Categorie Știri

Știri

Hailey Baldwin este noua fată a iconicului Levi’s 501

Hailey Bieber Baldwin este noua fată a lui Levi. Modelul este protagonistul noii campanii a celor mai iconici blugi ai mărcii: iconicul 501. O campanie din care putem vedea primele ei două imagini, fotografii simple, dar că soția lui Justin Bieber îi oferă o notă sexy. Modelul va fi prezent la tradiționala petrecere în piscină Levi la Festivalul Coachella care începe pe 12 aprilie.
Citeşte Mai Mult
Știri

Ce s-a întâmplat cu anunțul Curții engleze a părinților gay? Controversa, pas cu pas

În ultimele zile, s-a vorbit mult despre reclama de televiziune a El Corte Inglés pentru a promova revenirea la școală. Dacă facem o lectură rapidă a faptelor, lanțul spaniol al marilor magazine a folosit imaginea a doi părinți homosexuali într-un loc de întoarcere la școală, o asociație a protestat pentru aceasta și, se pare, Curtea Engleză a retras anunțul.
Citeşte Mai Mult
Știri

Jurnalistul musulman Noor Tagouri devine prima femeie care a pozat pentru Playboy purtând un hijab

Noor Tagouri este o jurnalistă musulmană de 22 de ani, născută în Statele Unite, dintr-o familie de origine libiană. În octombrie, imaginea sa, purtând hijab-ul tradițional, va deveni protagonistul secțiunii Renegades din revista Playboy. De ani buni, Noor încearcă să ofere vizibilitate și să scadă prejudecățile faptului că poartă capul acoperit conform tradiției musulmane.
Citeşte Mai Mult
Știri

În decembrie, la Paris se va deschide primul muzeu independent al parfumurilor

În decembrie, la Paris, va fi inaugurat un nou muzeu care îi va încânta pe esteticienii pasionați de parfum. Un spațiu dedicat integral aromelor. Deși există deja mai multe unități dedicate parfumurilor precum Musée Fragonard sau Musée International du Parfum din Grasse, Grand Musée du Parfum din Paris este un muzeu complet independent finanțat cu fonduri private și susținut de uniunea franceză de parfumerie care reunește 66 de mărci de parfumuri franceze, deci nu va depinde de nicio marcă anume.
Citeşte Mai Mult
Știri

Hillary crește până la boală, pentru că asta ar face oricare dintre noi

În cadrul comemorării a 15 ani de la 11S, la New York, duminica trecută, Hillary Clinton a suferit un atac de căldură. Alarmele în legătură cu starea ei de sănătate au sărit imediat, așa că candidata democrată a trebuit să iasă din speculații recunoscând că, cu 48 de ore mai devreme, fusese diagnosticată cu pneumonie și i-a prescris cinci zile de odihnă, sfaturi pe care le-a ignorat.
Citeşte Mai Mult
Știri

Vă arătăm câteva tatuaje pe care nici măcar bunica dvs. nu le-ar purta

Cu siguranță nu seamănă cu ideea bunicii tale dacă i-ai spune că ai un tatuaj. Pentru că am văzut puțini la fel de mici, la fel de mici, la fel de delicate și de prețioase ca cele pe care le-am descoperit în Instagram Playground Tattoo. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care admirați tatuajele celorlalți, dar totuși aveți reticență în a deveni unul sau sunteți convins că nu este lucrul vostru, tatuajele de joacă pentru tatuaje pot fi opțiunea care vă face să vă răzgândiți.
Citeşte Mai Mult
Știri

Lumea se trezește în fiecare dimineață și este diferită. Acum a fost revoluționat cu Pokémon Go: Ați auzit?

Acum trei zile nu știam nimic despre Pokémon Go. Cred că am văzut trecând fotografia unui restaurant cu semnul „Pokémon doar pentru clienți”, dar a fost încă ceva ciudat pe cronologia mea pe Twitter, așa că am ignorat-o. Acum două zile mi-au spus care este. Astăzi se pare că este peste tot și ar putea însemna începutul unei noi ere.
Citeşte Mai Mult
Știri

Cazul lui Ava Clarke, o frumusețe diferită care triumfă

Eu sunt cine sunt, acesta este strigătul de război al lui Ava Clarke, o fată albină care și-a făcut diferențierea cea mai mare forță. Când avea doar 2 luni, medicii le-au spus părinților că cel mai probabil fetița va ajunge să fie orbă. Cu toate acestea, datorită muncii bune a unor oftalmologi care vizitează la fiecare 6 luni și lentilelor speciale, Ava a reușit să se adapteze destul de bine, și puțini sunt cei care își dau seama că are probleme de vedere (vedere încețoșată, pete oarbe și vedere de tunel).
Citeşte Mai Mult
Știri

Jo Cox sau de ce lumea nu a fost niciodată mai bună

Lumea nu a fost niciodată mai bună. Nu am trăit niciodată mai mulți ani. Nu am avut niciodată o sănătate mai bună. Copiii noștri nu au avut niciodată mai multe șanse să depășească vârsta de 5 ani. De fapt, moartea este ceva destul de rar în societatea noastră. De aceea suntem tentați să transformăm eroi către cei care mor înainte de timp, mai ales dacă este violent.
Citeşte Mai Mult
Știri

Modelul transsexual Hari Nef este chipul brandului de cult Mansur Gavriel

Modelul Hari Nef, prima femeie transsexuală din Statele Unite care a semnat un contract cu prestigioasa agenție IMG, este noua față a casei Mansur Gavriel. Nef, un cunoscut activist al comunității transgenre, scriitor și actriță, are un an excelent: a făcut paradă pentru Gucci și H&M și a avut premiera în serialul de succes Transparent, toate acestea pe lângă absolvirea facultății de teatru a Universității. din Columbia.
Citeşte Mai Mult
Știri

Femmes in Dior, expoziția care poate fi văzută deja în muzeul Christian Dior din Granville

Pe 5 mai, expoziția „Femmes en Dior” a fost deschisă oficial în muzeul pe care Dior îl are în Granville (Normandia). O expoziție, din care au publicat și o carte, care aduce un omagiu tuturor acestor femei celebre sau anonime, care au purtat creațiile Maison Dior. Prin stilul și prin hainele pe care le folosesc atunci când se îmbracă, femeile sunt capabile să transmită o mulțime de informații fără să spună un singur cuvânt.
Citeşte Mai Mult