Categorie Familia, maternitatea și copiii

Acea vârstă ciudată la doisprezece, treisprezece ani în care nu vrei să crească și, în același timp, vrei să le facă
Familia, maternitatea și copiii

Acea vârstă ciudată la doisprezece, treisprezece ani în care nu vrei să crească și, în același timp, vrei să le facă

Cu ceva timp în urmă, am citit o postare a lui Armando despre Babies and More, un coleg de clasă care are un fiu care mergea din copilărie în copilărie. Și am copiat titlul (aproape). Unii vor crede că acest lucru este trăit doar o singură dată: acel moment în care sunt atât de bogați încât ai îngheța timpul pentru totdeauna.

Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

O aplauză pentru actrița care și-a dus copilul la Festivalul de Film de la Veneția, a îmbrăcat-o și a alăptat-o ​​în mijlocul photocall-ului

Una dintre cele mai încântătoare imagini ale Festivalului de film de la Veneția recent finalizat este cea lăsată de actrița Sachiko Fukumoto în photocall care alăptează fiicei sale. Cu un aspect frumos care se potrivește cu bebelușul ei, ne-a arătat cât de frumoasă (și de asemenea, solicitantă) poate fi această maternitate.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Fața și crucea postpartum după Instagram: este normal să nu te simți reprezentat

În această exaltare a fericirii și a perfecțiunii care este Instagram există un moment care contrastează în special cu realitatea: maternitatea și postpartumul. Nu este momentul complet idilic care ne face să credem că unele sunt fete și nici nu este haosul și distrugerea totală pentru silueta care este prezentată și pe un Instagram fără filtre.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Mamifere: modul în care ne ocupăm de timp ne ajută să fim mame mai bune

Maternitatea poate fi una dintre cele mai dorite și frumoase etape ale vieții noastre. Mai ales când vine vorba de ceva pe care l-am căutat sau pe care l-am dorit întotdeauna. Cu toate acestea, poate fi și unul dintre cele mai stresante, epuizante și solicitante momente pe care le-am trăit. Și mai mult atunci când noi înșine, mediul nostru și lumea în general suntem responsabili de stabilirea obiectivelor și așteptărilor destul de nerealiste.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Importanța de a suferi durere și de a vă îndepărta de vinovăție după ce a avut un avort

Există un sentiment pe care îl înțeleg mai presus de mulți alții și este dorința de a fi mamă. Este ceva la care am visat toată viața și, deși îmi este frică să fiu, mi-e mai frică să nu fiu. Maternitatea, la dorință, poate fi una dintre cele mai frumoase etape ale vieții. Cu toate acestea, ca și în multe alte aspecte vitale, acesta poate fi însoțit și de momente proaste și tristețe.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Binecuvântat sau blestem cole ?: Vorbim cu cinci mame care ne spun părerea

Întoarcerea la școala copiilor noștri este aici. În unele cazuri, această revenire la rutină poate fi un moment de stres în familii: pentru că copiii nu doresc să se întoarcă la școală, pentru că atunci când sunt mai tineri le este greu să se despartă de noi și, de ce, de ce să negeți? De asemenea, de multe ori simțim tristețe că nu putem să petrecem atât de mult timp cu ei.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Hilary Duff este acuzată că este o mamă proastă pentru a fi în așteptarea fiicei sale, un alt semn al celebrității care se rușinează de mamă

Cea mai recentă versiune de mămici-rușinoase (critica mamelor să le rușineze) se datorează dacă ar trebui să facem sau nu găuri în urechile fetelor când sunt bebeluși. Este prea curând? Urmăm o tradiție care ar trebui să se termine? Cea mai recentă postare de Instagram a lui Hilary Duff a dezlănțuit din nou controversa.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Manual de supraviețuire acum, când copiii sunt în vacanță

Vineri. Una după-amiază. Trebuie să las tot ce fac la serviciu și să mă duc la școală pentru a merge pentru copii. Își încep vacanța ... iar pentru părinți încep durerile de cap. Ce să faci cu copiii în vacanță? Cum a fost asta despre conciliere? Tabere pentru toate gusturile Vara este foarte lungă și trebuie să acoperiți în fiecare săptămână de aici până în septembrie.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Behati Prinsloo este sinceră în legătură cu depresia postpartum de care a suferit după nașterea primei sale fiice

Nu se vorbește despre depresie, dar cu atât mai puțin despre depresia postpartum. Maternitatea, în special cea recentă, este un moment de fericire absolută și plinătate, în care nu există loc pentru tristețe, apatie sau reticență. Și în care alții se așteaptă ca tu să fii cea mai fericită femeie din lume pentru că ai copilul cu tine.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Nouă serii cu care poți face un maraton în concediul de maternitate

Ai fost doar mamă? Felicitări. Concediul de maternitate este să te recuperezi de la naștere, să ai grijă de nou-născut, să te obișnuiești să fii mamă, dar este, de asemenea, plin de momente libere, de exemplu, când copilul face un pui de somn sau când ești cu unul dintre focuri, în care nu aveți prea multe de făcut decât să vă lăsați la curent cu versiunile Netflix sau HBO.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Amy Schumer și alte vedete care profită de rețelele de socializare pentru a normaliza alăptarea și pentru a oferi o imagine mai realistă a maternității

În timp ce celebritățile au desfășurat cu cea mai bună tabără de gală pe covorul roz al Gala MET din acest an, Amy Schumer s-a odihnit în spital după ce a născut primul ei copil. Un eveniment pe care comicul și actrița l-a înfățișat în contul ei de Instagram în cel mai copleșitor mod realist de la început.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Dacă simțiți că v-ați pierdut identitatea de când s-a născut copilul, nu vă faceți griji, nu sunteți singurul și are o soluție

Este un sentiment care se întâmplă multor mame recente. Când am avut primul meu copil, a fost cel mai fericit moment al vieții mele, cu copilul mult așteptat în sfârșit în brațe, dar în același timp am simțit că viața mea este un haos și că totul se prăbușește. Ca și cum aș fi încetat să fiu eu însumi pentru a deveni un lucru: mama cu normă întreagă.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

„Am știut că nu pot avea copii”: cum să depășesc să nu poți fi mamă

Nu există nimic scris despre dorințe și speranțe de viață. Există cât mai multe opțiuni posibile ca oameni în lume și, atâta timp cât nu se face rău nimănui, toate sunt la fel de legitime. La fel se întâmplă atunci când vorbim în special despre maternitate. Multe femei aleg, într-un mod complet gratuit și în dreptul lor deplin să nu fie puse sub semnul întrebării, să nu fie niciodată mame.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Astfel, aceste 41 de celebrități și influențe spaniole au felicitat mamele în vremea lor

Ziua Mamei 2019 a fost una dintre cele mai sărbătorite pe rețelele de socializare, inundând pe Instagram fotografii frumoase de familie cu dedicații de admirație pentru mame. Celebritățile nu au fost mai puține, pentru că nimeni nu a dorit să rateze ocazia de a-și arăta astăzi mama. Cel puțin nu sunteți 41 de celebrități și influenți, care vor ridica nivelul mastitei doar dintr-o privire.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Lucrurile pe care nu le-am apreciat niciodată de la mama mea și acum că sunt bătrân mă alucină

Că fără mame nu am fi acolo unde suntem astăzi este o concediere. Dar a mea a făcut mult mai mult decât să mă ia în nouă luni și să mă nască în mijlocul unui val de căldură. Iubesc persoana care sunt astăzi și îi datorez asta. O datorie imposibil de plătit, dar care ajută la luarea în considerare a acelor gesturi care odată au trecut neobservate.
Citeşte Mai Mult
Familia, maternitatea și copiii

Mame și fiice: nouă stiluri de relație în versiunea gif

S-a spus întotdeauna că o imagine valorează o mie de cuvinte și, atunci când vine vorba despre înțelegerea unei relații la fel de complexe ca cea stabilită între o mamă și o fiică, este probabil să fie mai adevărat ca niciodată. Relațiile mamă-fiică există la fel de mulți oameni în lume. Nimeni nu poate fi mamă fără să fi fost și fiică și, de asemenea, chiar dacă nu devii mamă, nu poți înceta niciodată să fii fiică.
Citeşte Mai Mult