Categorie Paris

Paris

Cea mai bună săptămână a modei Haute Couture rezumată în 13 imagini

Ieri s-a încheiat Săptămâna modei Haute Couture sărbătorită la Paris, lăsând colecții delicate, lucrate și spectaculoase, unde firme precum Valentino, Chanel sau Schiaparelli au umbrit cea mai recentă propunere a lui Dior sub ordinele Mariei Grazia Chiuri. Iată un rezumat al întregii zile în cazul în care nu l-ai putea urmări îndeaproape sub forma a 13 imagini.
Citeşte Mai Mult
Paris

Kaia Gerber și Marion Cotillard devin protagoniștii acestei petreceri a Săptămânii modei Haute Couture din Paris

Orașul Paris este centrul tuturor ochilor, iar Săptămâna Modei de Haute Couture este responsabilă. Străzile capitalei franceze sunt pline de prescriptori de modă care se bucură de ei înșiși (și de dulapurile lor) și când soarele coboară în oraș se îmbracă. Noaptea trecută a fost sărbătorită petrecerea Fundației Vogue și zeci de fețe cunoscute au venit acolo pentru a fi văzute și văzute.
Citeşte Mai Mult
Paris

Pene și mai multe pene: așa este minunată parada Givenchy

Pene pe pene în semn de pălărie pe care le-a purtat Audrey Hepburn, încununată cu un pompom și cu pene pe ea. Feminitatea a revenit în Givenchy cu o minunată colecție Haute Couture. Dintre cele care ne fac să visăm. Excesul de rochia verde și neagră a lui Kaia Gerber este sofisticat și este o încântare să-l văd mișcându-se de-a lungul pasarele.
Citeşte Mai Mult
Paris

Aceasta este rochia mișcării infinite care a surprins în parada lui Iris Van Herpen datorită inovației tehnologice

Sculpturile în mișcare ale lui Anthony Howe sunt total hipnotice atunci când le privești. Iar arta secolului 21, unde tehnologia respectă conceptualul, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la parada Iris Van Herpen Couture. Olandezul s-a alăturat design-urilor prin tăiere cu laser, imprimare 3D și tehnica japoneză de tintire a suminagashi pentru a crea rochii de mișcare infinită.
Citeşte Mai Mult
Paris

Aceasta a fost prima paradă Chanel Haute Couture fără Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld este ratat, dar nu și ansamblurile spectaculoase în care se transformă de obicei pasarele Chanel. De această dată Virginie Viard ne-a dus la o bibliotecă pentru a prezenta prima colecție Haute Couture fără Karl Lagerfeld. Îmbrăcămintea din sezonul toamnă-iarnă 2019/2020 de la Chanel au fost infectate cu intelectualitatea cărților care le-a înconjurat.
Citeşte Mai Mult
Paris

Olivia Palermo, Chiara Ferragni, Priyanka Chopra și multe alte vedete în „rândul din față” al paradei Dior Couture

Parisul se îmbracă în glamour pentru a primi Săptămâna modei Haute Couture din Paris, una dintre cele mai așteptate. Parada Dior a fost încărcată de vedete și nimeni nu a dorit să lipsească din colecția Toamna-Iarna 2019-2020. Primul rând a fost plin de fete, actrițe și modele, un prim rând condus de Olivia Palermo, Chiara Ferragni sau Priyanka Chopra, printre altele.
Citeşte Mai Mult
Paris

PFW se încheie cu stil: Chanel a făcut istorie, dar Miu Miu, Lacoste și Louis Vuitton nu sunt departe

Suntem deja în ultima etapă a Săptămânilor de modă, dar există întotdeauna loc pentru desert. Mai ales dacă acest ultim fel de mâncare vine din mâinile lui Chanel, Miu Miu, Lacoste și Louis Vuitton, care dau întotdeauna un spectacol demn de admirat. Astăzi a fost o zi dulce pentru modă, pentru că a fost ultima paradă creată de Karl Lagerfeld înainte de a muri.
Citeşte Mai Mult
Paris

Primul rând al lui Miu Miu este însoțit de Olivia Palermo, Poppy Delevingne și mai multe zeci de fețe cunoscute

Ieri, timpul Săptămânilor modei a fost închis cu ultima zi organizată la Paris, unde marile firme și-au prezentat colecțiile de toamnă-iarnă 2019/2020, iar Miu Miu a fost unul dintre protagoniști. Nimeni în lumea modei, sistemul de vedetă și emisiunea nu au dorit să rateze evenimentul, iar rândul său din față a fost umplut cu fețe familiare.
Citeşte Mai Mult
Paris

Penelope Cruz și alte celebrități îl concediază pe Karl Lagerfeld în ultima sa paradă pentru Chanel

Ultima paradă a lui Karl Lagerfeld a fost la Grand Palais din Paris. Ca întotdeauna. Deși ar fi putut fi perfect o vilă a Alpilor austrieci, unde s-a născut designerul, pentru că echipa Chanel și-a menținut nivelul atunci când vine vorba de configurarea unor scenarii de vis. Munți și copaci plini de zăpadă, cabane de iarnă, copaci, schiuri ale firmei și un paradis înzăpezit au fost alese pentru a-și lua rămas bun de la designul iconic, cu un minut de liniște înainte de începerea prezentării de modă.
Citeşte Mai Mult
Paris

Cea mai bună din a șasea zi din Săptămâna modei de la Paris: Hermès, Elie Saab, Altuzarra și Vivienne Westwood

Săptămânile modei urmează să se încheie, iar ieri, a șasea zi din Paris, orașul francez s-a îmbrăcat în lux pentru a găzdui paradele Hermès, Elie Saab, Altuzarra și Vivienne Westwood. Detaliind un savoir faire rafinat - așa cum nu se putea altfel -, aceste firme au profitat de ele însele în colecțiile lor pentru următoarea toamnă-iarnă 2019/2020.
Citeşte Mai Mult
Paris

Cea mai bună și cea mai rea dintre cea de-a opta zi a Săptămânii modei din Paris: Stella McCartney, Giambattista Valli, Sacai și Alexander McQueen

Marile nume ale modei continuă să funcționeze la maxim pentru a ne oferi tendințele viitoarei toamna-iarnă 2019/2020. Și, aparent, la Săptămâna modei de la Paris, este clar că umărurile se întorc, că moda divină durabilă poate fi făcută și că Parisul lasă întotdeauna ce este mai bun pentru ultima dată.
Citeşte Mai Mult
Paris

Cea mai bună și cea mai rea din cea de-a șaptea zi din Paris Fashion Week: Balenciaga, Valentino și Givenchy

Săptămâna modei din Paris continuă să progreseze și, odată cu ea, paradele caselor la fel de importante ca Valentino sau Givenchy. Colecții pline de haine minunate care vor deveni un trend absolut în lunile următoare. Culorile sunt de asemenea importante, deoarece găsim tonuri foarte vibrante în aproape toate propunerile, chiar și pentru iarnă.
Citeşte Mai Mult
Paris

Pene, imprimeuri aztece și siluete imposibile: aceasta a fost a treia zi de PFW

Continuăm cu Săptămâna modei din Paris, unde celebritățile, influențarii și designerii ne lasă cele mai bune povești ale tuturor Instagram. Nu este pentru mai puțin, cu paradele lui Dior și Saint Laurent atât de impresionante încât am trăit ieri. Dar zi nouă, colecție nouă. Pentru că astăzi este o zi foarte completă cu Lanvin, Mugler, Maison Margiela, Dries Van Noten și Rochas.
Citeşte Mai Mult
Paris

Noile tricouri feministe de la Dior și neon și pălăria Kaia Gerber din Saint Laurent: cea mai bună din a doua zi de PFW

Calendarul vestimentar nu se oprește. Acum este rândul Parisului. Și, alături de el, firmelor mari din sector precum Dior și Saint Laurent care își prezintă noutățile pentru toamna / iarna viitoare 2019-20. Extragem cele mai bune tendințe din pasarelă. Christian Dior După celebrele sale cămăși feministe, Dior continuă cu manifestul său particular în mâinile designerului său Maria Grazia Chiuri.
Citeşte Mai Mult
Paris

Săptămâna modei de la Paris începe cu Jacquemus și colecția de toamnă-iarnă 2019/2020

Săptămânile modei se încheie și ultima oprire ne duce în orașul Paris. Cu o primă zi foarte liniștită, Jacquemus devine protagonistul total după prezentarea noii sale colecții de toamnă-iarnă 2019/20120, numită „La Collectionneuse”. Cum nu ar putea fi altfel, francezul s-a îndrăgostit de propunerile sale feminine, perfecte pentru îmbrăcămintea de stradă unde culorile vii au atras atenția.
Citeşte Mai Mult