Categorie Reviste

Reviste

Kylie Jenner și Travis Scott joacă în noul număr Playboy și au dat foc URSS

De fiecare dată când Kylie Jenner lansează o imagine proprie, contul ei de Instagram arde literalmente ... și au trecut câteva minute de când a crescut încălzirea globală. Motivul? O imagine a ei (goală) de lângă Travis Scott este de vină. Pentru a curba ondularea, cuplul a etichetat legendarul magazin de divertisment pentru adulți Playboy, anunțând că vor juca în următoarea copertă.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Cu doar un an și jumătate, fiica lui Kylie Jenner a jucat deja în prima ei copertă de modă

Regula de a nu-și scoate fiica în RRSS nu a durat mult timp pentru Kylie Jenner. Cu puțin peste un an în urmă, femeia de afaceri a decis să șteargă de pe Instagram-ul ei pentru a alimenta toate imaginile fiicei sale nou-născute și a anunțat că nu o va scoate în public ... Asta a durat câteva luni de când după vara, Stormi s-a întors. să apară - și mai continuu.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Kylie Jenner face topless pentru revista Complex

S-a vorbit mult despre coperta pe care Khloé Kardashian a jucat-o în revista Complex anul trecut, dar acum sora ei mică Kylie Jenner fură toată proeminența și apare în noul număr al revistei. Referindu-ne la festivalul Long Beach ComplexCon care va avea loc pe 5 și 6 noiembrie (și organizat chiar de revista), această ediție este numită aceeași.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Chiara Ferragni revine să joace o altă copertă din Vogue: i-a mai rămas doar 20 pentru a face toate

Chiara Ferragni este de neoprit, bloggerul care a devenit o celebritate și o femeie de afaceri de succes este, de asemenea, chipul care a fost cele mai multe cover-uri din ultimele timpuri. Nu rezistă la un singur antet, Yolanda Sacristán a fost prima care i-a oferit posibilitatea de a o ocupa pe cea a Vogue Spaniei, unul dintre cele mai apreciate mărci de reviste de modă din întreaga lume.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Cel mai bine păstrat secret al lui Hillary Clinton: Anna Wintour este consiliera ei în stilul campaniei

Știm cu toții că imaginea dintr-o campanie electorală, în special în Statele Unite, este o problemă crucială pentru candidați. Atât Donald Trump, cât și Hillary Clinton, care se vor confrunta reciproc toamna viitoare în lupta pentru a ajunge la Casa Albă, au stilisti care selectează cu atenție stilurile pe care le poartă în evenimentele lor publice.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Kendall Jenner nu numai modele, dar este și fotograf de modă. Și așa o vedem în revista Love cu Kaia Gerber pe copertă

Cine urmărește îndeaproape reality show-ul surorilor Kardashian - mai bine cunoscut sub numele de Keeping Up with the Kardashians - va fi realizat pasiunea lui Kendall Jenner de câțiva ani: fotografia. Mereu cu camera pe spate, nu ezită să surprindă cele mai bune momente: fie că sunt adunări de familie, turiști în orașe exotice sau în zilele lui.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Harper's Bazaar Singapore pariază pe lumea bloggerilor, iar ultima copertă o dovedește (din nou)

În primul rând, Chiara Ferragni a jucat pe coperta lui Harper's Bazaar Singapore, iar la doar un an mai târziu este o altă bloggeră care a făcut peta și la nivel mondial: Nicole Warne (aka Gary Pepper). Cu un aspect alb total care contrastează cu negrul titlurilor, bloggerul și femeia de afaceri nu poate fi mai fericit să părăsească această nouă copertă.
Citeşte Mai Mult
Reviste

De la W cu multă dragoste: Cara Delevingne revine la copertele modei

Era fata răsfățată a celor mai mari firme, nu exista nicio pasarelă pe care să nu defileze sau să revadă ale cărei pagini nu găzduiseră nicio fotografie a ei. Cu toate acestea, „epoca Cara Delevingne” s-a încheiat cu ziua în care modelul și socialitul britanic au decis să părăsească lumea modei pentru a-și concentra eforturile pe noua sa față de actriță.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Duel de look-uri și reviste: Gigi Hadid Vs. Chiara Ferragni

Ce au în comun Chiara Ferragni și Gigi Hadid ...? Am putea spune că ambele sunt blonde și spectaculoase. Însă, eliminând asemănările fizice, am îndrăzni și noi să spunem că ambele reușesc cu cariera profesională. Și acum două reviste se confruntă într-un duel exact de stiluri. Protagoniștii de pe copertele Vogue China și Elle Spania, Gigi și Chiara poartă o ținută exactă.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Credeți sau nu, acesta este noul (și modernul) Taylor Swift

Ce vă vine în minte de fiecare dată când cineva vă numește Taylor Swift? 1, 2, 3, răspunde din nou! Candiditate, romantism, feminin, Calvin Harris ... Există multe lucruri pe care cântărețul ne poate evoca, dar modernitatea absolută nu se află printre ele. Până acum Și este că fosta cântăreață country tocmai a jucat în ultima copertă a Vogue US.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Victoria Beckham din Vogue China: o nouă victimă a Photoshop-ului?

Victoria Beckham joacă în coperta și redacția centrală a numărului din mai al Vogue China. Până acum totul este în regulă. Revoluția, criticile și acuzațiile la adresa revistei vin atunci când, după ce au observat cu atenție seria de fotografii alb-negru care arată în mod surprinzător o dinamică și determinată a Victoria Beckham împotriva obiectivelor Inez & Vinoodh, cititorii ei descoperă că Piciorul proiectantului arată o deformare oarecum suspectă care ar putea fi operațiunea de utilizare greșită a Photoshop.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt (noul) cuplu preferat de modă al lui Vogue

Au existat multe zvonuri care arătau către o presupusă acoperire de modă în care îi are rolul Gigi Hadid și partenerul său, cântărețul și idolul de masă, Zayn Malik. Nu știm nimic despre faptul dacă vor juca sau nu în prima pagină a numărului de mai al ediției Vogue din America de Nord, dar ceea ce știm deja este că cel mai urmat cuplu de modă de la Hollywood va fi printre paginile următorului număr al Vogue USA, sub forma un editorial fotografiat la Napoli, ale cărui instantanee, inutil de spus, nu au risipă.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Kylie Jenner îl marchează pe Kim Kardashian pe coperta revistei Paper Magazine

Meme-uri și mai multe memorii au inundat rețelele sociale atunci când Kim Kardashian a jucat în povestea ei de copertă pentru Paper Magazine. Acum, luni mai târziu, fratele său vitreg (și din ce în ce mai mult clona lui) Kylie Jenner îi urmează pe urmele sale și își ia propria copertă pentru revistă. Nu vă temeți, Kylie însăși a recunoscut că ochii și buzele i-au fost modificate pentru a le face să pară mai mari.
Citeşte Mai Mult
Reviste

Chiara Ferragni este din nou fata de copertă pentru Elle Japan!

De la copertă la acoperire și împușcat pentru că este rândul meu. Cel mai cunoscut blogger italian din întreaga lume este de neoprit. În urmă cu un an, revista Vogue España a publicat una dintre cele mai populare copertine ale vremurilor recente: Chiara Ferragni era de vină. Acum, urmând pașii acestei ediții, Elle Japan a plasat-o pe fată pe prima pagină în numărul său din aprilie.
Citeşte Mai Mult