Categorie Covor roșu

Covor roșu

Ana de Armas reapare într-un photocall și face acest lucru minunat cu o simplă rochie neagră de paiete perfectă

Că Ana de Armas a devenit o adevărată vedetă nu este nimic nou și pentru noi este o adevărată mândrie să o vedem strălucind printre actrițele de la Hollywood. A lucrat mult timp în Spania și a încercat foarte mult să ajungă unde este acum. După ce a filtrat o imagine a noului său rol de Marilyn Monroe cu părul blond, și-a făcut apariția stelară la Festivalul de la Toronto, mai exact în prezentarea „Cuțitelor”.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Jennifer Lopez este îmbrăcată într-o rochie cu dungi galbene cu adevărat complicată în timpul Festivalului de la Toronto 2019

Festivalul de la Toronto a devenit relieful Veneției pentru a ne oferi infarct și aspect de covor roșu. Un turneu de vară cu adevărat spectaculos, care împreună cu pasarelele ne reînnoiesc și ne invită să intrăm în noul sezon în cel mai la mod posibil. Ieri a avut loc premiera filmului „Hustlers”, iar Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au devenit principalii protagoniști ai covorului roșu.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Dakota Johnson arată mai frumos ca niciodată, cu un stil impresionant la Festivalul Toronto 2019

Urmează să încheie Festivalul de la Veneția 2019, cea de-a 44-a ediție a Festivalului de Film de la Toronto (TIFF) tocmai a început, iar prima zi a început puternic cu prezența mai multor actori și actrițe. Dakota Johnson a fost printre primii care au ajuns la festival și ne-a lăsat fără cuvinte pe covorul roșu, în timpul premierei „The Friend”, o dramă independentă din care este protagonista.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Jennifer Lopez, Dakota Johnson și Nicole Kidman strălucesc la Festivalul de la Toronto 2019

Festivalul de la Toronto este un non-stop de premiere și petreceri la care actrițele vin cu cele mai bune, și puține alte ținute de succes. Hollywood Reporter Party a fost plin de celebrități, însă Jennifer Lopez, Dakota Johnson și Nicole Kidman au fost vedetele nopții, Jennifer López Jennifer López și-a schimbat rochia galbenă din premiera „Hustlers” pentru o rochie cretă. de paietett în culoare granat, gât în ​​v și lungime asimetrică a țesăturii semitransparente.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Chiara Ferragni arată spectaculos pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția 2019

A sosit în sfârșit momentul în care așteptam cu toții astăzi. Și o putem vedea pe Chiara Ferragni pe covorul roșu al Festivalului de la Veneția 2019, în special în prezentarea documentarului ei „Unposted”, care a stârnit atâta așteptare. După ce a prezentat în această dimineață în fața presei în proiecția operei sale, el a generat multe așteptări pentru a ști ce va arăta pe covorul roșu în această seară și, în sfârșit, a dezvăluit secretul cel mai bine păstrat.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Eva González, María León și Adriana Ugarte sunt protagonistele la închiderea Festivalului de la Vitoria 2019 cu trei rochii de petrecere

XI Festivalul de la Vitoria 2019 s-a încheiat. După o săptămână anunțând pariurile mari ale lanțurilor și platformelor pentru sezonul toamnă-iarnă, festivalul a ținut ceremonia de închidere în această seară. Diferiți actori și prezentatori au defilat pe covorul roșu, însă Eva González, María León și Adriana Ugarte au fost protagoniștii nopții cu trei stiluri de petrecere fantastice.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Chiara Ferragni s-a înconjurat de întreaga familie pentru a-și urmări documentarul la Festivalul de Film de la Veneția 2019. Așa au arătat aspectele surorilor sale

Chiara Ferragni a prezentat la Festivalul de Film de la Veneția 2019 documentarul ei, Chiara Ferragni: Nesfăcut și a făcut-o înconjurată de întreaga familie, de la soțul ei, cu care mănâncă cu sărutări, surorilor sale, desigur, că nu au vrut să rateze în această zi atât de arătat. Dacă actrița a ales o frumoasă Dior ca și cum ar fi o actriță de la Hollywood, surorile ei Valentina și Francesca Ferragni au ales și rochii de covor roșu.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Jessica Chastain și Diane Kruger, două invitate perfecte se uită la premiera piesei „It: Chapter 2”

Pe 6 septembrie, It: Chapter 2, filmul de groază cu Jessica Chastain și James McAvoy, are premiera. În această seară, premiera a fost sărbătorită la Londra, iar actrița, care dă viață adultului Beverly Marsh din film, ne-a lăsat un aspect fantastic în negru. Printre invitații care nu au dorit să rateze această continuare, a paradat prin covorul roșu Diane Kruger cu un stil de invitație de excepție.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

A sosit ziua: Chiara Ferragni își prezintă documentarul triumfător la Festivalul de Film de la Veneția 2019

După ce am urmărit ieri sosirea lui Chiara Ferragni la Festivalul de la Veneția 2019, astăzi trebuie să continuăm să vorbim despre asta, de când a avut loc prezentarea mass-media „Nerepostată”, documentarul despre viața ei care va fi proiectat la acest eveniment. Pentru această prezentare, Chiara a ales un design Dior foarte similar cu cel pe care l-am văzut în urmă cu câteva zile pe Laura Dern în cadrul aceluiași festival.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Tamara Falcó și-a câștigat coechipierii, cel puțin în stil, în prezentarea noului sezon al celebrității Masterchef

Ieri a avut loc prezentarea noului sezon al Masterchef Celebrity la Festivalul de la Vitoria. Adevărul este că de când Eva González nu a pierdut o piesă fundamentală din punct de vedere al stilului, dar există întotdeauna un concurent care oferă această poziție. Cu această ocazie, Tamara Falcó a fost responsabilă, deși stilul ei este un pic de venituri și mersuri, trebuie recunoscut faptul că a avut o seară fantastică ieri cu această rochie albastră.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Covorul roșu al premierei „Ad Astra” la Festivalul de la Veneția 2019 ne lasă cu trei stiluri dintre cele mai ideale

După ce am văzut covorul roșu roșu al premierei „Istoria unei căsătorii” cu Scarlett Johansson ca protagonist absolut, trebuie să vorbim și despre o altă dintre premierele acestei a doua zile a Festivalului Internațional de Film de la Veneția 2019. Și astăzi este și filmul „Ad Astra” este lansat unde am avut un duel de stiluri grozav.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Kristen Stewart surprinde toate privirile pe covorul roșu la premiera filmului „Seberg” la Festivalul de Film de la Veneția 2019

Și după ce ați urmărit covorul roșu al filmului 'The Official and the Spy', este rândul casetei 'Seberg' care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția 2019 și în care Kristen Stewart a devenit protagonista absolută. Așadar, să trecem în revistă câteva dintre cele mai importante aspecte ale acestui nou covor roșu.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Alice Campello își rupe rochia în timpul zilei și arată ca o prințesă noaptea la Festivalul de Film de la Veneția 2019

Alice Campello a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de la Veneția 2019. Modelul s-a întors în orașul natal pentru a participa la premiera despre About Endlessness, comedia neagră de Roy Andersson. Soția lui Álvaro Morata a purtat pe covorul roșu un stil invitat ideal, precum o prințesă, de această dată fără greșeală, de vreme ce dimineața modelul și-a rupt rochia.
Citeşte Mai Mult
Covor roșu

Negrul predomină în a treia zi a Festivalului de Film de la Veneția 2019

Am ajuns în a treia zi a Festivalului de la Veneția 2019. Au existat mai multe covoare roșii pe care am putut să le vedem din diferite premiere și mai multe vedete care au fost deja aruncate de orașul canalelor. Astăzi, este rândul, printre altele, la filmul „Ofițerul și spionul”, de Roman Polanski, care ne-a lăsat un covor roșu în care cel mai mare protagonist a fost negru.
Citeşte Mai Mult