Categorie Rețele sociale

Rețelele sociale

Facebook va deschide magazine de cafea în Marea Britanie, unde veți fi invitați la un serviciu lat în timp ce vă vor examina politica de confidențialitate

Facebook trăiește într-o continuă controversă cu termenii și politica de confidențialitate, care declanșează și scandaluri de zi cu zi. Pentru a face o spălare bună a feței și a arăta utilizatorilor săi intenția de a fi mai transparent, rețeaua socială a anunțat că își va deschide propriile cafenele în Regatul Unit. Ținta?
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Nu este science fiction: Facebook este capabil să creeze avatare identice cu tine (și cu gesturile tale), datorită realității virtuale

Facebook vrea să rămână în centrul atenției. Nu vrea să-l uităm, așa că intenționează să ne amintească că există prin schimbarea numelor de Instagram și WhatsApp și implementarea de îmbunătățiri în rețeaua sa socială, ca o realitate virtuală care vă permite să faceți întâlniri cu prietenii care par aproape reali. Magia este asigurată de realitatea virtuală și sistemul de învățare cu care funcționează inteligența artificială pe care a implementat-o.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Acum orice designer amator își poate crea propriile efecte pentru povești pe Instagram: Facebook deschide lumea Spark AR

Până ieri această funcționalitate a fost ceva pentru câțiva. Cei norocoși care și-au putut crea propriile filtre și efecte Instagram pentru oricine să le folosească au fost mărci, celebrități și creatori care s-au alăturat unui program beta de Facebook. A fost realizat cu realitate augmentată și prin platforma Facebook: Spark AR Studio.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Instagram pariază pe mesageria cu Threads, o aplicație care îți împărtășește informațiile în timp real

Instagram și compania sa mamă, Facebook, dezvoltă aplicația de mesagerie care ar putea schimba regulile jocului pentru toți ceilalți. Se va numi Fire și scopul său este de a oferi un contact constant și intim între utilizatori cu cei mai apropiați prieteni. Potrivit mass-media specializate The Verge, este o aplicație secundară Instagram care invită utilizatorii să-și împărtășească automat locația, viteza și încărcarea bateriei cu lista „celor mai buni prieteni”.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Instagram nu va folosi fotografiile noastre în încercări: totul despre fașa virală în care au căzut Adriana Lima și Julia Roberts

Celebritățile nu sunt scutite de căderea în faza tipică a rețelelor de socializare. Așadar, dacă urmați conturile de Instagram ale modelului Adriana Lima, Usher, Julia Roberts, Julianne Moore sau ale artiștilor de machiaj James Kaliardos și Pati Dubroff, printre altele, probabil că ați avut o sperietură bună.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Am descărcat toate datele mele de pe Facebook pentru a vedea ce a stocat compania despre mine și asta am găsit

În această lună am văzut The Great Hack, filmul documentar Netflix care reînvie scandalul Cambridge Analytica care a pus în verificare tot ceea ce credeam că știm despre securitatea datelor noastre pe Internet. Am vorbit deja despre trucuri pentru îmbunătățirea vieții private, cum puteți obține mai multă securitate pe mobil și computer și despre cele mai recente scandaluri în ceea ce privește procesarea datelor cu cea mai recentă modă a rețelelor de socializare, Face App.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Cum să transformi o fotografie live într-un boomerang, astfel încât poveștile tale de Instagram să fie cele mai originale

Cu siguranță știi ce este un bumerang și ai cedat și plăcerilor celor mai simple și mai ușoare gif-uri din lume. Dar știați că fotografiile dvs. live realizate cu un iPhone pot fi animate și ca un bumerang? Înainte de a vă spune cum să transformați o fotografie live într-un boomerang din poveștile dvs. de Instagram, vă voi explica foarte pe scurt care este acest tip de fotografie disponibil doar pentru cei cu iPhone.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Coșmarul de instagrammeri ar putea deveni realitate: rețeaua de socializare încearcă să ascundă like-uri în unele țări

Instagram testează deja în șapte țări diferite care ar putea fi viitorul global al rețelei sociale. Nu este, nici mai mult nici mai puțin, decât să ascunzi numărul de „like-uri” în toate publicațiile sale și numărul de reproducții din videoclipuri. Compania a anunțat public că testul a început în mai în Canada și acum s-au alăturat Australia, Italia, Irlanda, Japonia, Brazilia și Noua Zeelandă.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Aceste 9 emoticoane au o altă utilizare acceptată social dincolo de sensul lor real

Nu există nici o îndoială că emoticoanele au revoluționat modul în care comunicăm de când au intrat în viața noastră și sunt deja o parte inseparabilă a internetului. Cel mai probabil, nu am mai putea trăi fără ele, deoarece sunt extrem de utile când vine vorba de furnizarea acelei părți a comunicării, numită nonverbal, care dispare când nu ne putem vedea sau auzi interlocutorii.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

De asemenea, Instagram și-a propus să lupte împotriva anorexiei și bulimiei: de acum încolo va cenzura toate fotografiile care le incită.

Instagram nu ia doar măsuri în lupta împotriva intimidării. Incitarea la anorexie în rețelele sociale este o problemă pe care Facebook și Instagram încearcă să o abordeze. Ultima modificare pe care au introdus-o este cenzurarea imaginilor care conțin coaste marcate, burtă în formă concavă și așa-numitele „goluri ale coapsei” sau goluri între coapse.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Noul nume Instagram și WhatsApp este mai degrabă un nume de familie și are un scop foarte clar: nu uitați de Facebook

Sunteți unul dintre cei care au uitat deja de Facebook? Vă păstrați contul activ doar pentru a vă informa despre zilele de naștere pe care le uitați? Crezi că rețeaua socială care a schimbat lumea rețelelor sociale este deja oarecum depășită? Ei bine, Facebook nu este dispus să uite de el și de aceea a decis să-și schimbe numele în Whatsapp și Instagram.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Noua postare de la „Meme Manager” pe Instagram este încă vacantă (și se pare că este foarte distractivă)

Dacă sunteți fan al rețelelor de socializare (și al Internetului în general) veți ști despre ce vorbesc dacă spun cuvântul meme. Cu siguranță că ai preferatele tale, cele pe care le folosești cel mai des și cele care te fac mai amuzant. Le vei vedea pe Twitter (lovind cu piciorul), te vor ajunge pe WhatsApp și este posibil să urmezi chiar și mai multe conturi de Instagram care publică doar acel tip de conținut Javier del campo, expert în social media al agenției digitale Wild Wild Web, astfel încât să nu ai niciun dubiu.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Firele de Twitter servesc, de asemenea, pentru a juca: această valoare este dacă îl cunoașteți atât pe Beyoncé, cât și pentru a fi asistentul său

Probabil, niciodată până în acest moment nu te-ai întrebat vreodată dacă te-ai măsura ca asistent al lui Beyoncé. Cu toate acestea, acum îl puteți descoperi datorită setului de filet original Twitter (și distractiv) pe care l-a inventat un utilizator numit Green Chyna. Ai supraviețui o zi întreagă ca asistent al lui Beyoncé?
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Cel mai romantic testament din lume sau prețioasa poveste a unei scrisori de dragoste care este studiată astăzi în școala de drept

Pe 8 iunie s-au împlinit 101 ani de când o sentință istorică la Curtea Supremă din Spania a dat valabilitate testamentului scris într-o scrisoare de dragoste. O poveste unică și extrem de romantică, dar care este studiată și în școlile de drept din Spania ca un exemplu unic de jurisprudență și pe care am descoperit-o datorită unui fir de Twitter, deși pentru studenții acestei materii nu este nimic nou.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Există un înainte și un după toată lumea: adio-urile emoționale ale actorilor Game of Thrones (fără spoiler)

Această serie și-a marcat pielea, a fost etapa pentru a găsi dragoste și a însemnat o schimbare atât de drastică în cariera lor, deoarece după Game of Thrones, nimic nu va fi la fel. Cel mai cunoscut serial de televiziune al HBO a pus capăt opt ​​sezoane, iar actorii și actrițele sale au dorit să aducă un omagiu atâtor momente din rețelele lor de socializare.
Citeşte Mai Mult
Rețelele sociale

Cadouri de ultimă oră pentru Ziua Mamei 2019: buchete de flori uimitoare pe care le puteți cumpăra online, buchete DIY și ateliere florale unice

Dacă încă nu ai un cadou de Ziua Mamei, nu-ți face griji. Mai ai timp să o lași cu gura deschisă. Buchetul de flori este darul tradițional prin excelență. Și asta se întâmplă pentru că nu reușește niciodată. Capabile să transmită o încărcătură emoțională deosebită, florile inundă primăvara cu culoare și considerând că Ziua Mamei se deschide luna mai, acestea sunt cadoul perfect.
Citeşte Mai Mult
Rețele sociale

Șapte idei foto pentru Instagram pe care le poți face cu cel mai bun prieten al tău într-o zi de selfie-uri

Dacă feedul dvs. Instagram este plin de fotografii cu dvs. și mâncarea dvs. și doriți să ridicați nivelul, încărcarea de imagini cu cel mai bun prieten este o opțiune excelentă pentru a face acest lucru. Dar nu merită să faci un selfie luat în mod greșit cu filtrul cățelușului, nu dacă vrei să reușești ca influencer. Aveți de gând să vă alăturați celor # prietenii?
Citeşte Mai Mult