Categorie Duel de stiluri

Duel de stiluri

Aceasta este rochia preferată a sezonului, este vândută și există o clonă (hallelujah!)

Avem un nou îmbrăcăminte viral în casa da și promite să spargă multe inimi pe parcursul următoarelor săptămâni. Uneori, RRSS ne arată branduri noi și articole de îmbrăcăminte necunoscute, care se extind curând ca praful de pușcă și apar în cele mai cunoscute conturi ale momentului. Astăzi ne concentrăm atenția pe o (mini) rochie cu mâneci pufoase, finisaj micro paie și culori îndrăznețe.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Kate Hudson și Rosalia ne învață două moduri (opuse) de a purta blazer în primăvară

Blazerul, iată un sacou perfect pentru zilele de pauză care de-a lungul anilor s-a dovedit a fi versatil și a se îndepărta de acea stigmă de a fi o piesă clasică și plictisitoare. Se adaptează la toate stilurile posibile și mai multe persoane ne-au scos din probleme. Acum Kate Hudson și cântăreața Rosalia ne arată două moduri total opuse de a purta acest îmbrăcăminte.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Aceasta este cămașa decupată (de la Chanel) care merge viral printre fetele la modă ... și nu ne surprinde

Stilul de stradă a vorbit și a acceptat să prezinte una dintre hainele preferate ale momentului: tricoul decupat de Chanel pe care ni l-a prezentat Kaia Gerber în cadrul paradei de primăvară-vară 2019 a casei. Albe, cu buzunare mari pe piept și numele firmei negre, prescriptorii de modă au decis că această îmbrăcăminte este un obiect de dorință.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Acesta este setul Mango care a cucerit toate celebritățile în afară de instagrammeri (și este încă disponibil)

Natalia Vodianova, Lena Perminova, Lucy Boynton, Diane Kruger sau bloggeri precum Leandra Medine. Toți aceștia se bucură de renume mondial datorită carierei lor profesionale pline de succese și coincid, de asemenea, pentru că au purtat același stil semnat de Mango. Firma spaniolă nu numai că triumfă în rândul populației la nivelul străzii, dar sistemul stelelor se predă și modelelor sale low-cost.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Kate Middleton și Meghan Markle: două stiluri diferite care inspiră mii de femei în fiecare zi

Kate Middleton și Meghan Markle trezesc mult interes, iar stilul lor personal inspiră mii de fete în fiecare zi. În tot acest timp ne-au arătat că gusturile lor atunci când vine vorba de a păși pe stradă sunt foarte diferite unele de altele, iar în ultimele lor plecări am verificat-o (din nou). În timp ce Ducesa de Sussex preferă hainele strânse, care se potrivesc cu corpul ei însărcinată, Ducesa de Cambridge preferă designurile clasice și foarte elegante.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Bluza care a încântat toate fashionistele este foarte flamencă

Johanna Ortiz, păstrează acest nume. Nu, nu este fata de modă - deși s-ar putea - este semnătura care provoacă o furie în stilul străzii. Și totul datorită unei cămașe în dungi decorate cu bibelouri mari pe decolteul bărcii. Expunând asimetric umerii, acest model este o minunăție, iar versatilitatea sa atunci când o combină a devenit una dintre hainele preferate ale momentului.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Ilia, puloverul lui Isabel Marant care provoacă furie pe stradă

Este posibil ca colecția Toamna-Iarna 2016/2017 a designerului francez Isabel Marant să nu se îndrăgostească la prima vedere, dar hainele ei reușesc separat și o vedem în fiecare zi dacă ne uităm la fetele la modă. Dacă în urmă cu câteva săptămâni ne uităm la succesul miniskiurilor sale din piele patentată, astăzi trebuie să ne concentrăm atenția asupra tricoului său Ilia.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Nu este topul femeii preferate a lui Freddy Krueger, deși ar putea fi

Mohair din lână, asimetric și cu o mănunchi mare pe decolteu. Ce este Noua haină care triumfă în stradă. Ar putea fi topul preferat al soției lui Freddy Krueger, dar este noua haină care ar putea deveni virală în următoarele ore. Este un design semnat de Philosophy di Lorenzo Serafini care a triumfat în timpul Săptămânilor modei și nu este pentru mai puțin ... Cine îl combină mai bine?
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Duelul lui Louis Vuitton: o rochie și două moduri de a o combina, cine câștigă?

Când vorbim despre duelul de stiluri între celebrități și bloggeri, există un model care se repetă aproape întotdeauna: Chiara Ferragni este una dintre protagoniști. Și este că dulapul acestei salate atât de modă este atât de larg și de variat, încât pare să aibă toate articolele vestimentare și trebuie ale momentului. De aceea, dacă ceva este la modă, probabil că va arăta.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Duelul de fuste: Roberto Cavalli este protagonistul

Roberto Cavalli este unul dintre acei designeri care încântă și îngrozesc în părți egale. Există modele minunate, în timp ce altele se întorc datorită imprimeurilor lor uimitoare. Astăzi păstrăm partea bună a firmei și alegem o fustă care s-a îndrăgostit de mulți. Este o haină asimetrică cu un zbor și o cădere spectaculoasă.
Citeşte Mai Mult
Duel de stiluri

Jacheta duel: noul trend blogger este acela de a purta un model cu numele însuși

Ne pare rău, dar ... Cum te cheamă? Această întrebare pentru mulți bloggeri nu mai este pusă și nu înseamnă că faima lor le-a dat un anumit statut social. Ne referim la faptul că cea mai recentă tendință dintre ei este aceea de a purta un sacou din denim cu un spate decorat cu propriul nume. Și așa îl vedem zilnic în conturile lor de Instagram ... Rețelele de socializare răsună noul model al firmei Rails și Aimee Song sau Arielle Charnas, așa că ne învață.
Citeşte Mai Mult