Citeşte Mai Mult
Haine

Dacă aveți o nuntă în septembrie și încă nu știți ce să purtați, Zara are rochiile perfecte pentru oaspeți

Septembrie este o lună tradițională de nuntă și, oricât am marcat data pe agendă de ceva vreme, există momente în care nu am găsit rochia ideală pentru ocazie. Din fericire, Zara a avut premiera sezonului toamnă-iarnă cu rochii divine pentru orice ocazie. Bineinteles ca aceste 12 rochii sunt ideale pentru petreceri sau pentru a fi invitatul perfect.
Citeşte Mai Mult
Haine

Beyoncé ne arată cum să fim oaspeții perfecti (curbi)

Beyoncé este găina ouălor de aur și tot ceea ce atinge îi face succesul. Contul său de Instagram - cu peste 130 de milioane de urmăritori - a devenit un jurnal despre stilul său personal, iar săptămâna aceasta și-a surprins legiunea de fani cu o ținută uimitoare. Purtând o rochie de petrecere plină cu strasuri, cântăreața ne arată un aspect invitat perfect (potrivit pentru corpurile curbate).
Citeşte Mai Mult
Haine

Cinci tipuri de rochii în stil boem pentru a fi invitatul perfect

Din ce în ce mai multe mirese decid să se căsătorească vara trecută: septembrie și octombrie au devenit două dintre lunile preferate pentru a trece prin altar, iar aceste tipuri de evenimente se acumulează pe agendele noastre. Pentru toți acei invitați care încă nu știu ce să poarte astăzi, arătăm cinci tipuri de rochii în stil boem perfect pentru ocazie.
Citeşte Mai Mult
Haine

Acest aspect al oaspeților de nuntă este potrivit pentru căldura verii (și la fel de divin ca și celelalte)

Dacă ați primit o invitație de nuntă pentru vară, nu vă temeți de căldură! Există multe opțiuni pentru a fi invitatul perfect, de asemenea, cele mai tari luni. Pariați pe rochiile viu colorate, pe țesăturile fluide și pe cele mai cool tendințe de vară. Aspect invitat de nuntă de vară cu decolteu asimetric Pe lângă curele, rochiile asimetrice care lasă un umăr în aer sunt ideale pentru nunțile de vară.
Citeşte Mai Mult
Haine

Cinci tipuri de rochii midi pentru a obține aspectul perfect al oaspeților

Odată cu trecerea anilor, sezonul nunții durează până în toamnă - deși sunt tot mai multe cupluri care decid să se căsătorească într-un mediu bucolic de iarnă-, iar găsirea rochiei ideale care să ne însoțească în diferite evenimente cu aceste caracteristici poate fi Transformă-te într-o adevărată odisee. Stilul străzii ne arată o gamă imensă de opțiuni pentru a fi invitatul perfect, cu rochii midi, ca singuri protagoniști.
Citeşte Mai Mult
Haine

Minidressele cu coada ne vor face invitatul perfect ... și vedeta serii (cu permisiunea miresei)

Pe măsură ce săptămânile progresează, agenda noastră devine o pasarelă a evenimentelor de gală cu nunți aproape în fiecare weekend (la o anumită vârstă, se poate întâmpla). Iluzia de a primi invitația acasă poate deveni un adevărat coșmar din cauza alegerii rochiei. Astăzi vă arătăm privirile în care ministrele cu coadă sunt protagonistele, demonstrând că acest stil este original, seducător și perfect pentru a reuși.
Citeşte Mai Mult
Haine

Nouă rochii de petrecere care sunt în trend în această vară 2019

Petrecerile de vară abia au început. Și trebuie să avem dulapul bine pregătit și înarmat pentru a reuși. Fie că sunt întâlniri care încep la casa unui prieten și se încheie la clubul de modă, nunți sau sărbători cu orice scuză, aceștia sunt câștigătorii. Nouă rochii de petrecere care sunt în trend în acest 2019, foarte diferite una de alta pentru a se adapta oricărui stil și ocazie.
Citeşte Mai Mult