Categorie Fetelor

Fetelor

Cel mai luxos cărucior al lui Loewe este din nou în această vară de tendință absolută, în ciuda apariției cu multe luni în urmă

Genti de plajă au fost întotdeauna caracterizați de faptul că sunt comode, practice și mai ales ieftine. Dar toate acestea s-au schimbat acum câțiva ani, de când moda a crezut că ceea ce este mai bine decât să iei o geantă și pe malul mării. Loewe, de câteva sezoane, a depus mult efort în moda relaxată de vară, cea pe care o iubim cu toții, dar care poate rămânem cu ceva buget.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Avem în sfârșit o întâlnire pentru premiera documentarului din viața Chiarei Ferragni, va fi la La Biennale de Venecia

Suntem mulți care mor de dorința de a vedea documentarul despre viața Chiarei Ferragni. Multe au fost și momentele în care italianca le-a împărtășit adepților ei prin rețelele de socializare unde și când o înregistrau sau urmau să o înregistreze. Și, desigur, nu putem uita nunta lui, evenimentul impresionant filmat de sus în jos de camerele de filmat.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Paula Gonu are în contul său bancar între 500.000 și 1.000.000 de euro: a mărturisit pentru La Resistencia

YouTube a fost aseară la La Resistencia și a răspuns celebrei întrebări a programului lui David Broncano: „Câți bani aveți?” . Deși nu a făcut-o cu o cifră exactă, intervalul pe care l-a indicat face ca succesul său incontestabil să fie destul de clar. Între 500.000 și 1.000.000 de euro. Asta este, astăzi, în contul bancar al Paula Gonu.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Celebrități și fete: comparăm nunta Mariei Pombo cu cea a Chiarei Ferragni, Marta Ortega, Pilar Rubio și María Frubies

Ultimii doi ani sunt foarte puternici într-o chestiune de uniuni de căsătorie. Mai ales în universul celebrităților și rețelelor de socializare, María Frubies constituind un exemplu de nuntă clasică și elegantă în Spania. Atunci Chiara Ferragni a sosit și a stabilit scara a ceea ce poate deveni cea mai instagrammeable nunta din lume.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Acestea au fost detaliile despre nunta Mariei Pombo și a lui Pablo Castellano care au făcut-o atât de specială pentru oaspeții săi

S-au căsătorit deja. Maria Pombo și Pablo Castellano au spus ieri „da, vreau” și apoi au sărbătorit unirea cu o petrecere pentru tot ce este mare așa cum nu te puteai aștepta altfel. Nu a fost ca cel al lui Pilar Rubio și Sergio Ramos, dar adevărul este că a fost cel mai special pentru oaspeții lor să vadă tot ce ne-au lăsat pe rețelele de socializare.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Cu aceste șapte formule pentru a combina o rochie roșie cu pantofi și geantă, este ușor să reușești în stil

Rochiile roșii sunt bucuria dulapului nostru, mai ales când vine vremea bună și dobândesc o proeminență totală. Dacă sunteți unul dintre cei care nu scapă prea mult din ele și le amestecați doar cu accesorii negre, aici veți găsi multă inspirație. Deoarece combinarea unei rochii roșii cu pantofii și poșeta nu a fost niciodată atât de ușoară și distractivă, nu veți scăpa de ea!
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Chiara Ferragni pe urmele lui Kim Kardashian: invită-i pe toți prietenii la un parc de distracții pentru petrecerea ei de naștere

Ziua de naștere se transformă într-un eveniment social de care cineva poate beneficia economic și, în schimb, întrebați familia Kardashian - exprimați acest subiect - ... sau Chiara Ferragni. Italianul urmează pe urmele lui Kim Kardashian și își încheie sărbătorile de naștere închizând un parc de distracții și invitând toți prietenii să petreacă după-amiaza / seara.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Gala González: „Instagram ne face să ne dorim ca un concurent să iasă”

Gala González se lansează în lumea designului pantofilor și lansează prima colecție de capsule împreună cu Pompeii. Prima colaborare pe care firma de încălțăminte o face cu un influencer este un angajament clar pentru publicul feminin. O propunere îndrăzneață și urbană foarte diferită de ceea ce ne-am obișnuit marca care constă din două modele: „gala canard” (75 euro), niște espadrile cu curea în stil mary-jane care combină esparto cu mătase naturală și lenjerie; și „scout tie dye” (60 euro), o reinterpretare a unui model clasic al mărcii cu nouăzeci și nouă de imprimeu cravată.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Chiara Ferragni este acum disponibilă în format de păpușă, așa că nu vă lipsește fetița, chiar și atunci când nu aveți acoperire

Când Chiara Ferragni și Fedez s-au căsătorit, nu au observat detalii și surprize pentru oaspeți. Au existat chiar și câteva perechi uriașe animatoare, avatare ale influencerului și băiatul său, care au reușit să devină virali pe Instagram. Atât a fost cererea lor, încât au lansat acum formatul păpușii, așa că nu vă lipsește Chiara chiar și atunci când rămâneți fără acoperire.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Deci influențarii se luptă cu urâții lor (și da, uneori sunt mai pasionați decât adepții lor)

Există adepți care intră zilnic pe unele conturi de Instagram, comentează ceva, iar părerea lor este întotdeauna negativă. Ce duce la a fi atât de insistenți asupra a ceva ce, evident, nu le place? Poate urâții să fie mai fideli decât fanii care urmează fiecare mișcare de influenți? Este clar că poți oricând să te bazezi pe critici atunci când îți arăți viața în RRSS, dar cât de departe ajung aceste critici?
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Jocul în lanț cu blugii Sofiei Ellar joacă în primele băi de pe plaja sezonului

Pentru a-și promova turneul Bathe in Jeans și noul ei succes cu același nume, cântăreața Sofía Ellar ne oferă un joc foarte distractiv la care toți fanii ei se pot alătura, o provocare în care cowboy-urile sunt protagoniști, deoarece avem de înregistrat scăldatul cu ei Ca și cum am fi în filmul One pentru toți, blugii merg din mână în mână și ne putem lăsa amprenta asupra lor cu un mic semn.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Karl Lagerfeld alege Olivia Palermo pentru lansarea următoarei sale colecții

În vârtejul Săptămânii modei din New York, fata Olivia Palermo a profitat de ocazie pentru a da vestea. Pentru că socialitul va fi următorul care va colabora cu Karl Lagerfeld și firma sa de nume, consolidând în continuare relațiile sale cu designerul. Ea va fi responsabilă de adăugarea atingerii chic de New York la piesele pariziene ale casei, fuzionând viziunea privilegiată a stelei stilului de stradă și a kaiserului, ceva care promite să nu treacă neobservat.
Citeşte Mai Mult
Fetelor

Vă prezentăm noile fete pentru a ține evidența în Săptămânile modei

Luna aceasta va fi o prezentare de modă non-stop, tendințe de modă, petreceri și, mai ales, o mulțime de streetstyle, pe care ne place să ne inspirăm din privirile noastre de zi cu zi. În fiecare sezon vedem mai multe sau mai puțin fețe noi de urmat. Sunt fetele care au stabilit trendul, care îndrăznesc cu toate și pe care le vom vedea în reviste și pe Instagram o dată și de o mie de ori.
Citeşte Mai Mult