Categorie Sănătate

Folosirea unei băi publice nu este un lucru eroic
Sănătate

Folosirea unei băi publice nu este un lucru eroic

Mamele noastre au pus frică în corpul nostru încă de când eram foarte mici: aveți grijă să folosiți băi publice, pe care le poartă diavolul, care sunt pline de germeni și cine știe cine le-a folosit înainte. Dar ... este totul un mit sau temerile tale erau adevărate? Băile publice sunt într-adevăr un focus al infecțiilor?

Citeşte Mai Mult
Sănătate

Ce ați dorit să citiți: un studiu spune că nașterea este sănătoasă pentru inimă

Cercetările publicate în Heart, revista British Cardiovascular Society, tocmai au stabilit că nappingul o dată sau de două ori pe săptămână poate reduce riscul de a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Mai precis, studiul a dezvăluit că, în comparație cu persoanele care nu fac de obicei un pui de somn, cei care dorm doar un timp după ce au mâncat au 50% mai puține șanse să sufere un atac de cord.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Deci, puteți folosi benzile elastice pentru a face exerciții fizice ca în sala de sport (fără a fi nevoie să plecați de acasă)

Grija de sănătatea noastră, corpul și bunăstarea noastră trece prin multe lucruri, inclusiv urmând o dietă sănătoasă și exerciții fizice în mod regulat. Cu toate acestea, din cauza lipsei de timp care de obicei ne invadează viața, este posibil să ne lipsească ore întregi pentru a merge la sală sau la clase colective.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Strong by Zumba: noua modalitate zumba care revoluționează utilizarea muzicii

Zumba este una dintre cele mai frecvente și solicitate activități fizice în sălile de sport din întreaga lume. Este o disciplină care combină muzică, dans și exerciții aerobice destul de intense. Până acum, pregătirea era pregătită pe bază de muzică. Cu toate acestea, marca de fitness Zumba® a dezvoltat o nouă modalitate în care mesele sunt schimbate și totul se învârte în jurul mișcărilor corpului nostru.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Alexa Chung mărturisește că are endometrioză, boala de origine necunoscută care afectează milioane de femei din lume

La fel cum a făcut Lena Dunham, sincerizând și vorbind deschis despre lupta ei împotriva endometriozei în trecut, Alexa Chung a dezvăluit acum că suferă și de această boală care afectează între 10% și 15% din populația feminină, potrivit datelor Endomadrid. A făcut-o prin Instagram, unde a încărcat o fotografie în care apare în dotările unui spital cu degetele mari în sus, dorind să indice că este bine.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Unsprezece alimente cu o reputație de îngrășare, dar pot fi consumate pe o dietă pentru a slăbi

Atunci când avem grijă de dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus, identificăm întotdeauna anumite alimente sau feluri de mâncare ca aliați și altele ca adevărați dușmani ai planului nostru de slăbit. Totuși, reputația alimentelor nu este întotdeauna exactă. De aceea, vă arătăm unsprezece alimente cu o reputație de îngrășare care pot fi consumate pe o dietă pentru a slăbi.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Sunt pe o dietă perpetuă de șapte ani: aceasta este viața mea în Dietland (și nu știu dacă voi pleca vreodată de aici)

De șapte ani viața mea este o miercuri care nu se termină niciodată, cea mai plictisitoare zi a săptămânii. Și este că timp de șapte ani am trăit pe o dietă eternă, care este ca o propoziție pe viață, dar fără dreptul la vizitele conjugale ale iubitei mele pizza. În această perioadă am încercat toate dietele (cele moft, cele tradiționale, cele bune și cele mai puțin bune) și nu am reușit să devin femeia care mi-a promis cu vreuna dintre ele.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Antrenament de box pentru începători: tot ceea ce trebuie să știi pentru a practica sportul vestimentar în rândul celebrităților

Probabil că toți ați observat deja că boxul este sportul vestimentar printre multe dintre modelele și celebritățile noastre preferate, precum Karlie Kloss, Gigi Hadid sau Shay Mitchell, care și-au umplut pereții Instagram cu fotografii și videoclipuri despre practica care Ei efectua. Este un sport care a fost în mod tradițional masculin și, prin urmare, poate părea surprinzător să-l vezi practicat de femei care trebuie să mențină, de asemenea, un tip de corp specific, nu prea muscular.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Contraceptive și acnee: întregul adevăr despre utilizarea pastilei ca tratament pentru a pune capăt granitelor

Acneea este una dintre aceste afecțiuni ale pielii care pare aproape mai inevitabilă dintre toate. Și, cauzele pot fi atât hormonale, bacteriene sau hormonale, pe lângă dietă sau mediu. De aceea, nimeni nu este liber să sufere de acnee, nici măcar cele mai cunoscute vedete. Este cazul lui Kendall Jenner care, în mai multe rânduri, a vorbit despre experiența sa cu acneea și problemele pe care i le-a adus nu numai în adolescență, ci chiar mai târziu.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Totul despre noile tampoane de marijuana: nu poartă marijuana, ci CBD (și nu este dovedit că funcționează)

Este posibil ca în acest moment să fi citit deja că compania Daye dezvoltă în laborator câteva tampoane care ar conține marijuana sau canabis și care ar ajuta mii de femei să atenueze durerea și crampele de care suferim în timpul menstruației. Cu toate acestea, la fel de atrăgătoare și încurajatoare cum este această veste, realitatea este că, pe lângă faptul că tampoanele nu sunt făcute exact cu marijuana - ceva care ar putea fi periculos pentru sănătatea noastră - nu există dovezi că acestea ne pot ajuta cu adevărat să eliminăm durerile menstruale
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Cum să slăbești cei trei kilograme rămași de aici în vacanță (fără să faci lucruri nebune)

O știm: cel mai bun lucru pentru a pierde în greutate este întotdeauna să o luăm cu ușurință, să avem sfatul și sprijinul unui dietetician sau a unui nutriționist și să considerăm că trebuie să ne gândim să dobândim obiceiuri pe termen lung care să ne conducă să pierdem această greutate care Dorim și spre succesul dietei. Dar este normal, de asemenea, că atunci când vine această perioadă a verii să ne grăbim să pierdem acele kilograme în plus și că nu ne dăm drumul.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Un contraceptiv care este administrat prin punerea cerceilor sau a ceasului: așa funcționează bijuteriile contraceptive pe care le dezvoltă o echipă de oameni de știință

În timp ce așteptăm sosirea pilulei contraceptive masculine, care a mai rămas cel puțin 10 ani, sunt testate și alte metode alternative. Unele dintre ele, foarte curioase, cum este cazul bijuteriilor contraceptive. Această metodă ar veni să reinventeze un tip de plasture contraceptive care este deja comercializat și care ar funcționa prin administrarea hormonilor prin contactul cu pielea unui plasture foarte mic, conceput să adere la cercei și alte suplimente.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Gustarea sănătoasă preferată a Meghan Markle este responsabilă și de pielea ei radiantă

Actriță, activistă, blogger, regală și viitoare mamă, Meghan Markle trezește admirație în fiecare apariție. Nu știm cum arată întotdeauna atât de radiant și perfect. Deși acum avem un mic indiciu, un mic truc. Datorită unui interviu pe care l-a acordat în 2017, am aflat, de exemplu, despre una dintre gustările sale sănătoase preferate, ceva care l-a ajutat să îndure în timpul lungilor și extenuante zile de filmare a serialului Suits și, de asemenea, unul dintre secretele sale pentru arata pielea moale si radianta.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Dieta: cele mai bune 9 aplicații pentru pierderea în greutate

Nu este niciodată prea târziu să ne facem griji pentru sănătatea noastră și să luăm în serios această rezoluție pe care o luăm în noaptea de Revelion. Și dacă acest moment este foarte bun (într-adevăr bun), atunci puteți folosi ajutor suplimentar. Îți aducem o serie de aplicații care te vor ajuta să numeri calorii, să planifici mai bine ceea ce mănânci și să îți ofere cele mai bune sfaturi (sau foaia, așa cum vezi tu) cu dacă îți vei lua mereu nutriționistul cu tine.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Tot ce trebuie să știți dacă luați în considerare a fi o mamă fără partener

Există tot mai multe femei curajoase care îndrăznesc să aibă copii fără partener. Sau așa indică statisticile. Potrivit INE, în fiecare an au loc aproximativ 470.000 de nașteri, dintre care 80.000 sunt mame fără partener, fie prin relații sporadice, fie prin alte metode. Opțiunile pentru a realiza acest lucru continuă să crească, de la metodele de sarcină până la adoptarea copiilor.
Citeşte Mai Mult
Sănătate

Cancerul de sân, lupta pe care o câștigă din ce în ce mai multe femei. Datele de supraviețuire o dovedesc.

"Luptă în fiecare rundă cu forță. Și niciodată, nu renunță niciodată." Acestea sunt cuvintele de încurajare pe care actrița și cântăreața Olivia Newton-John, care au suferit și le-a depășit cancerul de sân în urmă cu aproape un deceniu, dedicat tuturor acestor femei care suferă de această boală. Newton-John a fost unul dintre cele mai vizibile exemple care demonstrează dubla latură a unei afecțiuni împotriva căreia se luptă aproape două milioane de femei din lume.
Citeşte Mai Mult