Categorie Haute couture

Haute couture

Negrul înfricoșător îl duce pe Dior și înaltul său costum într-una dintre cele mai plictisitoare parade de la sosirea Mariei Grazia la casa franceză

Așteptarea paradei Dior Couture este întotdeauna mare, mai ales când punerea în scenă este aproape la fel de importantă ca și colecțiile în sine. Numărul 30 al Avenue Montaigne a devenit locul ales de casa franceză pentru a prezenta colecția Haute Couture pentru viitoarea toamnă-iarnă 2019, dar astăzi era mai întunecată ca niciodată.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Acest lucru se întâmplă doar în Haute Couture: un citat din Shakespeare într-o rochie Valentino care a fost brodată în 580 de ore

"Dacă mă iubești, voi fi întotdeauna în inima ta. Dacă mă urăști, voi fi întotdeauna în mintea ta." O alegere cutremurătoare pe cea propusă de William Shakespeare, dar nu atât de dificilă când vine vorba de Haute Couture și mai ales de Valentino. Îl iubim, îl adorăm și el va fi întotdeauna în inimile noastre. Alături de acest incredibil vis de rochie, inspirat din moda Elizabethan și cu o broderie care este o operă de artă în toate felurile.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Albul și albul Haute Couture reafirmă misterul viitorului lui Dior fără a uita de lumina aurie

Și este că casa Dior urmează să-și întoarcă istoria, totul indică faptul că, vineri, noul succesor al Raf Simons va fi anunțat în fruntea firmei, dar înainte de a fi necesar să prezinte parada Winter Haute Couture . În birourile mitice ale numărului 30 de pe Bulevardul Montaigne, cu un peisaj destul de simplu, dar cu invitați de la înălțimea lui Celine Dion sau a vedetei rock Johnny Hallyday.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Miresele eterice și romantice, dar care anticipează tendințele la fel de autentice, fetele lui Armiche Rodríguez pentru Nihil Obstat

V-am vorbit deja despre Armiche Rodríguez cu multe ocazii, pe lângă faptul că este un mare designer, este unul dintre oamenii care știe cel mai mult despre istoria modei în Spania (este unul dintre cei mai populari profesori ai Institutului European de Proiectare). Cu ocazia retrospectivei Givenchy de la Muzeul Thyssen-Bornemisza ne-a oferit o clasă de master pe care vă invit să o recitiți și ne-a oferit, de asemenea, o lecție magistrală între cusăturile modelelor din Máxima de Holanda.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Aceasta a fost prima paradă a Dior Haute Couture după plecarea lui Raf Simons în calitate de regizor creativ

Muzeul Rodin a fost locul ales de Maison Dior pentru a sărbători Parada Haute Couture, primul fără Raf Simons însărcinat cu latura creativă a firmei. Cu o decorare a oglinzilor care face ca femeile Dior să apară și să dispară și, de asemenea, să se impresioneze pe ei înșiși și străini, deși lavandrele nu vor uita niciodată ultima și epică paradă Raf Simons pentru Dior.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Cel mai acid sexy este semnat de Versace Atelier Primăvara-Vară 2016

A vorbi despre Versace Atelier înseamnă a vorbi despre modele grozave, un rând de atac de cord și rochii ultra sexy, cu deschideri care ating imposibilul și exploatează partea mai feminină a celor care le poartă. Deschizând circuitul Haute Couture, Versace Atelier Spring-Summer 2016 a continuat această cale, încântându-ne cu modele precum Behati Prinsloo, Lara Stone, Gigi Hadid - însărcinat cu închiderea paradei -, Joan Smalls, Rosie Huntington sau Irina Shayk, și sfâșind aplauzele cu rochii în tonuri și sfori acide ca detaliu.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Elie Saab ne invită să visăm la strălucirea ei paradă Haute Couture

Elie Saab ne invită să visăm într-o lume plină de delicatețe datorită Paraíso de Alta Costura Vida Paraíso, inspirată de flora subacvatică din Caraibe. Creatorul libanez este întotdeauna unul dintre cele mai așteptate prezentări de modă din Săptămâna modei de la Paris. Creațiile sale de bijuterii sunt unice, întotdeauna atât de impregnate de feminitate și eleganță.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Giorgio Armani Privé pariază pe țesăturile de lux pentru a străluci ca o stea

Înainte de privirea atentă a lui Celine Dion, Giorgio Armani a prezentat colecția Haute Couture de primăvară-vară 2019. Fără surprize în model sau în inspirație (sacourile pe care le-am văzut anterior în multe parade, iar inspirația orientală este recurentă în Armani), parada ne aduce eleganță adăugând multă culoare (albastru, roșu și violet în special), și țesături. Sofisticate, lurex, paiete, franjuri și pene pentru a obține texturi uimitoare și combinații cu ochiuri la Art Deco.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Giambattista Valli din Haute Couture ne aduce rochia de covor roșu la care visăm cu toții

Nu este o propunere inovatoare, dar este foarte eficientă: Valli știe că rochiile sale cu volume mari, scurte în față și cu mult în urmă îți permit o intrare triumfală în orice gala și eveniment important. Vedetele de pe covorul roșu devin divas atunci când le poartă, precum Rihanna, Jennifer Lopez și Kendall Jenner și chiar faimoasa rochie din tul a fost realizată cu un succes mai mare sau mai mic.
Citeşte Mai Mult
Haute couture

Dior se îndrăgostește de o minunată paradă haute couture inspirată de circ

Parisul se îmbracă în glamour pentru a primi Săptămâna modei Haute Couture la Paris. O săptămână care a început cu stil, de când în prima zi a avut loc parada Diorului de primăvară-vară 2019, una dintre cele mai așteptate din aceste zile, care coincide coincidență cu ziua de naștere a lui Christian Dior (21 ianuarie) 1905) Maria Grazia Chiuri a reușit-o din nou, ne-a lăsat din nou fără cuvinte cu creații de vis, de data aceasta inspirate de circ și sărbătorite într-un cadru incomparabil: Cirque d’hiver din capitala franceză.
Citeşte Mai Mult