Categorie Alții

Alții

Zece motive fără a fi postate de ce să începi să consumi produse locale (dacă nu o faci deja)

Dacă v-ați oprit vreodată să citiți etichetele produselor pe care le cumpărați în supermarket sau în piața antetului dvs., veți fi observat că multe dintre ele provin de departe și că, în ciuda acestui fapt, le vând ca noi produse proaspete Puțini pot avea lămâi din Argentina sau sparanghel din Peru, al căror „cel mai bun moment” a încetat să mai fie atât de mult timp în urmă.
Citeşte Mai Mult
Alții

Echipa spaniolă de gimnastică ritmică va avea din nou rolul în anunțul Freixenet. Pentru că merită.

Anunțul cine va juca în spotul de televiziune Freixenet este, an de an, primul indiciu că vine Crăciunul. Cu această ocazie, compania catalană a decis să repete protagoniști: fetele echipei spaniole de gimnastică ritmică, care erau deja bulele alese în 2015. Președintele Freixenet, José Luis Bonet, a evidențiat valorile celor trei tees la sportivi. : talent, muncă și tenacitate.
Citeşte Mai Mult
Alții

„Doodle” de astăzi de Gloria Fuertes ne conduce să descoperim trei lucrări de neuitat ale sale (pentru adulți)

Astăzi, în urmă cu 99 de ani, s-a născut Gloria Fuertes, marele poet spaniol al copiilor. Google a decis să o onoreze cu un doodle în care poate fi văzută citindu-și lucrările copiilor. Dar Gloria Fuertes a fost mai mult decât o scriitoare de literatură pentru copii. Poeziile sale pentru adulți sunt mai puțin cunoscute, dar am salvat trei dintre ele pentru a ne apropia puțin de femeia pe care a fost-o.
Citeşte Mai Mult
Alții

7 fraze feministe care îți vor oferi energie să nu renunți niciodată

Atât cât societatea a progresat în ultimele timpuri, (aproape) nimeni nu scapă că feminismul este încă necesar. Există încă multe domenii ale societății în care a fi femeie devine o luptă zilnică și uneori este ușor să pierzi forța. În aceste cazuri, poate fi util să recurgem la unele femei grozave, din trecut și din prezent, care au lăsat fraze demne de amintit în momentele joase.
Citeşte Mai Mult
Alții

Acestea sunt rețelele de socializare ale femeilor noastre sportive pentru a le putea înveseli în persoană la aceste Jocuri Olimpice

Mai puțin de o lună rămâne pentru Jocurile Olimpice de la Rio, iar mass-media sportivă începe să facă pariuri pe favorite pentru a obține medaliile. Femeile vor avea multe de spus în medalionul spaniol, așa că am căutat în rețelele de socializare pentru a le urmări îndeaproape și pentru a ne simți încurajările înainte de a concura.
Citeşte Mai Mult
Alții

Cele 33 de lucruri pentru care vă veți aminti mereu cele mai bune veri

Vara este aici. Și soarele, căldura, plaja, piscina ... Și amintirile. Unele dintre cele mai bune amintiri ale vieții noastre sunt legate de vară. De la primele veri ale copilăriei noastre până la cei care ne-au văzut să ne îndrăgostim, să călătorim și să devenim adulți. Lasă mâna care nu a trăit (aproape) toate aceste senzații să îți ridice mâna.
Citeşte Mai Mult
Alții

Divorții și alte drame: YouTube este noul frate mai mare?

Cu câteva săptămâni în urmă, rețelele de socializare au fost revoluționate cu un videoclip al bloggerului, scriitorului și youtuber-ului Isasaweis în care le-a comunicat adepților săi recenta separare. Videoclipul are în prezent aproape 400.000 de vizualizări. Nu este Isasawe primul influencer care decide să vorbească despre viața sa privată și intimă, ceea ce ne-a determinat să ne întrebăm: YouTube este noul frate mai mare?
Citeşte Mai Mult
Alții

Spune-mi cum te confrunți cu tehnologia și îți voi spune cine ești

Tehnologia ne-a schimbat viața. Pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu vor să știe nimic despre ea. Mai mult decât atât, ne-a împărțit în noi grupuri sociale, tabacuri și aproape nicio relație între ele. Netehnologică pe de o parte, hiperconectată pe cealaltă și mai multe subspecii între ele. Aceasta este noua ordine naturală care va domina timpul nostru.
Citeşte Mai Mult
Alții

9 citate din Marie Curie care ne pot inspira zi de zi

Astăzi se împlinesc 82 de ani de la moartea lui Marie Curie, o pionieră în studiul radioactivității și în atâtea alte merite: prima femeie profesor la Universitatea din Paris, prima femeie care a câștigat premiul Nobel și prima persoană premiată cu două premii Nobel (Fizică în 1903 și Chimie în 1911).
Citeşte Mai Mult
Alții

Folosești Facebook sau te folosește Facebook?

O, Facebook, prietenul nostru preferat. Acum putem petrece ziua cuplată la ultimele actualizări Twitter, instagrammear ca adevărați profesioniști sau să ne pierdem printre forumurile Pinterest. Nu contează. Facebook este încă rege. Poate că se datorează faptului că știe să-și folosească vărul de 11 ani în același mod ca mama noastră (deși poate asta ar trebui să ne îngrozească), dar cu toții folosim Facebook.
Citeşte Mai Mult
Alții

Nu m-a invitat, dar m-am dus și la cele mai frumoase petreceri am alunecat

Cu mulți ani în urmă, în 1966 pentru a fi exact, Truman Capote a oferit o petrecere de costume la Hotel Plaza din New York, în care i-a rugat pe toți oaspeții să poarte alb-negru. Aparent, scena filmului My Fair Lady în care Audrey Hepburn a apărut îmbrăcată într-un costum cu dungi în două culori a afectat-o ​​atât de mult, încât tocmai acea temă a inspirat-o atunci când a organizat înscenarea zilei sale de naștere .
Citeşte Mai Mult
Alții

Crimele bloggerilor care nu se vor mărturisi niciodată

Puțini o vor recunoaște cu voce tare, dar a fi o modă dependentă te face să comiți multe excentricități, deoarece căderea posturii este o ispită aproape inevitabilă. Unele dintre acele ciudățenii tipice unui dependent de modă ne pot duce în Dark Side, iar altele pot fi chiar periculoase pentru sănătatea noastră.
Citeşte Mai Mult