Categorie Milano

Fendi Spring-Summer 2017: moda în cheie sport
Milano

Fendi Spring-Summer 2017: moda în cheie sport

Milan continuă să facă tot posibilul în timpul Săptămânii modei și astăzi este rândul lui Fendi. Un tonic a fost repetat în cadrul acestei colecții de primăvară-vară 2017: cheia sport a făcut act de prezență și a însoțit (aproape) toate desenele prezentate. Dungile au luat parte din proeminență și transparențele învață mai multe despre cont.

Citeşte Mai Mult
Milano

A treia zi de MFW vine puternică: de la surpriza lui Bottega Veneta la batalionul nostalgic de la Versace

Continuăm la Milano, unde Săptămâna modei are loc între omagii emoționale aduse lui Karl Lagerfeld și multă modă italiană. Excesul, aspectul opulent și aurul continuă să fie cele trei pietre de temelie ale acestei pasarele, care în fiecare zi are parade de impact. Astăzi a fost rândul a patru uriași și vă spunem toate detaliile sale: de la minunarea din piele a Bottega Veneta la nebunia nevrotică a Marni, grunge a MSGN și revenirea continuă la trecutul Versace.
Citeşte Mai Mult
Milano

Cel mai bun din a patra zi din Milano Fashion Week: Salvatore Ferragamo, Philosophy di Lorenzo Serafini, Cavalli, Missoni și Giorgio Armani

A patra zi a Săptămânii modei din Milano continuă să ne lase parade mari și creații impresionante pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2010. A patra zi a fost marcată de propunerile de succes ale lui Salvatore Ferragamo, Cavalli, Missoni și Giorgio Armani. Salvatore Ferragamo Salvatore Ferragamo, care tocmai l-a promovat pe Paul Andrew în funcția de director de creație, și-a prezentat noile propuneri, unde fidel stilului său, hainele din piele sunt protagonistele.
Citeşte Mai Mult
Milano

Cele mai bune din prima zi a săptămânii modei din Milano: Gucci, Alberta Ferretti, nr. 21, Jil Sander și Moncler

Săptămâna modei din Milano începe cu stil, cu Gucci ca principală revendicare, cea mai căutată tendință de arca online online și reușește să ne lase perplex de propunerile sale extravagante. În plus, Alberta Ferretti, ne arată ce va dura toamna-iarna 2019/2020. Gucci De la invitația sub forma unei măști de machete de la Hermafrodita, Alessandro Michelle a dorit să scoată în evidență caracterul androgin al colecției și astfel am văzut femei desfășurate care poartă costume cu cravate și bărbați care poartă imprimeuri florale.
Citeşte Mai Mult
Milano

Dsquared2 și legiunea sa de modele (perfecte) fac din finalul Săptămânii modei din Milano o petrecere minunată

Cu Dsquared2, această ediție a Milan Fashion Week s-a încheiat, toate gândurile au fost asupra lui Dean, Dan și propunerea pe care o vor prezenta pentru vara viitoare. La intrare găsim un zid mare de cărămidă, cu prize de țeavă incluse. Întârzierile au marcat viitorul paradelor, iar Dsquared2 nu a vrut să fie mai puțin cu 55 de minute întârziere.
Citeşte Mai Mult
Milano

Țesăturile metalice vor fi principalii protagoniști ai colecției Trussardi pentru vara viitoare

Salvatore Ferragamo a jucat un truc pe una dintre firmele cele mai apreciate de italieni, Trussardi a început cu jumătate de oră întârziere (destul de puțin pentru ceea ce ne obișnuia Milanul) și multe persoane au rămas la ușile spectacolului. Cei care nu s-au pierdut au fost Chiara Ferragni și sora ei Valentina, care au sosit în același timp în care au servit și sute (fără exagerare) de fete tinere au cerut să-și facă un selfie cu ea.
Citeşte Mai Mult
Milano

Diesel Black Gold se transformă în roz (aproape complet) în colecția sa pentru vara viitoare

Diesel Gold Gold s-a întors la paradă la Milano și această dată nu am vrut să ratez. Când am ajuns la hotelul meu și am văzut invitația roz pastelat, am crezut că se întâmplă ceva și că semnătura culorii negre chintesenței devine mai dulce ca niciodată. Parada a avut loc într-o veche gară în care tavanele albe înalte s-au contopit perfect cu băncile metalice și, de asemenea, cu aspectul modern al influențelor momentului, inclusiv spaniolele Alexandra Pereira (Lovely Pepa) și Aida Domenech (Dulceida).
Citeşte Mai Mult
Milano

Olivia Palermo, mai rockeră, conduce o față încărcată de influenți în parada aurului negru Diesel

Nu mi-am imaginat niciodată văzând Olivia Palermo îmbrăcată în acest fel. Parada Gold Diesel a dorit să aibă un impact mare asupra rețelelor de socializare și, prin urmare, a convocat cea mai mare granadă a sectorului. Printre ei, și ca o regină excepțională a evenimentului, draga mea Olivia Palermo a apărut cu aspectul ei rocker și stând (în primul rând) alături de Julia Cummings, Goldilox și Annabelle Belmondo, foarte mult din stilul ei mergem.
Citeşte Mai Mult
Milano

Naomi Campbell, regina pasarelelor din parada Versace

Versace recâștigă spiritul supermodelelor anilor 90, făcând o paradă cu o incredibilă Naomi Campbell, un model care este încă în formă completă, în ciuda faptului că dublează vârsta majorității partenerilor. Colecția de primăvară Versace 2016 a fost și cea mai interesantă, cu multă culoare, cu un amestec de materiale și cu inspirație care merge de la sport la discotecă.
Citeşte Mai Mult
Milano

Hadidul (și frunzele tropicale) devin protagoniștii absolut ai paradei Max Mara

Parada Max Mara este întotdeauna o creștere timpurie, chiar dacă puține sunt fețele lumii modei care rezistă la setarea ceasului deșteptător. O Anna Wintour oarecum modificată pentru că nu-și găsește locul, Olivia Palermo la fel de ideală ca întotdeauna și Naty Abascal aproape în ultima clipă ca o adevărată vedetă. Minutele înainte de începerea spectacolului sunt cele mai profitabile pentru imaginație: cum va fi colecția?
Citeşte Mai Mult
Milano

Prada spring 2017, sau cum să se transforme retro în modern

Parada Prada mi-a luat respirația. Are un stil retro marcat (imprimeurile de tapet ale cămășilor, rochiilor și jachetelor sunt cele mai multe și totul sugerează că vor deveni esențiale primăvara viitoare), dar în același timp finisajul final este incredibil de modern. Miucca Prada are întotdeauna un impact, nu face niciodată rău și spre deosebire de alți designeri, în fiecare colecție inovează.
Citeşte Mai Mult
Milano

Jeremy Scott se distrează de minune și ne face să visăm la păpușile de hârtie de la Moschino de la viața din timpul Săptămânii modei din Milano

Păpuși decupate pentru a prezenta cele mai noi tendințe. Da, da, dintre acele fete pe care le-am desenat pe hârtie și apoi le-am tăiat pentru a le îmbrăca schimbând costume și paltoane - pe care le-am proiectat și pentru ele - cu ajutorul unor file plasate în puncte strategice. Un geniu pe care Jeremy Scott a recurs cu o ironie măiestră pentru a atrage atenția și a trezi curiozitatea față de creațiile sale pentru primăvara-vara 2017.
Citeşte Mai Mult
Milano

Fendi Spring-Summer 2017: moda în cheie sport

Milan continuă să facă tot posibilul în timpul Săptămânii modei și astăzi este rândul lui Fendi. Un tonic a fost repetat în cadrul acestei colecții de primăvară-vară 2017: cheia sport a făcut act de prezență și a însoțit (aproape) toate desenele prezentate. Dungile au luat parte din proeminență și transparențele învață mai multe despre cont.
Citeşte Mai Mult
Milano

Gucci Spring-Summer 2017: Alessandro Michele în cea mai pură formă

Lumea modei s-a trezit neliniștită și nervoasă în această dimineață. Motivul? Săptămâna modei din Milano a început și Gucci a fost una dintre firmele vedete ale zilei. Lumea îi iubește pe urmașii lui Alessandro Michele, directorul său creativ și vrea să vadă mai multe. Modelele sale sunt purtate de stileri de stradă în toate ocaziile, iar propunerile sale pentru încălțăminte (cu părul inclus) și genți au fost viralizate.
Citeşte Mai Mult
Milano

De la psihedelia lui Salvatore Ferragamo la arta picturală a Marni, trecând prin punctul Missoni

În timp ce în Los Angeles și în mijlocul planetei, lumina reflectoarelor a fost Premiile Oscar, la Milano continuă cu Săptămâna modei cu paradele minunate care merită revizuite, pentru că vor marca ce vom purta toamna-iarna 2016/2017. Și, bineînțeles, moda pe care ne-o transmit Missoni, Salvatore Ferragamo sau Marni este altceva decât plictisitoare și blandă.
Citeşte Mai Mult