Categorie Sex și relații

Sologamia: din ce în ce mai multe femei se căsătoresc singure. Are sens?
Sex și relații

Sologamia: din ce în ce mai multe femei se căsătoresc singure. Are sens?

Acum câțiva ani, o cunoștință a mea s-a căsătorit cu ea însăși. Și spun bine-cunoscut și nu prietenos, pentru că lista de invitați la autoboda lui s-a extins atât de mult încât am ajuns acolo fără să știu foarte bine de ce. Banchetul a avut loc la locul fierbinte pentru nunți din zona mea, cunoștința mea a ajuns într-o mașină spectaculoasă însoțită de părinții săi, a existat o listă de cadouri, tort cu mai multe etaje și bar deschis până la mulți.

Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Visele erotice: despre această plăcere ... adormită

Nu te-ai gândit niciodată că Jason Momoa însuși ar putea fi în patul tău, cu tine ... Nu știi foarte bine cum s-a întâmplat totul, cum a ajuns acolo ... sau de ce pe pământ poartă șorțul bunicii tale. Și, desigur, nu știi ... pentru că visezi! Visele erotice ne fac să ne gândim și să le întrebăm de ce, dar și, cu siguranță, ne fac să simțim atâta plăcere.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Un grup de ingineri de sex feminin și-a propus să proiecteze jucării sexuale mai bune pentru a ne ajuta să ne bucurăm mai mult

Ei știu ce le plac femeile cu adevărat. Jucăriile sexuale devin tot mai complexe, dar nu ne fac întotdeauna să ne bucurăm mai mult. Și acesta ar trebui să fie principalul tău obiectiv. De aceea, acest inginer mecanic și-a fondat propria companie de vibratoare și jucării erotice, Dame Products, pentru a le îmbunătăți și a le adapta total la noi.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Un lucru este să vrei și un alt lucru este să vrei sănătos și nimeni nu ne învață

Cu toții iubim și suntem dragi: părinții noștri ne iubesc, prietenii ne iubesc și partenerii ne iubesc. Și același lucru se întâmplă invers. Este ceva atât de obișnuit și înnăscut pentru ființa umană încât pare aproape că respiră: se consideră că știm să o facem. Problema este că, la fel ca în cazul respirației - astmatici sau probleme de anxietate în locul pe care îl veți ști - puteți respira și poate doriți prost.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Produsele intime nu mai sunt tabu cu această firmă milenară: este o re-vulva-lution!

La mijlocul anului 2019, multe dintre tabuurile legate de intimitatea și sexualitatea feminină au fost deja rupte. Am vorbit despre selfie-urile vaginale, aspectul vaginelor noastre și o mie și una de modalități de a ajunge la orgasm. Singur sau însoțit, pentru că asta este ceva pe care ți-l dorești întotdeauna. Dar discuția despre igiena intimă, mâncărime și îngrijire cosmetică de jos nu a fost încă deschisă.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Milenarii fac sex mic și preferă misionarul: la fel și relațiile sexuale ale tinerilor spanioli (conform unui studiu)

V-am spus deja cum este dragostea în milenii și chiar știți că acestea sunt generația care suferă cel mai mult anxietate, dar despre sex? Cum sunt cei mai tineri spanioli în pat? Al 8-lea barometru de control „Tinerii spanioli și sexul” dezvăluie obiceiurile și tendințele sexuale ale tinerilor între 18 și 35 de ani în toată Spania, iar rezultatele sunt cel puțin curioase.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Învățând să fii în cuplu după o singură perioadă de timp: astfel poți să te deschizi să descoperi cea mai sănătoasă iubire

Am vorbit deja despre cât de dificil poate fi să fim din nou singuri după o lungă relație. După atâta timp împerecheat, suntem obișnuiți cu anumite lucruri, cu compania, cu suportul, să avem pe cineva încrezător și să știm mereu la cine să apeleze. Atunci când relația este ruptă, este posibil să fie nevoit să redirecționăm lucrurile și să ne descurcăm cu singurătate.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Prima mea dată: chei pentru a vă bucura de prima relație sexuală

Distractiv, surprinzător, puțin dezamăgitor sau normal: prima dată poate fi în multe feluri, dar niciodată nu ar trebui să fie negativă. Vă oferim cheile pentru a vă bucura de prima dată și a dărâma mitul ciudat. Prima dată ... ce faci? Când vorbim despre „a face asta pentru prima dată” în ceea ce credem că este într-o întâlnire sexuală cu coitus (prin urmare, ne-am concentrat asupra acestei practici pentru a scrie acest articol).
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Cum să vă întrețineți și să vă curățați jucăriile erotice, astfel încât să dureze mai multe orgasme

V-am explicat deja care sunt unele dintre cele mai de top jucării sexuale ale momentului și cum să o alegeți pe cea ideală pentru dvs. și nevoile dvs., iar acum este rândul cum să curățați și să depozitați jucăriile erotice acasă. Pentru aceasta, am vorbit cu Manuel Pérez Gómez, Director de vânzări al Be Lover Erotik Market, un magazin erotic din centrul Madridului (C / Santa Brígida, 4) cu o extensie de peste 200 de metri pătrați, care include o secțiune de literatură erotică , o altă lenjerie și o zonă BDSM printre multe altele.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Nouă femei care sunt într-un cuplu de mai bine de zece ani ne mărturisesc ce sfaturi le-ar oferi tinerei lor persoane

Conform datelor Institutului Național de Statistică, Spania este una dintre țările Uniunii Europene în care se produc mai multe divorțuri în fiecare an. În plus, atunci când o căsătorie este ruptă, aceasta face acest lucru după ce au fost împreună timp de 16 ani. Cu toate acestea, în ciuda statisticilor, mai există cupluri care o rup și reușesc să rămână împreună zeci de ani sau chiar până la moarte.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Sex pe spate: ghid pentru începători cu tot ce trebuie să știți despre această practică sexuală

O sa incerc. Dacă aveți în vedere posibilitatea de a intra, niciodată mai bine, în lumea plăcută a sexului anal, vă oferim cheile pentru ca incursiunea dvs. să fie plăcută și fără durere. Anusul are o cantitate bună de terminații nervoase, în special în zona cea mai exterioară, ceea ce poate încânta pe oricine decide să-l stimuleze.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Pierderea virginității pentru a doua oară: cum să faci din nou (bun) sexul după o despărțire

De cât timp ești cu partenerul tău? Doi, trei ... opt ani? Ați depășit deja băutura proastă (sau nu) a despărțirii, așa că intenționați să reveniți la viața activă, pe piață. Știi pe cineva, ești atras, ești atras, te duci acasă ... Și deodată te simți ca Paco Martínez Soria în „Orașul nu este pentru mine”: din loc și fără să fii clar ce să faci.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

10 aplicații pentru îmbunătățirea vieții tale sexuale în cuplu (sau singur)

Creatorii de aplicații nu le pasă doar să răspundă cerințelor celor care își caută jumătate mai bună sau sexul ocazional. De asemenea, oferă o mare varietate de aplicații pentru a stimula viața de dragoste a celor care trăiesc în cuplu: jocuri de rupere a monotoniei, sfaturi practice pentru a experimenta senzații sau provocări noi al căror obiectiv este stimularea dorinței sexuale.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Este timpul să încetați să vă căutați sufletul de suflet și să vă îndepărtați de frustrare

De când eram foarte mici, ne-au spus o poveste foarte bine elaborată: există o singură dragoste adevărată pentru fiecare dintre noi. Un coechipier Și când vom găsi în sfârșit acea persoană vom fi ființe complete, fericite pentru totdeauna, toate problemele noastre vor fi rezolvate și vom mânca perdele. Melodiile de dragoste și de inimă ne-au spus de sute de ori, filmele Disney și comediile romantice mai vechi au avut și ele rolul lor.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Opt tipuri de întâlniri sexuale care sunt supraevaluate (iar filmele sunt de vină)

Scenele de sex din filme sunt adesea foarte departe de ceea ce este sexul real (și nici măcar nu ne referim la porno). Asta a creat în mintea noastră așteptări care diferă mult de realitate. Vrei să dai o șansă acelei scene care este atât de mișto în filme, din cauza asta „trebuie să încerci totul”, dar este aproape întotdeauna mult mai dezamăgitor decât ți-ai imaginat.
Citeşte Mai Mult
Sex și relații

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra un vibrator (sau orice jucărie sexuală)

Este posibil să îl aveți deja, deoarece unii prieteni vi l-au dat sau că v-ați gândit să cumpărați unul (sau chiar este deja în posesia dvs.), dar știți ce este necesar înainte de a alege jucăria sexuală perfectă pentru dvs.? Există atât de multe, încât uneori să intri într-un magazin erotic sau să te uiți la un magazin online, ne copleșesc: dildo-uri, vibratoare, fraieri, iepurași, sticlă, silicon ... Pe care ar trebui să alegi?
Citeşte Mai Mult