Categorie Trendencias

11 pantaloni lungi care pot fi purtati vara
Trendencias

11 pantaloni lungi care pot fi purtati vara

În această căldură pot fi cele mai repudiate îmbrăcăminte: pantalonii lungi par a fi alungați din privirile noastre până va sosi septembrie, dar nu! Există multe alternative și opțiuni de pantaloni care pot fi purtate vara: lenjerie, bumbac, larg, modelat sau decupat, acestea trec testul de căldură.

Citeşte Mai Mult
Trendencias

Și Rosalia a ajuns la MadCool fără un tricou sau o haină, dar cu niște colanți de ciclism cu sclipici și o cămașă zdrențuită care a scos sughițul.

Cântăreața a mâncat Madcool și a deschis festivalul prin ușa mare. Spectacolul său, una dintre cele mai așteptate petreceri de bun venit care a organizat ieri festivalul, a avut 40.000 de oameni așteptați. Și nu a dezamăgit. Nu a purtat nici una dintre pardesii de peste 1.500 de euro de la Saks Potts care au primit atât de multe critici.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Regina Letizia se mândrește cu brațele într-o rochie de acvamarină foarte estetică la sosirea în Argentina

Regii Spaniei abia au început vizita oficială în Argentina, cu o ceremonie de bun venit a guvernului latino-american pe pistă. Pentru ocazie, Doña Letizia a fost nevoită să-și croiască aspectul de avion, pentru că ne imaginăm că nu era în tocuri de la Madrid. Majestatea Sa a profitat de temperaturile ridicate pe care le face în țară chiar noaptea, arătându-și brațele și înaintând cu una dintre culorile care vor triumfa vara: acvamarina.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Replică aceste șapte stiluri de stradă arată mai puțin de 50 de euro și reînnoiește-ți dulapul la lowcost

Primăvara este aproape de colț și este timpul să sărbătorim vremea bună, să ridicăm hainele de iarnă și să facem o întoarcere de 360 ​​° către dulapul nostru. Pentru a vă alătura celor mai noi tendințe într-un mod low cost și a sărbători că primăvara este aici, suntem inspirați de ținutele care inundă străzile și vă aducem șapte look-uri streetstyle pe care le iubim pentru mai puțin de 50 de euro.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

De la modă la artă există un pas: COS îl sări pentru a crea un tricou cu Serpentine Gallery

A vorbi despre firma COS înseamnă a vorbi despre linii drepte, arhitectură impecabilă de îmbrăcăminte și o anumită atingere cubistă. Este una dintre acele mărci care i-ar fi înnebunit pe pictori precum Pablo Picasso sau Joan Miró și i-ar fi inspirat în orice moment. Cu modele atemporale, dar pline de tendință - pare imposibil, dar această combinație există -, de-a lungul anilor, a creat mulți adepți și a devenit una dintre firmele de lider din sector.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Îți prezint kitul meu esențial pentru vara 2016

În timp ce citești această postare, voi fi deja în vacanță, de fapt mă voi îndrepta spre o croazieră fantastică prin capitalele baltice (nu este pentru invidie, ci este ceea ce există). Desigur, nu am vrut să ratez ocazia să vă spun care vor fi produsele mele esențiale pentru vară, cele care mă vor însoți da sau da în orice moment și oriunde mă duc și, deși mai pot fi alături uneori.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

De ce reclamele bikini nu sunt făcute pentru femei?

Operațiunea arhivă de bikini ne bombardează pe toate fronturile posibile și imaginabile: dietă, săli de sport, epilare integrală ... și desigur, achiziția anti-râvnită de costume de baie. Reînnoirea sertarului de dezastru al îmbrăcămintei de baie este unul dintre marile traume ale umanității. Ei încearcă să ne vândă o naturalețe „perfectă” și bineînțeles că nu.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

#TribalSpirit Party sau modul în care Barcelona a căzut pentru farmecele lui Kendall Jenner

Am putea spune că festivitățile Mango sunt evenimentul anului în cadrul mediului faranduelo maxim din oraș. Oamenii se decorează cu cele mai bune opțiuni și merg la locul menționat din dorința de a fi petrecuți pentru a fi văzuți și verificați la vremea respectivă. Am fost acolo. Da, ca în toate evenimentele de acest tip, postura este prezentă, dar există și oameni care vin să se distreze și aseară nu ar putea fi mai puțin.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Aceștia sunt finaliștii premiilor Trendencias pentru tehnologie cu mai mult stil

Cea de-a paisprezecea ediție a premiilor Xataka va include, pentru al treilea an consecutiv, premiile Trendencias pentru cea mai elegantă tehnologie. Și, ca și în anii precedenți, selecția finaliștilor combină designul și bunul gust în cadrul diferitelor dezvoltări tehnologice. O compilație care este indispensabilă atunci când descoperi știri tecky cu mai mult stil.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Doña Letizia se mândrește cu o cămașă de fotbal atunci când primește echipa de femei cu aspectul cel mai sobru

Este posibil să fi pierdut Cupa Mondială din 2018 în Rusia, dar echipa noastră de fotbal feminin U17 a devenit campioană europeană. Doña Letizia a vrut să-și sărbătorească victoria cu tinerele femei și le-a primit la Palacio de la Zarzuela. Acolo, regina însăși a devenit cel de-al zecelea membru al echipei și a făcut acest lucru cu cel mai sobru și minimalist look.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Cel mai mare concurent al Zara va fi noi înșine: revânzarea hainelor uzate crește de neoprit

Alertă, lanțuri de modă low-cost, deoarece cea mai mare amenințare este consumatorii de modă înșiși. Potrivit unui studiu recent Thread Up, vânzările de modă second-hand cresc cu o rată anuală de 15%, în timp ce vânzările din magazinele de modă cresc doar cu 2% pe an. Așa că peste câțiva ani, o mare parte din tortul de modă va fi luat de consumatorii înșiși care vând haine second-hand prin Chicfy, Wallapop sau Vestiaire Collective.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Acestea sunt cele 9 tendințe de înfrumusețare care merg puternic în 2018 și așteptăm cu nerăbdare să încercăm

Anul nou, viață nouă. Sau cel puțin noi tendințe. Pentru că jumătate din cele din 2017 nu vrem să le vedem din nou sau în pictură, iar celelalte au trecut deja de stil. Este timpul să începeți ianuarie cu noi inspirații de frumusețe foarte surprinzătoare, diferite și, mai ales, măgulitoare. Pentru că nu trebuie să vă umpleți sprâncenele cu extensii sau să vă puneți părul pe nas pentru a fi inovatoare.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Iar câștigătorii premiului Trendencias pentru tehnologie cu mai mult stil sunt ...

În urmă cu doar câteva zile, v-am prezentat finaliștilor la premiile Technology Trend cu mai mult stil pe care urma să-l acordăm în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a premiilor Xataka. Și după o gală distractivă la Palacio de Cibeles din Madrid, în care a fost premiat cel mai bun din punct de vedere tehnologic în 2017, am descoperit în sfârșit cine sunt produsele care merită premiul Trendencias, care s-au remarcat anul acesta pentru aducerea Mai mult stil în viața noastră.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

O tendință, trei prețuri diferite: așa se combină dungi și imprimeuri (noul videoclip al lui Jared)

Dacă nu ați îndrăznit niciodată să combinați printuri și aveți îndoieli despre cum să luați acest trend care devine mai puternic ca niciodată, în noul nostru videoclip Jorge Redondo vă oferă cheile pentru a reuși în stil. Și întotdeauna ajustat la bugetul dvs. Pe lângă faptul că este unul dintre editorii Trendencias, Jorge Redondo este unul dintre creatorii brandului și stilistului de mână Tita Madrid.
Citeşte Mai Mult
Trendencias

Acestea sunt cele 10 cele mai la modă orașe din lume

Zalando, unul dintre cele mai fashioniste lanțuri pe care le putem găsi în universul online, a făcut o listă cu cele mai elegante și șic orașe din lume. Pentru a realiza acest clasament, el a studiat caracteristicile a 80 de orașe de pe planetă în funcție de arhitectura lor, școlile lor de modă, percepția jurnaliștilor specializați în modă etc.
Citeşte Mai Mult