Categorie Magazine

Magazine

Vans a lansat o versiune transparentă (și neon) a pantofilor săi mitici, care este pură magie și poate fi achiziționată online

Creată în colaborare cu marca Opening Ceremony, această nouă linie de la Vans este dovada vie că tendința culorilor neon este încă la modă. Transparente și cu finisaje de ton, pantofii noi au o estetică retro care agăță. Am fost deja fani ai pantofilor care au lansat mărcile în alte colaborări datorită capacității comune de a reveni de la piulița rece la modelul mitic.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Că acești ochelari de soare rotunzi sunt cel mai vândut accesoriu al Asos din această vară nu ne surprinde: noventero este mai la modă ca niciodată

Ne place să auzim despre cele mai vândute magazine. Nu este nimic mai interesant decât să vezi ce tendințe merg adânc pentru a vedea cum moda se adaptează stilului de stradă. Iar cel mai vândut accesoriu al Asos al verii, arată clar că cele nouăzeci de accesorii sunt în vârf. Ce au aceste ochelari de soare care le fac atât de apetisante?
Citeşte Mai Mult
Magazine

Suntem siguri că cei care știu mai multe despre modă au semnat deja noul top Zara care arată ca haute couture (deși nu este la vânzare)

Deși vânzările continuă, Zara nu s-au oprit și și-au umplut deja magazinele cu noutăți. Dar dintre toate noutățile, există una care ne-a atras atenția în special. Un top couture a fost turnat în catalogul său. Gât rotund, mânecă scurtă cu volum, căptușeală interioară combinată cu contrast în roșu și roz fuchsia și închidere spate cu fermoar ascuns.
Citeşte Mai Mult
Magazine

19 achiziții strategice pentru a beneficia la maxim de vânzările de vară H&M din 2019 pe care le puteți face online

Când vine sezonul vânzărilor cel mai dificil este să te oprești și să te gândești cum să cumperi cu cap. Faptul de a vedea atât de multe opțiuni cu reduceri în roșu ne face să dorim totul. De aceea, a ne gândi strategic la ceea ce vom folosi cel mai mult și la ce merită este esențial să nu terminăm plin de haine inutile de care vom regreta ulterior.
Citeşte Mai Mult
Magazine

În întreaga lume pentru cele mai bune 27 de magazine de rochii

Pentru fashionisti, cumpărăturile sunt una dintre cele mai mari plăceri ale acestei vieți și mai mult dacă vine vorba de cumpărături în magazine noi. Când călătorești, cu siguranță ești unul dintre acei oameni cărora le place să caute și să găsească un butic cu haine diferite, în care știi că vei găsi o haină pe care nimeni nu o va purta.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Primark ajunge în centrul Barcelonei, cu o unitate în Las Ramblas, în stilul Macrotienda Madrid Gran Vía

Astăzi, persoanele interesate de cumpărături în magazinele Primark trebuie să călătorească în centrele comerciale din L'illa și Diagonal Mar, situate în cartierele de vest și est ale orașului și departe de centru. Totuși, această situație este pe cale să se schimbe. Lanțul irlandez va deschide anul acesta un magazin la numărul 23 din Plaza Cataluña, la colțul Las Ramblas.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Tendințe low cost cu un singur clic: El Corte Inglés deschide un magazin pe Aliexpress

Curtea engleză ne ușurează să obținem cele mai noi tendințe, deoarece tocmai și-a lansat brandul Unit pe portalul comercial Aliexpress. Unitatea s-a născut în urmă cu un an cu scopul de a oferi un design de bază low-cost pentru întreaga familie. Și cum în această răceală ne costă atât de mult să plecăm de acasă, vă arătăm selecția noastră printr-un clic al unui buton: astfel încât fără a vă deplasa din canapea să vă faceți cu chollazos adevărat.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Cât costă cele mai bune țesături din lume

Când la începutul lunii iunie am publicat postarea despre cei mai buni creatori de rochii pentru a comanda rochia viselor noastre și pentru a o înțelege corect, unii dintre modele de rochii care am intervievat ne-au spus că din cauza crizei au fost nevoiți să accepte comenzi care să le permită clientului să contribuie ea însăși țesătura cu care voiau să le facă o haină.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Un perete cu cele mai iconice modele create de Dior pentru a întâmpina participanții la Zilele Particulare

Cu ocazia „Journées Particulières” care au avut loc de-a lungul acestui weekend, 40 de firme aparținând grupului LVMH și-au deschis ușile nu numai în Franța, ci în toată Europa pentru a dezvălui secretele lor cele mai bine păstrate. La numărul 30 al bulevardului Montaigne din Paris, unde se află cel mai mare flagship al firmei Dior, cei responsabili de aceasta au creat un perete în care puteți vedea în miniaturi cele mai emblematice modele create de această firmă din 1947.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Cele mai impresionante 9 magazine flagship din lume.

Cu câțiva ani în urmă, brandurile de modă de top din lume și-au dat seama că unitățile lor trebuie să fie mai mult decât locuri pentru a-și cumpăra produsele. Conceptul flagship store a transformat cele mai iconice magazine ale fiecărei firme în adevărate muzee de modă și cea mai bună imagine de marcă posibilă.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Noul magazin Dior din Miami care va deveni punctul de întâlnire pentru toți bloggerii (bine)

Dior deschide un magazin nou în Miami și nu este unul singur. Clădirea aleasă de casa franceză este impresionantă, nu atât din punct de vedere al dimensiunilor, cât și al designului. Orașul coastei de est americane este un reper pentru cumpărături și este clar că este, de asemenea, una dintre cele mai dorite destinații pentru mulți iubitori de lux și relaxare, bloggerii incluși.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Viciunile incredibile ale activității în comerț în weekendul Reyes

Cei care au părăsit cumpărăturile pentru ultimul moment (nebuni), cei care caută acel ultim detaliu (mergi ce!), Cei care deja vânează pentru primele vânzări (nerăbdători) ... În weekendul dinaintea petrecerii dintre Magi poate fi unul dintre cele mai comerciale din țara noastră. Dar are și latura lui întunecată ... Lucrul într-un magazin în perioada Crăciunului poate fi raiul și iadul în același timp.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Ghid practic pentru a returna o haină pe care am cumpărat-o online

Suntem în era vânzărilor, o perioadă în care magazinele online sunt utile în special pentru a putea achiziționa acele articole care au fost vândute în magazin sau pe care nu le găsim la dimensiunea noastră. Cu toate acestea, faptul de a nu le putea testa înainte de a ne arunca înapoi de nenumărate ori gândindu-ne să ne salvăm un proces de retur pe care îl considerăm deseori mai greu decât este în realitate.
Citeşte Mai Mult
Magazine

Nordstrom revoluționează conceptul magazinului cu rafturi goale și o echipă de stilisti la dispoziție

Imaginați-vă un magazin fără produse aranjate pe rafturi care, într-un spațiu mic, v-ar putea oferi tot ceea ce ați solicitat. Nu trebuie doar să vă imaginați, deoarece acesta este exact noul concept de comerț pe care Nordstrom îl deschide în Los Angeles și se extinde la New York. Până acum câteva luni, Nordstrom era un lanț american, cu stabilimente ca oricare altul, unde puteai intra și cumpăra haine, accesorii, produse cosmetice și chiar mobilă.
Citeşte Mai Mult