Categorie Modele

Lady Kitty Spencer ne-a cucerit la nunta regală a prințului Harry și Meghan Markle, iar acum ne îndrăgostim de Bulgari
Modele

Lady Kitty Spencer ne-a cucerit la nunta regală a prințului Harry și Meghan Markle, iar acum ne îndrăgostim de Bulgari

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu numai că s-a dovedit a fi marea nuntă a anului, pentru mulți invitați a fost mai mult decât atât și i-au spus lui Lady Kitty Spencer. Nepoata lui Lady Di s-a îndrăgostit de look-ul său semnat de Dolce & Gabbana, atât de mult încât, după acel eveniment, Bulgari a făcut-o noua față a firmei pentru Regatul Unit.

Citeşte Mai Mult
Modele

Acesta este aspectul petrecerii lui Martha Hunt care arată că pene sunt cea mai bună opțiune pentru a avea succes

Stilul Martha Hunt este mișto, și așa ne-a arătat de-a lungul ieșirilor sale. Aspectul ei de stil este plin de trend, iar opțiunile ei ar putea inspira mii de fete cu inspirație în afara luptei. În acest weekend, modelul ne-a lăsat cu un look de petrecere absolut uimitor: o mini-rochie de pene în albastru electric ne arată că această țesătură este perfectă pentru a reuși și a elimina personalul.
Citeşte Mai Mult
Modele

Este vorba de Lorena Durán, noul model curvy spaniol al Victoria’s Secret

Victoria’s Secret a făcut titluri în urmă cu câteva zile pentru a anunța că a angajat-o pe Barbara Palvin drept „un model plus size”, termen care nu i-a plăcut în sector și care a provocat un val de controverse. Acum este o știre Lorena Durán, primul model spaniol al Victoria’s Secret și de data asta da, este un model care scapă de canoanele obișnuite ale brandului de lenjerie.
Citeşte Mai Mult
Modele

Bella Hadid știe să-și sărbătorească ziua de naștere și să fie protagonista: așa arată în noaptea ei cu transparențe și vedete

Bella Hadid a împlinit 20 de ani, iar ieri a ieșit să o sărbătorească cu o petrecere înconjurată de prieteni și familie. Pentru ocazie, supermodelul a ales un set semi-transparent, care nu a lăsat imaginația prea mult. Ce a făcut Bella pentru a nu o privi prea mult? Ei bine, s-a aruncat cu coperți de argint sub formă de stele de argint și a triumfat.
Citeşte Mai Mult
Modele

Nieves Álvarez se întoarce pe pasarela din Madrid, de mâna prietenului său Juanjo Oliva, lăsând foarte puțin imaginația

Nieves Álvarez își continuă cariera de model. În ciuda continuării vieții sale departe de pasarelele, sunt de multe ori când urcă înapoi pe una pentru a defila. Stilul ei este unul dintre cele mai apreciate printre modelele de patrie, deși se pare că, în zilele noastre, se mișcă mai mult decât orice prin inimă, sprijină întotdeauna prietenii designeri care vor să închidă sau să deschidă parada cu un model de vârf de dimensiuni. de Nieves Álvarez.
Citeşte Mai Mult
Modele

Modificări în lista celor mai plătite modele: fetele Instagram cresc ca spuma

Istoric, cele mai bine plătite modele au fost îngerii Victoria's Secret, cele actuale și cele care au trecut anterior prin această macro paradă. Dar când Gigi Hadid și Kendall Jenner se alătură clanului celui mai cunoscut brand de lenjerie, există schimbări semnificative în lista celor mai bine plătite, da, Gisele Bündchen se află încă în top 1, cu o cifră neglijabilă de 30,5 milioane. de dolari.
Citeşte Mai Mult
Modele

Atenție, Îngeri la Paris pentru filmările următorului spot Victoria's Secret

Pentru filmările următoarei lor campanii publicitare, cei responsabili de Victoria's Secret au călătorit la Paris cu 6 mari modele de top, cum ar fi Alessandra Ambrosio, Lilly Aldridge, Elsa Hosk, Taylor Hill, Jamine Tookes și Romee Strijd. În instalațiile de la Château de Vaux-le-Vicomte modelele au reprezentat perfect alcătuite și care arată acei păr ondulat pe care cu toții îl asociem cu imaginea mărcii, datorită make-up-artistului Italo Gregorio.
Citeşte Mai Mult
Modele

Nu spune niciodată niciodată, Kendall Jenner se predă la cea mai proastă modă din toate timpurile, în funcție de ea însăși

Cine nu a încercat să se întoarcă la pantaloni cu clopot? Cine nu a adus New Balance la sațietate? „Nu spune niciodată” nu ar trebui să fie fraza care va ghida moda tuturor timpurilor. Ceea ce astăzi pare oribil sau nesemnificativ mâine poate deveni minunat, dar există unele „fete” care nu ezită să afirme ceea ce pare mai mult sau mai puțin oribil.
Citeşte Mai Mult
Modele

„Generația K” o determină pe Kendall Jenner (și Gucci) să joace pe portalul Vogue USA în numărul din septembrie

Generația K, așa cum o numește Vogue USA, continuă să bată toate recordurile și să atingă toate obiectivele stabilite. Dacă acum câteva zile v-am spune că Kim Kardashian va deveni coperta mondială a lui Harper's Bazaar în problema din septembrie cu soțul ei, Kanye West, acum este timpul să știți că sora ei mică Kendall Jenner va concura la chioșcul cu ea în coperta Vogue USA, de asemenea, în septembrie, cea mai așteptată publicare a întregului an și cea cu cele mai mari bugete de publicitate.
Citeşte Mai Mult
Modele

Gisele Bündchen revine la paradă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro după retragerea finală. Motivul este mai mult decât justificabil!

Ieri, Gisele Bündchen a urcat înapoi pe o pasarelă, poate una dintre cele mai importante din viața sa, mai ales când apare după retragerea definitivă din 2015. Cu aproape 70.000 de spectatori, modelul a traversat stadionul Maracanã în ritmul uneia dintre cele mai cunoscute piese din Brazilia, „Garota de Ipanema” de Tom Jobim interpretată de nepotul ei Daniel Jobim.
Citeşte Mai Mult
Modele

De ce modelele de modă nu zâmbesc?

Dacă există o întrebare că laicii la modă se repetă din nou, de aceea modelele nu zâmbesc. Fețele serioase au fost întotdeauna o tendință pe pasarelă, iar în ultimii ani s-a extins și la modelele fotografice. Dar care este motivul pentru fețele lungi ale modelelor?
Citeşte Mai Mult
Modele

Cea mai frumoasă fată din lume are deja un succesor, deși este aproape imposibil să le distingem

Cele mai frumoase două fete din lume sunt atât de similare încât este aproape imposibil să le distingem. Ochii albaștri mari și fețele lor de păpuși i-au ajutat să înceapă o carieră promițătoare în lumea modei, cu contracte cu branduri mari. Dacă Kristina Pimenova a obținut faima mondială cu doar 9 ani, Elizabeth Hiley ne atrage acum atenția cu frumusețea celor 10 ani ai săi.
Citeşte Mai Mult
Modele

Prima generație ajunge capabilă să detroneze vârfurile anilor 90: lupta anilor nouăzeci și modelele digitale a început

Invidia este rea și sfârșește prin a te face să faci și să spui lucruri improprii în fața tuturor. Sau poate nu este vorba despre invidie, ci doar despre tiranie. Cert este că unele declarații ale Rebecca Romijn au deschis cutia Pandorei. Și este că, după ce în aprilie anul trecut au declarat fără păr în limbă la Entertainment Tonight că Kendall Jenner și Gigi Hadid nu sunt adevărate modele de top, fostul model de top al anilor 90, Stephanie Seymour, a explodat un război între modelele de altădată și cele de acum.
Citeşte Mai Mult
Modele

Naomi Campbell la lia pe Instagram: Copiați și lipiți textul pe care marca care sponsorizează fotografia îl trimite pe mail

Nu este primul și nici ultimul, dar Naomi Campbell a făcut o greșeală gravă în una dintre publicațiile sale promovate? Într-o controversă deplină pentru publicitatea ascunsă pe rețelele de socializare, zeița ebanică s-a aruncat prin copierea și lipirea textului, pe care l-a trimis prin e-mail, într-una dintre fotografiile ei de pe Instagram.
Citeşte Mai Mult
Modele

Gigi Hadid știe să combine pantalonii de piele cu un tricou din denim și să îi ofere o mulțime de vibrații

Este clar că este un model de top și că are un corp grozav, dar nu întotdeauna are aspect de succes. Totul nu este în figură, despre aceasta nu există nicio îndoială. Dar, uneori, Gigi Hadid ne oferă un aspect destul de fain ca acesta, sâmbătă, foarte confortabil și extraordinar de elegant. Supermodelul a făcut o plimbare prin New York, în care a amestecat piele cu pantofi cowboy și sport, ceva foarte evident, dar care nu merge întotdeauna bine.
Citeşte Mai Mult