Categorie Lux

Lux

Cei mai bogați preferă să economisească pe logo-uri și modă pentru a cheltui în educație și sport

Trăim într-o epocă în care producția și consumul în masă au însemnat că atât clasele superioare, cât și cele de mijloc, cu mai mult sau mai puțin efort, pot achiziționa aceleași produse de lux: televizoare inteligente, genți de marcă, călătorii aeriene ... În plus, democratizarea anumitor produse de lux cu falsuri a reușit să devalorizeze logo-urile.
Citeşte Mai Mult
Lux

Un lux la îndemâna a foarte puțini: aceasta este casa impresionantă de vacanță a lui Barack și Michelle Obama

În urmă cu aproximativ un an, când Barack Obama a părăsit președinția Statelor Unite, am avut ocazia să vedem casa în care va trăi familia Obama după ce a părăsit Casa Albă. O reședință spectaculoasă în cartierul exclusivist din Kalorama, în Washington, ale cărui fotografii au încântat dorința noastră de a bârfa în casele altor persoane.
Citeşte Mai Mult
Lux

Madridul devine mai mult moda în această săptămână cu acest plan: La Maison de Vestiaire Collective

Piața de lux second-hand este una dintre cele mai prolifice și firme precum Vestiaire Collective au reușit să ajungă în vârf datorită acesteia. O lume dedicată modei despre care dorim mereu să știm mult mai multe despre care acum putem face datorită Colectivului Maison de Vestiaire din Madrid, unde putem cumpăra articole de îmbrăcăminte exclusiviste, să ne bucurăm de o expoziție iconică și să aflăm secretul ocazional despre cumpărăturile din sector. de lux.
Citeşte Mai Mult
Lux

Gwyneth Paltrow nu s-a obosit niciodată să recomande lucruri absurde de dat de Ziua Îndrăgostiților

Recunosc că am o relație dragoste-ură cu Gwyneth Paltrow, pe de o parte sunt fascinat și admir disciplina lui strict pentru a continua atât de bine trecut de patruzeci. Pe de altă parte, mă îngrozea abilitatea lui înnăscută de a spune tot felul de prostii fără să se înroșească, mai ales, pentru a putea sugera fiecărei petreceri primele zece lucruri mai absurde de dat.
Citeşte Mai Mult