Categorie Chirurgie cosmetică

Chirurgie cosmetică

Scurt istoric al implanturilor mamare, cum au evoluat de la înființare?

Deși am putea crede că istoria implanturilor mamare, atât pentru reconstrucție, cât și pentru mărirea sânilor, este un lucru recent, realitatea este că are deja mai mult de un secol de viață. La sfârșitul secolului al XIX-lea, în special în 1895, putem găsi prima intervenție documentată de mărire a sânilor, realizată de Czerny, un chirurg din Republica Cehă, dintr-un lipom benign sau o tumoare din spatele pacientului.
Citeşte Mai Mult
Chirurgie cosmetică

Așa s-a schimbat viața mea când m-am pus pe piept: trei femei ne spun experiența lor

Mărirea sânilor este cea mai solicitată chirurgie cosmetică din Spania și există multe femei care, dintr-un motiv sau altul, decid să aibă o intervenție chirurgicală și să poarte un decolteu așa cum și-au imaginat întotdeauna. Am discutat cu trei fete pentru a ne povesti despre experiența lor cu chirurgia cosmetică și pentru a ști dacă aceasta le-a schimbat cu adevărat viața.
Citeşte Mai Mult
Chirurgie cosmetică

30.000 de euro pentru a avea un corp nou: prețurile afacerii chirurgiei cosmetice din Spania

Bine ați venit în lumea selfie-urilor. Operațiunile estetice sunt în creștere în ultimii ani (până la 20% în ultimii doi ani), probabil datorită acestei nevoi crescânde de a ne înfățișa viața pe rețelele sociale în orice moment. Nimeni nu scapă să facă fotografii la toate orele și să se eticheteze în ele și, desigur, vrem să ne vedem mai bine.
Citeşte Mai Mult
Chirurgie cosmetică

Efectul Barbie sau cât de trending vaginele bisturiului perfect (chiar și în India)

India este o țară cu idei foarte tradiționale și sexualitate foarte reprimată. Potrivit The Times of India, acestea sunt „o societate care consideră sexul un tabu și dezaprobă metodele de alinare sexuală”. Și cu toate acestea, vaginele de design au devenit la modă acolo. De fapt, popularitatea sa este astfel încât primul Congres de întinerire vaginală și reconstrucție a avut deja loc în India, unde cererea sa este mai mare decât oriunde în lume.
Citeşte Mai Mult