Categorie Fitness

Fitness

Balonul Bosu: singurul material de care vom avea nevoie pentru a ne exercita întregul corp (cu exerciții pentru a începe)

Vine septembrie și mulți dintre noi considerăm această lună ca o oportunitate de a ne fixa noi obiective și de a ne îmbunătăți obiceiurile. Dacă, pe lângă îmbunătățirea sănătății noastre, reușim să compensăm excesele de vară, mai bine decât mai bine. Cu toate acestea, odată cu începutul noului curs, este posibil să reveniți la ore normale și să lăsați în urmă ziua intensivă și sărbătorile.
Citeşte Mai Mult
Fitness

17 echipe sportive atât de misto, care ne motivează să ne întoarcem la sală dorind după sărbători

Începutul lunii septembrie nu înseamnă doar să ne întoarcem la birou. Revenim, de asemenea, la rutina noastră de zi cu zi, sala de sport inclusă! Și fără fețe lungi sau nici o lene, pentru că, cu aceste echipe sportive frumoase și măgulitoare, vom merge să ardem excesele de vară pline de motivație și dorință. De fapt, sunt atât de mișto încât le vom purta chiar și pentru a ieși afară.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Importanța consolidării podelei noastre pelvine: astfel încât să puteți obține

În general, a avea un mușchi în formă ajută la îmbunătățirea calității vieții noastre, la evitarea durerii, la oboseala mai puțin și, practic, la o viață mai bună. Cu toate acestea, există unii mușchi pe care îi uităm mereu și care au o importanță deosebită. Acesta este cazul mușchilor care alcătuiesc podeaua pelvină și că ambii bărbați, în special femeile, au mult mai multă importanță decât le oferim.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Aceasta este metoda Sakuma, fitness-ul Marie Kondo care își propune să slăbească și să-ți contureze corpul cu doar 5 minute de exercițiu pe zi

Pornim de la o bază foarte clară: minunile în problemele de pierdere în greutate nu există. Nu veți pierde niciodată în greutate cu cinci minute de exercițiu pe zi, dacă îl combinați apoi cu câteva gogoși. Cheia pentru a pierde în greutate și a modela figura va fi întotdeauna o dietă echilibrată și exerciții fizice. Întotdeauna. De aceea, când citim despre un exercițiu care promite „fără efort” pierderi în greutate miraculoase, neîncredem.
Citeşte Mai Mult
Fitness

În această sală au un program de antrenament care combină yoga, pilates și mindfulness și obține rezultate în 48 de zile

În sfârșit, o pregătire în care mintea este o parte fundamentală. Metoda „Challenge 48 Mind” este primul antrenament HIIT care ține cont de minte pentru a obține rezultate și vă va ajuta să vă îmbunătățiți obiceiurile de viață. O filozofie care se bazează pe căutarea echilibrului dintre corp și minte pe care am încercat-o și asta am crezut.
Citeşte Mai Mult
Fitness

O jumătate de oră în fiecare zi sau două ore două zile pe săptămână. Analizăm ce tip de exercițiu este cel mai eficient pentru pierderea în greutate

Găsirea unui loc în viața noastră pentru a exersa nu este întotdeauna o sarcină ușoară, deși toți suntem conștienți și cunoaștem beneficiile exercitării și conducerii unei vieți active. Dar, când ne gândim serios la treabă, avem o întrebare: mai puțin timp de antrenament, dar în fiecare zi sau mai mult timp, ci doar câteva zile pe săptămână?
Citeşte Mai Mult
Fitness

Antrenamentul cu greutate corporală, pierderea în greutate fără a merge la sală este posibil cu acest antrenament care vă ajută să mențineți un corp definit și potrivit

Să fim sinceri, nu întotdeauna vrem să mergem la sală. Sau nu avem întotdeauna o economie solventă pentru a plăti o taxă lunară, oricât de ieftină ar fi. Acesta este motivul pentru care antrenamentul cu greutate corporală poate fi soluția pentru cei care doresc să facă sport, dar suntem leneși să mergem la sală. O rutină de antrenament fără a pleca de acasă și a ajunge (împreună cu o dietă bună, pe care o avem un corp definit și potrivit, fără a cheltui bani.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Eliberați ținuta pentru a merge la sală cu acești 13 chollazos de la Amazon și începeți (cu adevărat) operația de bikini din 2019

La patru luni de la sosirea verii mult așteptate, este timpul (dacă nu ați făcut-o deja) să puneți adevăratele baterii cu funcționarea bikini 2019 și să reluați viața în formă, să mâncați puțin mai sănătos și să încercați să ne îndeplinim rutina de formare. Și astfel încât revenirea la ședințele noastre de gimnastică nesfârșite nu este atât de grea, nu este nimic mai bun decât să ne oferim o motivație suplimentară și să ne reînnoim ținuta (sau o parte din ea).
Citeşte Mai Mult
Fitness

Acestea sunt antrenamentele și dietele pe care celebritățile le urmează cel mai mult

Cinema, televiziune, reviste și Instagram, printre altele, ne bombardează zilnic cu corpurile perfecte, tonifiate, elegante și, în aparență, foarte sănătoase ale celebrităților noastre preferate. Îi vede și vrea să fie ca ei. Din fericire, suntem din ce în ce mai conștienți că organismele lor nu sunt o consecință a simplei șanse genetice, ci că există mult efort, sport, diete și, în unele cazuri, photoshop.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Șapte lucruri de care monitorul tău de gimnastică dorește să ții cont mereu

Septembrie este noul ianuarie. Luna plină de scopuri bune. Și a merge la sală pentru a arde toate acele tapasuri pe care le-ați lăsat în barul de pe plajă este unul dintre cele mai populare. Dar, aveți grijă, deoarece ocazional îmbrăcarea adidașilor nu este suficientă dacă doriți cu adevărat să faceți schimbări în viața dvs. și să vă îmbunătățiți sănătatea.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Zara cedează din nou la febra „fitness” cu Zara Sport

Era ciudat că Zara nu avea o colecție de sport, dintre brandurile low cost a fost singura care lipsea. În luna februarie a anului trecut, gigantul Inditex a decis să parieze pe sport * fashion * și a fost un succes. Odată cu sosirea noului sezon de toamnă, Zara a decis să repete cu o nouă colecție de îmbrăcăminte foarte feminină și originală, ideală pentru a arăta perfect chiar și în timp ce face sport.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Sporturi pe malul apei pentru a vă bronza în timp ce vă potriviți

Vara nu este doar pentru odihnă, dar poate fi și un moment minunat pentru a vă menține în formă jucând sport în fața mării, vă puteți gândi la un loc mai bun? Pasajul pe mare, bordura sau malul plajei poate fi locul perfect pentru a vă bucura de sport vara. Nu uitați că este important ca, înainte de a practica sport vara, să vă protejați în mod adecvat de soare: puneți protecția solară cu o jumătate de oră înainte de a ieși afară, hidratați-vă bine înainte, în timpul și după exercițiu și folosiți o vizieră sau o șapcă și ochelari de soare. .
Citeşte Mai Mult
Fitness

Acest cont Instagram ne arată că a face yoga pe plajă este mai distractiv decât prăjirea

Aproape două milioane de adepți visează zilnic să practice yoga pe plajele din Caraibe din Aruba datorită Rachel Brathen, o femeie din Suedia care a schimbat Stockholm și marele oraș pentru liniștea unei insule paradisiace. Și cine nu ar face asta? Dar dacă viața nu ne înlesnește, putem vedea întotdeauna Instagramul său și visăm să ne oferim o clasă în persoană și la malul mării.
Citeşte Mai Mult
Fitness

Lucrurile pe care le vei simți atunci când începi să alergi (I): dureri de spate

Suntem la ușile lunii mai și cu siguranță mulți dintre voi au luat în considerare să înceapă să alerge în vederea funcționării bikini. Sau în vederea îmbunătățirii stării fizice și a sănătății tale, că nu totul este să fii perfect într-un costum de baie, nu ?. Oricum ar fi, a începe să alerg mereu dă un pic de funk: nu știi dacă ai de îndurat mai mult de două minute de jogging, nu știi încotro să te duci, cum să te poziționezi, ce trebuie să iei ... Pentru a pava un pic terenul te-am pus în tine fundalul a ceea ce vei simți în primele zile (poate săptămâni) în care mergi să alergi și cum îl putem gestiona și să îi oferim o soluție.
Citeşte Mai Mult