Categorie Știri din industrie

„Primul Luni din Mai”: documentarul despre organizarea MET ne arată noi fațete ale Anna Wintour. Esențial pentru iubitorii de modă!
Știri din industrie

„Primul Luni din Mai”: documentarul despre organizarea MET ne arată noi fațete ale Anna Wintour. Esențial pentru iubitorii de modă!

Ieri am avut imensa onoare de a viziona documentarul „Primul Luni din Mai” în spaniolă, în care au jucat Anna Wintour și Andrew Bolton, curatorul expoziției organizate de Costume Institute. În acest film puteți vedea munca necesară pentru organizarea galei cu cel mai important covor roșu din lume și cum Anna Wintour comandă neobosit munca pe care o altă persoană ar trebui să o facă în exclusivitate.

Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Adolfo Domínguez va susține o paradă unisex la Ourense săptămâna viitoare

Adolfo Domínguez va organiza o paradă minunată pentru a-și prezenta colecția toamnă-iarnă 2019/2020. Programarea este pe 14 septembrie la Ourense, orașul de origine galician al unuia dintre mărcile spaniole cu o traiectorie mai puternică în lumea modei și designului. După ultima sa prezentare de modă la Madrid Fashion Week la IFEMA în 2011, Adolfo Domínguez revine pe pasarelă pentru a-și prezenta noua colecție.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

H&M se alătură boicotului din piele brazilian al lui Vans, Timberland și Kipling în cazul focurilor Amazon

În urmă cu doar o săptămână știam că VF Corporation, compania-mamă a unor mărci precum Timberland, Vans, The North Face sau Kipling, au decis să înceteze cumpărarea de piele din Brazilia până când era sigur că materialele nu au contribuit la deteriorarea mediului din țară. . Aceasta a fost prima lovitură pentru economia țării de incendiile care au răvășit Amazonul și discursul anti-ecologist al lui Bolsonaro.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Nu ești singurul care nu încetează să cumpere la Zara, Inditex atinge cifre istorice în vânzări în prima jumătate a anului 2019

Inditex trece printr-unul dintre cele mai bune momente ale sale. Grupul a atins cifre istorice pentru vânzări, profit și poziția numerar în prima jumătate a anului fiscal 2019-2020, care se desfășoară în perioada 1 februarie - 31 iulie a acestui an. Conform datelor pe care compania le-a transferat Comisiei Naționale a Pieței Valorilor Mobiliare, Inditex a obținut un profit net de 1.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Zara îl semnează pe Carlos Torretta, soțul Marta Ortega

Septembrie este de obicei o lună de schimbări, iar Imperiul Inditex a avut unele importante. Grupul a confirmat ultima lor mare semnătură: Carlos Torretta. Soțul Marta Ortega tocmai s-a alăturat familiei lui Zara, așa că căsătoria va împărți un birou. Până acum, ginerele lui Amancio Ortega era agent de model în Elite Model, una dintre cele mai prestigioase agenții de model din lume, așa că lucrează între Madrid și New York.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Sud-africanul Thebe Magugu câștigă la 26 de ani premiul LVMH pentru „jocul cu codurile masculinului și femininului”

În urmă cu câteva zile știam că prestigiosul LVMH Prize, care până acum a primit numele de Special Jury Prize, a fost redenumit Karl Lagerfeld pentru a-l onora pe regretatul designer de modă. Acum, știm cine a câștigat acest premiu pentru prima dată după noul său botez. Dedicat recunoașterii activității tinerilor designeri emergenți, premiul a căzut la cea de-a șasea ediție pentru creatorul sud-african Thebe Magugu.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Vans, Timberland și Kipling, printre brandurile care au anunțat că nu vor mai folosi piele braziliană pentru a proteja Amazonul

Noile reacții care susțin protecția „plămânului planetei” se adaugă donării milionare de LVMH și publicațiilor celebrităților care solicită acțiune. Acum, un important producător de îmbrăcăminte și încălțăminte a decis să înceteze cumpărarea de piele din Brazilia până când este sigur că materialele nu contribuie la deteriorarea mediului din țară.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Victoria’s Secret își deschide în sfârșit primul magazin de lenjerie în Spania (și intenționează să se deschidă mai mult în aceste orașe)

Iubitorii de lenjerie, și mai mult dacă vorbim despre Victoria's Secret, suntem în noroc. În sfârșit, brandul își deschide primul magazin de lenjerie full-format în Spania, în special la Madrid, iar deschiderea sa este iminentă, deoarece se deschide pe 31 august. Și nu va fi singurul. Nu vom avea o paradă, dar avem un magazin pentru a intra în lumea Victoria's Secret și pentru a ne bucura de toate propunerile sale senzuale.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Prestigiosul premiu LVMH este redenumit Karl Lagerfeld pentru a omagia ingeniozitatea creativă a geniului modei decedate.

Prestigiosul premiu LVMH, dedicat recunoașterii activității tinerilor designeri emergenți, a primit până în prezent numele de Premiu Special. Cu toate acestea, liderii săi au decis acum să-l redenumească ca premiu Karl Lagerfeld pentru a onora creativul decedat. Creat în 2014 de conglomeratul de lux, a fost acordat, printre altele, Simone Porte Jacquemus, Shayne Oliver sau Thomas Tait, de la care Lagerfeld a venit să spună în viață că a făcut schițe foarte bine.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Întotdeauna pe 21 de ani, în legătură cu zvonurile despre faliment și un proces Ariana Grande pentru utilizarea imaginii sale

Forever 21 trece printr-unul dintre cele mai grave momente ale sale. Pe fondul zvonurilor falimentare care au sărit în ultimele săptămâni, firma se confruntă acum cu un proces din partea Ariana Grande. Cântăreața a acuzat marca că a folosit un model similar cu ea într-o campanie estetică identică cu cea a videoclipului său 7 Rings.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Prada va avea o petrecere la Veneția pentru a sărbători Leul de Aur al lui Pedro Almodovar

Pedro Almodovar va primi astăzi Leul de Onoare de Aur la Festivalul de Film de la Veneția. Un premiu care se apropie de împlinirea vârstei de 40 de ani ca regizor de film și este acordat nu numai pentru a fi „cel mai influent regizor de la Luis Buñuel”, ci și pentru faptul că a realizat „cele mai controversate și provocatoare portrete ale Spaniei post-francize” conform a indicat organizarea festivalului.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Angelina Jolie deschide un nou canal YouTube publicând două dintre cele mai cunoscute discursuri ale sale

Anul acesta începe o nouă etapă pentru Angelina Jolie. În timp ce fiul ei cel mai mare, Maddox Jolie-Pitt pleacă de acasă pentru a începe facultatea în Coreea de Sud, a decis să înceapă propriul canal YouTube. Și deși în urmă cu doar două săptămâni și jumătate de când și-a deschis vlogul pe platformă (și momentan are doar 6.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Kim Kardashian își relansează linia de brâu cu un nou nume: SKIMS

Kim Kardashian cunoaște în primul rând sabia cu două tăișuri care poate fi URSS și după ce a triumfat cu marea majoritate a afacerilor lor, un imens baraj de critici pentru ultima lor firmă de centuri, numită Kimono, a făcut chiar guvernul japonez însuși să solicite public acel nume reconsiderat acea colecție cu un alt nume - evitând conflictul de însușire culturală generat la acea vreme.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Moare Isabel Toledo, una dintre designer-urile fostei prime doamne Michelle Obama

Lumea modei își ia la revedere designerului american cubanez Isabel Toledo, care, potrivit diferitelor rapoarte, a murit pe 26 august din cauza cancerului de sân la 59 de ani într-un spital din Manhattan (New York). Cunoscută pentru crearea rochiei Michelle Obama pentru investirea soțului său în 2009, Isabel Toledo a fost una dintre cele mai apreciate reclame din New York.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Chanel angajează mai întâi un model transgender: Teddy Quinlivan va fi imaginea liniei sale de frumusețe

Modelele transgenre triumfă și pare o veste foarte bună. Dacă Valentina Sampaio a reușit să fie primul model transsexual al Victoria's Secret, acum ne ridicăm cu știrea că Theodora Quinlivan a obținut nimic altceva decât să fie o imagine a Chanel Beauty. Aceasta este una dintre cele mai mari realizări pe care un model le poate realiza, iar frumusețea extraordinară a lui Teddy Quinlivan a fost cea mai bună introducere a sa.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Ed Razek, directorul Victoria's Secret, demisionează după sosirea diversității companiei

Victoria’s Secret este pe buzele tuturor și dacă săptămâna trecută modelul Shanina Shaik ne-ar înțelege că în 2019 nu va exista celebra paradă a firmei de lenjerie, luni, ne-am trezi cu vestea că brandul a angajat-o pe Valentina Sampaio, ea Primul model transsexual. Acum, Ed Razek, directorul său de marketing, este cel care își concentrează toată atenția după ce și-a anunțat demisia, opunând diversității și noii rumbe pe care brandul a început-o.
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Ashley Graham este însărcinată cu primul ei copil

Ashley Graham îi confirmă sarcina. Modelul a anunțat pe Instagram că ea și soțul ei, regizorul de film Justin Ervin, vor deveni părinți foarte curând. Modelul curvy, care este superb, a profitat de aniversarea nunții sale pentru a spune această veste grozavă. Cuplul a postat pe Instagram, modalitatea aleasă de c elebritățile pentru a raporta tot ce are legătură cu viața lor personală, un videoclip distractiv în care cuplul glumește mai întâi cu abordarea și apoi strigă ¡Sorpesa!
Citeşte Mai Mult
Știri din industrie

Firma Gucci, de asemenea un pionier în modul său de organizare a companiei: creează poziția de director global de diversitate, echitate și incluziune

Gucci a făcut un pas înainte în diversitate și incluziune, creând o nouă poziție în firma sa, care va fi deținută de Renée Tirado: Directorul diversității, echității și incluziunii Gucci. Sarcinile sale nu vor fi doar să se asigure că firma are o echipă mai incluzivă și mai echitabilă, pentru care va dezvolta o strategie globală și va avea propria echipă DEI (diversitate, echitate și incluziune), dar va trata și probleme comerciale.
Citeşte Mai Mult