Categorie General

General

Muzeul Victoria și Albert din Londra prezintă o cupă menstruală Tampax pentru importanța sa de azi (și încă mai rezistați să o încercați)

Astăzi nu se vinde în Spania, dar Tampax are, de asemenea, o cană menstruală. Este din silicon, a fost lansat în octombrie anul trecut și este disponibil doar în Statele Unite. Deși cel mai curios lucru este că tocmai a devenit o piesă de muzeu la V&A din Londra. A făcut parte din colecția sa de răspuns rapid (răspuns rapid) care reunește obiecte care fac parte din momente importante din istoria recentă și care sunt legate de lumea designului și a fabricației.
Citeşte Mai Mult
General

Omagiul adus lui Camilo Sesto pe care nimeni nu îl aștepta: Cardi B surprinde pe Instagram știind melodiile sale (și halucinăm)

Moartea lui Camilo Sesto a șocat lumea muzicii și nu numai în limitele noastre, știrile au avut un impact internațional. Mai ales în continentul american, unde cântăreața s-a bucurat de un mare succes, iar acest lucru a provocat un crossover la fel de neașteptat ca suprarealist în ultimele ore ... Și adică, cine avea să își imagineze că Cardi B era un fan al cântăreței spaniole.
Citeşte Mai Mult
General

Ea este Daisy-May Demetre, modelul de copil dublu amputat, care va defila la New York Fashion Week

Are doar nouă ani, dar face deja istorie. Numele ei este Daisy-May Demetre și a fost selectată de Lulu et Gigi Couture pentru a ajunge pe pista Săptămânii modei din New York, devenind astfel primul model dublu amputat în acest sens. A fost Eni Hegedus-Buiron, fondatorul brandului, care a ales-o personal să-și îmbrace desenele în New York, după ce și-a văzut parada la Londra.
Citeşte Mai Mult
General

Nestlé începe să reducă materialele plastice prin înfășurarea celebrului său Kit Kat în hârtie origami (deși, deocamdată, doar în Japonia)

Potrivit Greenpeace, Nestlé este unul dintre cele trei cele mai poluante mărci din lume. Doar în 2018, compania a produs 1,7 milioane de tone de recipiente de plastic de unică folosință. Adică echivalentul a peste 300 de camioane de gunoi pe zi în ultimul an. Încercând să-l remedieze, Nestlé a anunțat în ianuarie că a promis că va dispensa complet de paiele de plastic și va face durabilă ambalarea celor peste 2.
Citeşte Mai Mult
General

Moda va ajuta și Amazonul: LVMH anunță o donație milionară (deși mult mai mică decât cea a Notre Dame)

Lamele continuă să avanseze în Amazon. Așa-numitul „plămân al planetei” arde de câteva săptămâni în Brazilia și Bolivia. O situație deosebit de alarmantă din cauza importanței de mediu a celei mai mari păduri tropicale din lume. Cazul a sărit la știrile presei internaționale săptămâna trecută cu o supărare specială, deoarece a fost redus la tăcere de mass-media braziliană.
Citeşte Mai Mult
General

Clopotele de nuntă sună pentru Joaquin Phoenix și Rooney Mara

Acum trei ani de când Joaquin Phoenix și Rooney Mara ies împreună, de când s-au întâlnit la filmarea filmului „Her”, coincidând ulterior în „Maria Magdalena”. Multe au plouat, dar fapt este că acum, relația continuă să avanseze și clopotele de nuntă sună deja pentru cuplul de actori. Trebuie să recunoaștem că acest cuplu este exemplul perfect al discreției, atât de mult încât nu numai că vestea viitoarei nunți a fost surprinsă, dar au fost mulți care au fost surprinși chiar și în relația în sine.
Citeşte Mai Mult
General

Cara Delevingne, Úrsula Corberó și Camila Cabello, printre alte celebrități, denunță gravitatea incendiilor din Amazon

Așa-numitul „plămân al planetei” arde de săptămâni întregi. Incendiile care afectează o parte a Amazonului, cu o incidență specială în Brazilia și Bolivia, au alarmat lumea pentru importanța pentru mediu a ceea ce este cea mai mare pădure tropicală din lume. Chiar și secretarul general al ONU, Antonio Guterres, și-a exprimat alarma și „profunda îngrijorare” pe Twitter.
Citeşte Mai Mult
General

Sarah Hyland lasă găurile în urmă în viața ei cu o solicitare romantică într-un cadru de vis pe plajă

După ce a trebuit să se confrunte cu mai multe găuri, în ultimii ani, în ceea ce privește sănătatea ei, actrița Sarah Hyland trece acum printr-un moment foarte dulce prin care a vrut să ne facă să participăm pe toți prin rețelele de socializare. Și, actrița Modern Family, a avut o solicitare romantică pentru o mână pe plajă, din care putem vedea până la un videoclip, prin amabilitatea iubitului.
Citeşte Mai Mult
General

Primul studiu important asupra cupei menstruale confirmă beneficiile sale (da, la fel ca prietenul tău ecologic)

În acest moment în 2019, este imposibil să nu fi auzit beneficiile pe care le are cupa menstruală în raport cu alte dispozitive medicale pentru regulă. Fiecare are un prieten, membru al familiei sau cunoștință care l-a încercat și încearcă să-i convingă pe cei care încă nu au făcut-o cu beneficiile sale. Acum mai au un argument pentru că știința tocmai a aprobat oficial teoria cu un studiu publicat în The Lancet Public Health, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase publicații medicale din lume.
Citeşte Mai Mult
General

Barbie devine Ziggy Stardust pentru a-l onora pe David Bowie (și nu îi lipsește detaliile)

Space Oddity, una dintre cele mai mari melodii ale lui David Bowie și istoria muzicii în general, sărbătorește 50 de ani de la lansare în această lună și, pentru a o sărbători, o altă icoană pop s-a îmbrăcat ca Ziggy Stardust. Extraterestru bisexual și androgin care a încercat să salveze Pământul cu muzică rock a fost primul alter ego al cântăreței care acum se întâmplă să fie Barbie (și nu cea a lui Ken).
Citeşte Mai Mult
General

Acesta este luxosul hotel Fairmont, scena filmului în care Pau și Cat Gasol și-au sărbătorit nunta

Duminica trecută am fost surprinși de vestea că Pau Gasol s-a căsătorit cu Cat McDonell (acum Cat Gasol) după trei ani de întâlnire. Pentru ocazie, mireasa a ales o rochie de design clasic din care, în urmă cu câteva zile, v-am spus toate detaliile. Mirele și mirele s-au logodit încă din octombrie, dar puțin au trecut de nuntă și, chiar și după ceremonie, informațiile continuă să vină cu picători.
Citeşte Mai Mult
General

Converse Chuck Taylor All Star se adaptează nevoilor mediului înconjurător cu trei modele fabricate din deșeuri reciclate

Converse a decis să se întoarcă la cel mai emblematic model al său în căutarea sustenabilității și a prezentat o nouă versiune a emblematicului său Chuck Taylor All Star, fabricat din materiale reciclate. Aceasta este inițiativa Renovare, o linie care folosește materiale fabricate cu deșeuri post-consumatoare și post-industriale și care pariază și pe tehnici alternative de fabricație.
Citeşte Mai Mult
General

Acea băutură alcoolică răcoroasă pe care o fani atât de mult în valul de căldură (și la festivaluri) nu ajută la lupta cu ea și știința explică de ce

Primul val de căldură al anului nu a trecut de mult. Nu a trecut nici o săptămână de la începutul verii și se așteaptă deja temperaturi peste 40 de grade. Acest val de căldură va călători prin Europa de miercuri până duminică viitoare, iar multe orașe, precum Madrid, sunt de așteptat să-și depășească maximul istoric în iunie.
Citeşte Mai Mult
General

Nu este nevoie să așteptați pentru iulie sau Inditex, acestea sunt toate magazinele care au deja vânzări

Așa cum a fost tradiția, magazinele imperiului Amancio Ortega vor fi printre ultimele care vor da startul sezonului lichidărilor și reducerilor. Cu toate acestea, nu este necesar să așteptați până la această dată pentru a merge la cumpărături, deoarece există deja multe firme care au atârnat semnul „vânzărilor” în vitrinele magazinelor și magazinelor virtuale.
Citeşte Mai Mult
General

Pantaloni de costum pentru un interviu de muncă: șapte părți de Zara cu care să combinați și să reușiți

Un interviu de muncă este un moment crucial în viața noastră de muncă, deoarece marchează primul contact cu angajatorul și, prin urmare, cel care poate decide dacă rămânem sau ne eliminăm. Prin urmare, alegerea unui stil corect este ceva de bază pentru a face o impresie bună a priori pe care, mai târziu, o susținem cu cunoștințele și experiența noastră.
Citeşte Mai Mult