Categorie Bărbați

Bărbați

7 bărbați născuți să poarte ochelari

Nu știu la ce perioadă din ultimii ani ochelarii au devenit un accesoriu mai la modă, dar cei care au fost sortiți cu lumea lentilelor de contact de ani de zile sunt foarte recunoscători. În Hollywood, până relativ recent, utilizarea ochelarilor s-a limitat la două roluri: un profesor universitar în vârstă de șaizeci de ani sau un adolescent urât de rață care va deveni șef de majorete în momentul în care va descoperi lentilele de contact.
Citeşte Mai Mult
Bărbați

Trec peste 40, dar le considerăm tot mai interesante

Pentru ei se pare că timpul nu trece. Uneori este o privire răutăcioasă, un zâmbet care se topește sau un corp de scandal care continuă acum ca acum zece ani. Ele trec granița anilor 40, dar acești băieți frumoși încă par cei mai interesanți: Bradley Cooper Deși în cinema, partenerul său preferat este Jennifer Lawrence (cu 16 ani mai tânăr decât el), Bradley Cooper tocmai a intrat în Clubul anilor 40, oricât de tânăr ar părea.
Citeşte Mai Mult
Bărbați

9 bărbați născuți să poarte un costum

Cu siguranță, la un moment dat în viață, am întâlnit cu toții unul dintre acei bărbați care par să fi cusut costumul pe pielea lor. Vorbesc despre traversarea lor prin ecranul computerului, ecranul filmului sau placa Pinterest; Dacă le-ați apropiat personal, cele mai sincere felicitări ale mele. Vom trece în revistă acei oameni cărora le-am oferi în jertfă zeilor sacri din Rândul Savilei.
Citeşte Mai Mult
Bărbați

Orlando Bloom caută o soție, vreun candidat în sală?

Se pare că Orlando Bloom se simte singur după despărțirea de Katy Perry și nu a avut nicio problemă să mărturisească unui reporter pe care l-a intervievat. El a spus că are nevoie de o soție. Textual. Și fanii au înnebunit cu declarația, desigur. Analizând Instagramul său vedem că vrea să le arate tuturor cât de bun este un candidat pentru un soț.
Citeşte Mai Mult