Categorie New York

New York

Proenza Schouler continuă să-și păstreze vibrațiile în colecția de primăvară-vară 2020

Proenza Schouler revine la New York Fashion Week după o paranteză pariziană și o face cu o colecție mai mult din New York ca niciodată. Avangardist, cu stil, pentru o femeie puternică, care nu s-a îmbrăcat ca ceilalți. Colecția de primăvară-vară 2020 de Proenza Schouler surprinde cu costumele, rochiile și paltoanele nestructurate, care, la fel ca o toga greacă, se alătură corpului în stil.
Citeşte Mai Mult
New York

Carolina Herrera ne propune cea mai tinerească colecție și ne-ar plăcea să o vedem pe Doña Letizia cu unul dintre aceste modele

A treia zi a Săptămânii modei din New York a început cu Carolina Herrera. Firma a impresionat din nou parada de primăvară-vară 2020, un spectacol foarte tineresc în care florile și culorile strălucitoare au fost protagoniștii ieșirilor lor. Wes Gordon, directorul său creativ timp de un an și jumătate, nu s-a gândit doar la look-uri de petrecere, dar și la ținute de zi adaptate tendințelor momentului.
Citeşte Mai Mult
New York

Cea de-a doua colecție TommyxZendaya este ferm angajată cu spiritul anilor șaptezeci pentru toamna acestui an la New York Fashion Week

Tommy și Zendaya o fac din nou. După o primă colaborare, care a fost sub forma unei colecții de capsule și a fost prezentată la Paris Fashion Week, pe 2 martie, fiind un succes răsunător, brandul se bazează din nou pe Zendaya și continuă cu marcajul estetic al anilor șaptezeci care a funcționat pentru ei prima dată. .
Citeşte Mai Mult
New York

Ralph Lauren: aceasta a fost parada sofisticată și aspectul invitaților de la NYFW

Ralph Lauren și-a prezentat colecția spectaculoasă cu o experiență imersivă la Ralph's Club, un club de noapte elegant inspirat de Art Deco. Un fundal perfect pentru a vă prezenta costumele și rochiile de seară magnifice și impozante. Spectacolul din toamna anului 2019 face un nod modern asupra vieții de noapte pline de farmec din New York, în anii 1930, unde a jucat Janelle Monae.
Citeşte Mai Mult
New York

Louis Vuitton prezintă o colecție de croaziere înaltă într-un aeroport iconic și cu New York ca inspirație principală

Paradele de croaziere au devenit acele pastile de modă care reîncărcare cele mai la modă energii. Săptămânile de modă nu oferă timp să savureze colecțiile, deoarece atunci când o termină pe alta, începe deja. Pe de altă parte, companiile care prezintă colecția de croaziere sunt mult mai mici și ne oferă mai multă distanță între ele.
Citeşte Mai Mult
New York

Prada ne face să reflectăm după ce a prezentat Cruise 2020 în New York într-un mediu delicat, dar foarte sobru

Este posibil să pierdem simțul obiectivității în prezentările de modă. Parade în care sunt prezentate după toate colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii și care nu sunt decorate sau asamblate. Ar trebui să ne întrebăm, este mai important continentul decât conținutul? Și această reflecție nu se naște din nicăieri și este aceea când m-am trezit în această dimineață cu imaginile paradei Crucea Prada 2020 din New York și m-am gândit că nu are nicio legătură cu ceea ce tocmai văzusem despre Dior.
Citeşte Mai Mult
New York

Michael Kors, Boss și Marc Jacobs închid Săptămâna modei din New York cu trei colecții foarte diferite între ele

Săptămâna modei din New York se încheie cu stil, după zece zile de prezentări și parade în care a fost totul. De la fantezie la minimalism, la feminitate. Această ultimă zi a jucat doi dintre cei mai așteptați: Michael Kors și Marc Jacobs. În plus, el a subliniat și prezentarea noii colecții Boss (noua linie a lui Hugo Boss care își unește liniile de bărbați și femei)
Citeşte Mai Mult
New York

Cele mai bune săptămâni de modă din New York toamna-iarna 2019/2010: Ralph Lauren, Elie Tahari și Badgley Mischka

Au început paradele importante din New York și le vom urma foarte îndeaproape pentru a nu rata nimic. Vom fi foarte atenți mai ales la rochiile de bal, pentru că fiind evenimente la fel de apropiate ca Grammy sau Oscar Awards, este foarte posibil ca unele dintre aceste rochii de seară divine să arate în corpul unor faimoase linii de front.
Citeşte Mai Mult