Categorie Moda renumită

Atenție la geanta Burberry pe care Melania Trump tocmai a lansat-o pentru că poate deveni un adevărat trend!
Moda renumită

Atenție la geanta Burberry pe care Melania Trump tocmai a lansat-o pentru că poate deveni un adevărat trend!

Melania Trump ne-a obișnuit cu look-uri impecabile, haine ale tuturor celor mai prestigioase firme din lume, dar întotdeauna cu multă personalitate și identitate. Stilul Melania este urmat de presă și public și este clar că tot ce are premiera devine de succes. De această dată Melania Trump a optat pentru un aspect alb total, în care accesoriile sunt foarte importante.

Citeşte Mai Mult
Moda renumită

7 diva arată în doar două zile: Jennifer López mătura promoția „Hustlers”

Jennifer López este în plină promovare a filmului său Hustlers, un film în care joacă o streateră și pentru care se vorbește deja despre o posibilă nominalizare la Oscar drept cea mai bună actriță de rol. După Toronto, JLo face o rundă pentru cele mai populare programe de televiziune și ne lasă aspecte de toate stilurile, unele mai sofisticate decât altele, dar toate îndrăznețe și fidele stilului lor sexy.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Miley Cyrus are două moduri de a purta aspectul negru total și de molar pe tot

Miley Cyrus s-a abonat la versiunea neagră din cap până în picioare și totul este fain. După despărțirea ei, fata rea ​​și rebelă s-a întors și ne arată cu aceste două priviri cu care se plimbă pe străzile din New York. În primul rând al paradei Tom Ford, aspectul lui Miley Cyrus era spectaculos și nu avea nevoie de mai multă culoare decât negru pentru a marca un stil de top.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Jennifer López pariază totul pe roz și ne place

Jennifer Lopez continuă să ne lase lookazos. Cântăreața s-a întors de la Festivalul de la Toronto și este din nou la New York, unde a umblat cu acest stil în roz pe care ne place! După câteva zile de vacanță pe Coasta de Azur, JLo a fost la Toronto prezentând filmul său Hustlers într-o rochie galbenă senzuală.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Blazer și papuci, cel mai casual și perfect aspect pentru întoarcerea la școala doamnei Letizia cu fiicele ei

Era timpul să ne întoarcem la școala celor mai mici din casă. Săptămâna aceasta este câteva zile de nebunie în toate casele cu copii, deoarece este timpul să se întoarcă la clasă, de asemenea, pentru prințesa Leonor și Infanta Sofia, cărora în această dimineață Majestățile Sale Regii, Don Felipe și Doña Letizia, au însoțit prima lor zi de clasă.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Ashley Graham sau cum este posibil să purtați un aspect îndrăzneț pentru oaspeți în timpul sarcinii

De când Ashley Graham a anunțat că așteaptă primul copil, prezența sa la evenimentele de pe etichetă a fost contată pe o singură mână. Cu New York Fashion Week în plină desfășurare, modelul nu a ezitat să ne arate un alt aspect îndrăzneț pentru a arăta că femeile însărcinate pot paria pe un stil original, elegant și perfect, inspirând mii de viitoare mame în evenimentele lor viitoare (și oaspeți arată).
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Acestea sunt celebritățile și aspectele lor frumoase, care au participat la parada Carolina Herrera cu Olivia Palermo în frunte

Ieri a avut loc parada Carolina Herrera din New York, o frumoasă colecție plină de culoare, care a fost prezentată pe un fundal alb și cu multă lumină. A început sezonul de prezentare de primăvară de vară și este ceva care ne fascinează. Wes Gordon și-a făcut o muncă sublimă ca director de creație al iconicului firmă americană și multe vedete nu au dorit să rateze emisiunea.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Nou sezon, rochie nouă, regina Letizia lansează o rochie de lenjerie frumoasă cu imprimeu stelar

Combinația bicoloră de alb și negru este unul dintre cele mai utilizate look-uri de regina Letizia, care știe că, cu acest tip de coafură, realizează cu ușurință un aspect profesional, serios și elegant. În această dimineață a avut premiera și sezonul cu un nou look Poète pe care nu l-am mai văzut până acum. Regina Letizia a avut o întâlnire cu privire la includerea dizabilității în mass-media și a ales un aspect care ne place pentru revenirea la muncă.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Meghan Markle, împreună cu Anna Wintour, nu ratează finala feminină de tenis US Open cu acest look cowboy

Meghan Markle este în centrul știrilor, dacă la începuturile sale în cadrul familiei regale britanice totul a fost măgulit și o veste bună pentru ea, se pare că de-a lungul timpului a început să aibă primele nemulțumiri. Ceva normal când trebuie să le placă multor milioane de oameni. Ieri nu a vrut să rateze finala de tenis feminin a Open USA, pentru a-și consolida sprijinul pentru sectorul feminin în orice disciplină.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Hailey Baldwin și Sofia Richie împreună, iar cele două în alb, la petrecerea Alexander Wang organizată la New York

Colaborarea lui Alexander Wang cu firma Bvlgari a devenit una dintre cele mai puternice lansări de genți în ultimele săptămâni. L-am văzut deja pe Gigi Hadid cu unul dintre ei și ne-a plăcut din prima clipă. Dar a fost Săptămâna modei din New York când s-a organizat o petrecere cu stil pentru a prezenta oficial acest nou design care pare că va oferi un aer curat gentilor firmei de bijuterii care erau deja puțin îngrijite .
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Kaia Gerber își sărbătorește cea de-a 18-a zi de naștere cu iconica Versace a mamei sale și pare spectaculos

Kaia Gerber a împlinit 18 ani și, deși lucrează în mijlocul Săptămânii modei din New York, a sărbătorit-o în stil, cu o petrecere foarte particulară la luxosul Hotel The Edition. O sărbătoare foarte curioasă a costumelor, o petrecere tematică, inspirată din anii 90, pe care familia lui nu a dorit să o rateze și în care s-a deghizat de mama sa!
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Kaia Gerber și Poppy Delevingne: patru moduri diferite (și perfecte) de a purta blugi

New York City deschide interdicția în epoca Fashion Weeks și ochii sunt concentrați, mai ales, pe străzile sale aglomerate. Celebrități precum Kendall Jenner, Kaia Gerber, Gigi Hadid sau Poppy Delevingne se pregătesc pentru această săptămână plină de parade și evenimente, iar aspectul lor nu a trecut neobservat (cineva s-a îndoit de asta?
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Joan Smalls și Kendall Jenner: un aspect imposibil și altul pe care vom copia ceea ce ne-a mai rămas din vară

Săptămâna modei din New York umple orașul cu modele și celebrități, care ajung chiar și în pachete de două. Dacă în urmă cu ceva timp am văzut că surorile Hadid își plimbă stilul anilor 90 prin Big Apple, acum este rândul lui Kendall Jenner și Joan Smalls. Cei doi îngeri ai Victoria’Secret au ieșit la cină împreună cu priviri foarte diferite: unul pare imposibil, iar celălalt unul dintre cele mai inspirate.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Nu este un nou val de căldură, această creștere a temperaturii se datorează ultimelor stiluri ale lui Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este explozivă și majoritatea privirilor ei sunt capabile să elimine personalul. Ultimul său stil a ridicat temperatura termometrelor, făcând RRSS să ardă cu prezența sa. Cum nu ar putea fi altfel, modelul a devenit cel mai bun ambasador al propriei sale mărci de îmbrăcăminte, Inamorata, iar acum introduce cel mai frapant costum de baie într-o ținută casual și cu o atingere (fierbinte) de femeie de afaceri.
Citeşte Mai Mult
Moda renumită

Zendaya poartă rochia polka dot pe care o vei dori în această toamnă

Cum ne place Zendaya și toate ținutele ei. Actrița și cântăreața, căreia brandurile o atrag, este mai frumoasă în fiecare zi, iar dacă adăugăm că are un dulap pe care am dori să-l copiem, această fată are totul. Și ultimul său aspect te va face să te îndrăgostești, te asigur. Actrița și ambasadorul lui Tommy Hilfiger a profitat de prezentarea parfumului Ídole de Lancôme din New York pentru a arăta una dintre noile sale creații din colecția TommyXZendaya Fall 2019.
Citeşte Mai Mult