Categorie Alcătuiesc

Alcătuiesc

Machiajul „Euphoria” se mută în noile caiete ale lui Zara, Stradivarius și Bershka

Deși în urmă cu câteva săptămâni, noua serie HBO, Euphoria, și-a încheiat primul sezon - lunile nu mai sunt aceleași fără unul dintre capitolele sale - totuși încă obținem imagini detaliate ale machiajului pe care fiecare dintre fete le-a purtat. . Sub conducerea lui Doniella Davy, fiecare personaj a avut un stil unic și original, care a inspirat noile cataloage de Zara, Bershka și Stradivarius.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Noua colecție Zara prezintă noi tendințe de machiaj

Zara nu este doar una dintre firmele preferate la preț redus din întreaga lume: în manualele lor de prezentare ne arată tendințele perfecte de machiaj și coafură pe care să le punem în practică de zi cu zi - sau pentru ocazii speciale. Astăzi ne uităm la noua sa colecție de toamnă 2019 pentru a ști ce fel de machiaj vine cu forță.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Elizabeth Hurley și fiul ei, Damian Stuns, sunt atât de similare încât Pat McGrath l-a angajat pentru cea mai recentă sa campanie de machiaj

Este posibil ca numele lui Damian Stuns, de la bun la început, să nu pară nimic, dar dacă aruncăm o privire la fața lui vom vedea că este o imagine vie a mamei sale, actrița Elizabeth Hurley. La doar 17 ani, Damian a devenit noua imagine a campaniei Sublime Perfection a lui Pat McGrath, cel mai influent machiaj din lume.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Acestea sunt cele cinci propuneri perfecte de machiaj pentru următoarea dvs. întâlnire la un festival de muzică

Săptămânile trec și odată cu ele festivalurile muzicale devin o constantă. Dacă în aprilie Coachella a deschis interdicția în acest moment, în țara noastră sunt încă multe evenimente de participat (Arenal Sound, Sónar, Low festival sau Planeta Sound sunt un exemplu). Astăzi vă arătăm diferite modalități de a face diferența cu machiajul: de la mici paiete pe bază de strasuri până la propuneri îndrăznețe pline de sclipici.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Noi propuneri de machiaj văzute în Zara care promit să nu lase pe nimeni indiferent

Nu știm dacă este un trend pur sau experimente proprii, dar de fiecare dată când Zara lansează noi funcții pe site-ul său web, modelele ne prezintă tehnici noi de machiaj care încalcă schemele. Cu o notă în stilul Euforia și multă fantezie implicată, săptămâna aceasta firma spaniolă ne lasă câteva propuneri care ar putea cuceri cele mai îndrăznețe ... veți încerca vreuna dintre aceste opțiuni acasă?
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

17 manichiuri amuzante pentru a vă îmbrăca unghiile cu stil și originalitate în această vară

Pe măsură ce anotimpurile trec, unghiile noastre apelează la proeminență și la lumea experimentelor de nail art cu forme, culori și aplicații care creează modele unice. Astăzi ne uităm la 17 manichiuri amuzante și originale pentru a avea succes în această vară 2019. Opțiunile complete de culoare, cu detalii cu sclipici și chiar opțiuni pentru cei mai flămândi, vă vor inspira unele dintre aceste modele?
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Cinci propuneri de machiaj îndrăznețe văzute în catalogul Zara pentru a merge la festivaluri

Timpul festivalurilor de muzică a început și în acest weekend MAD Cool și BBK Live! Ei sunt protagoniștii. Cu trupe de genul The Cure, Vampire Weekend, Rosalía sau The Strokes, dorința de a merge la detașarea stilului este din ce în ce mai importantă. Fără a scoate proeminența din muzică, astăzi ne uităm la catalogul Zara pentru a lua idei noi și a inova cu machiajul nostru.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

9 produse low cost care nu ar trebui să lipsească din geantă în această vară

Unii dintre noi ne gândim la vacanță și la pachetul mental. Dacă sunteți ai mei, cu siguranță geanta dvs. are nevoie de o mare parte din bagaje, așa că astăzi vă propun câteva produse practice, versatile, frumoase și cele mai bune ... la un preț foarte accesibil! Contour & Color by Sephora Acest duo practic de creion și ruj conturează buzele și le conferă mai mult volum în două etape.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Machiajul cu un singur clic haute couture: un filtru inspirat din penele lui Valentino este cea mai recentă fantezie Instagram

Pene nu au ajuns doar în această vară pentru a invada modelele celor mai frapante topuri și pantofi ai sezonului. Au luat și rețelele de socializare cu cel mai recent filtru care provoacă furie pe Instagram. Se numește „Haute Couture” și s-ar putea spune că este legată de cântecul lui Rosalía cu același nume din exagerat.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Acestea sunt cele șapte tendințe pentru a reuși cu machiajul dvs. pentru oaspeți de nuntă

Unul dintre momentele preferate ale invitaților este să aleagă rochia perfectă pentru a participa la o nuntă. Cu toate acestea, designul nu este totul. O frumusețe cu aspect rău o poate arunca pe podele, am văzut deja în multe covoare roșii. Nu vrem să vi se întâmple asta. De aceea, am selectat tendințele de înfrumusețare care reușesc cel mai mult în acest sezon în machiajul oaspeților de nuntă.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Idei pentru Halloween: machiaj dintr-o altă galaxie

Încă avem mintea pusă la sărbătorirea Halloweenului pentru care ne-a mai rămas foarte puțin, așa că trebuie să punem bateriile cu idei de machiaj. Prin urmare, acum vom propune una dintre tendințele care lovește mai mult în rețele, în special pe Instagram, și este machiajul galactic, al galaxiei, adică cel în care simulăm o nebuloasă, acel set prețios de stele, planete și altele, adică petardo și care poate deveni machiajul tău perfect de fantezie pentru acest Halloween.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Buze 3D cu sticlă noul trend viral Instagram

Există multe tendințe pe care le vedem în fiecare zi pe rețelele de socializare precum Instagram. ****** Tendințe în machiaj, coafură, lucruri curioase și altele care sunt aproape opere de artă. ** Machiajul de buze pe care ți-l aduc acum îl puteam cuprinde aproape în ultima concepție și, prin urmare, merită văzut și verificat cum se răspândește ... Am început cu acest machiajar care s-a inspirat din pietrele și bijuteriile ei preferate pentru a crea aceste machiajuri. de buze care lasă cu gura deschisă.
Citeşte Mai Mult
Alcătuiesc

Cum să aplici corect sclipiciul pentru o manichiură perfectă

Trebuie să o recunoașteți, să aplicați glazură cu sclipici și să faceți să arate bine nu este întotdeauna ușor. Există multe tipuri de emailuri, dar cele în care sclipiciul este puțin mare, „înot” în smalțul lichid, face de multe ori singurul lucru pe care îl obținem atunci când îl aplicăm este o ușoară strălucire, ceva departe de ceea ce avem în minte .
Citeşte Mai Mult