Categorie Tehnologie

Tehnologie

Animalul tău poate fi și mai adorabil în fotografii cu noua funcționalitate a iPhone 11: modul portret animal

Când Apple face o prezentare, ne învață mereu lucruri care ne surprind. Noua aplicație pentru ceasurile dvs. inteligente care vă pot controla ciclul menstrual este doar un exemplu de tot ce am putea vedea. Dar, fără îndoială, unul dintre lucrurile care ne-a atras atenția și pentru care mai mult de unul dintre prietenii mei s-ar schimba la acest nou model, este că modul portret funcționează acum și cu animale de companie.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Cel mai bun dintre noul Apple: culorile iPhone 11, selfie-urile cu mișcare lentă și o aplicație pentru a înregistra ciclul menstrual

Un nou iPad fabricat din aluminiu 100% reciclat, jocuri create de diferite companii de jocuri video precum Konami care va fi exclusiv pentru iOS sau noua serie iWatch 5 sunt câteva dintre noutățile pe care Apple le-a prezentat la evenimentul său mondial. Primul lucru pe care ni l-a spus este prețul și data lansării a ceea ce va fi noul concurent Netflix și HBO, Apple TV +.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Cu acest tip de aplicație Airbnb puteți profita pentru a face o ultimă petrecere în piscină și pentru a vă lua la revedere de vară într-un mod mare

Întoarcerea la rutină este grea? Atât cât ne spun că vara s-a terminat, cu această căldură încă vrem să ne răcim în piscină, de exemplu, la o petrecere de reuniune cu prietenii. Și dacă nu-l ai acasă, nu e nicio problemă, pentru că ajunge Swimmy, airbnb-ul să închirieze bazine ore întregi.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

IPhone 11, telefoane mobile cu ecran dublu și toate tendințele de a menține la curent această rentieră tehnologică

Septembrie nu este doar o lună de noi începuturi în care doriți mai ales să începeți proiecte noi, de asemenea să lansați noi gadgeturi. În plus, este luna în care se sărbătorește IFA, cel mai important târg de tehnologie pentru consumatori din Europa, ceea ce îl face o lună în special techie. În câteva zile vom începe să știm ce ne-au pregătit principalele companii de tehnologie pentru ultimele luni ale acestui an și 2020.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Noul mobil pilot Huawei, Mate 30, va fi primul care nu include aplicațiile Google

Huawei Mate 30 va fi prezentat la Munchen pe 18 septembrie. Acesta este smartphone-ul care vine să înlocuiască Mate 20, unul dintre mobile-pilot ale multinaționalei de înaltă tehnologie din China. Cu toate acestea, acest mobil va ieși pe piață cu o particularitate care și-a eclipsat deja avantajele tehnice și este că, după cum a raportat un purtător de cuvânt Google prin Reuters, va fi primul mobil Huawei care nu va include Google Play.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

11 calculatoare reduse pe Amazon pentru a se întoarce în septembrie cu mai multe dorințe la facultate și birou

Plaja s-a terminat pentru mulți, vacanțele par un lucru din trecut și este timpul să reiați rutina. Întoarce-te la muncă, du-te înapoi la facultate, continuă cu viața noastră. Dar nu trebuie să fie atât de groaznic. Putem profita de acest „înapoi la școală” pentru a ne reînnoi laptopul cu una dintre ofertele Amazon pe care le-am selectat pentru tine, astfel încât să ne întoarcem în septembrie la viața noastră nu este atât de greu (sau atât de scump).
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Această grădină este portabilă, are dimensiunea unei lămpi de masă și crește doar în interiorul casei

Viitorul grădinăritului și al agriculturii nu se găsește în aer liber, ci în casele noastre. În urmă cu câteva luni, vorbeam despre o mașină inteligentă care a făcut posibilă o livadă în sufragerie și, în plus, a permis să crească în afara sezonului și fără pesticide. Acum am cunoscut existența unui alt dispozitiv similar, deși mai mic și, prin urmare, potrivit pentru spații mai mici.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

FightCamp, o sală de box inteligentă care se antrenează ca un profesionist, fără a părăsi camera de zi acasă

Datorită tehnologiei, înființarea unei săli de gimnastică privată este din ce în ce mai ușoară. Mai presus de toate, atunci când vorbim în termeni de exercițiu ghidat, deoarece nu este același lucru să te antrenezi pe groping de unul singur decât să o faci cu un antrenor profesionist. În acest sens, FightCamp s-a îndrăgostit de noi pentru capacitatea sa de a transforma camera de zi într-un veritabil ring de box pentru a se antrena în acest sport fără limite de timp.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Ștergerea mesajelor din conversațiile private fără urmă este posibilă pe Instagram și vă spunem cum

Una dintre cele mai populare funcții Instagram de astăzi se află în serviciul său de povești. Acele postări care, cu excepția cazului în care se indică altfel, rămân publicate numai în contul utilizatorului pentru 24 de ore. Un factor temporar care îi face pe utilizatori să se relaxeze cu nivelul de calitate și cerere în ceea ce privește publicațiile care vor fi stocate în cronologia lor.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

WhatsApp crește vârsta minimă pentru a utiliza aplicația și lasă copiii sub 16 ani fără servicii

WhatsApp își dezvoltă noua actualizare, care va ajunge la terminalele noastre în curând. Cu toate acestea, această versiune 2.19.222 va lăsa mulți dintre utilizatorii săi din Europa fără service. Aplicația, deținută de Facebook, și-a actualizat condițiile legale pentru a se adapta la noul Regulament general de protecție a datelor, iar cei sub 16 ani nu vor mai putea utiliza serviciul de mesagerie.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Reglarea tehnologiei: ne-am reînnoit cu săptămâna ofertelor speciale înapoi la școala Amazon

Septembrie este sinonim cu începerea unui nou curs. Și deși întoarcerea la școală este departe de mulți, este momentul ideal pentru a te umple de noi scopuri și a reînnoi tehnologia pe care o folosim mai des. Amazon dedică o săptămână întreagă acestui „înapoi la școală”, de asemenea, în secțiunea sa tehnologică, iar noi am compilat cele mai bune oferte pentru ca tu să te reînnoiești de pe smartphone-ul tău pe computer.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Așa funcționează Live View, noua funcționalitate Google Maps care dorește să vă împiedice să vă pierdeți folosind realitatea augmentată

Deoarece avem smartphone-uri și internet pe mobil, pierderea nu este o opțiune. Oricine are un telefon mobil poate avea hărți din întreaga lume și o aplicație care îți spune traseul de urmat. Una dintre reginele acestor aplicații este Google Maps, care a încorporat acum o nouă funcționalitate care dorește să ne ofere indicații suplimentare folosind realitatea augmentată a smartphone-urilor noastre.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Fendi lansează carcasa telefonului mobil cu un portofoliu definitiv care face ridicul orice alt caz

Sunt cei care poartă branduri de lux cu tot ce au în dulap. Și merg mai departe, inclusiv decorarea și chiar mobilul. Pentru ei, Fendi a lansat carcasa definitivă pentru smartphone, care promite să ridiculizeze restul carcaselor de pe piață. Avem deja un nou obiect al tech tech care promite să obsedăm stilul străzii în 3, 2, 1 ... Noul carcasă Fendi este fuziunea perfectă a protectorului pentru mobil și portofel.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Aerul condiționat al viitorului este deja aici: este portabil, arată ca un ceas la încheietură și este mult mai verde decât cele tradiționale

Vara aceasta valurile de căldură ne lovesc tare, atât de mult, încât luna iulie a fost înregistrată ca cea mai tare din istorie, iar luna august nu pare să dorească să ne dea armă. Schimbările climatice sunt unul dintre motivele pentru care temperaturile cresc, iar atunci când acestea cresc, folosim mai mult aer condiționat (conform acestui raport mai mult de 1.200 de milioane și în creștere) care consumă mai multă energie și provoacă o cerere mai mare de energie, conform raportului IEA.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Când am încercat imprimanta Canon PIXMA TS8251 și m-am bucurat ca un pitic care îmi decora casa, unghiile și biroul meu cu fotografii.

De când m-am mutat din casă acum trei luni, fluxurile mele de socializare au fost umplute cu fotografii de decor, dovadă că îmi petrec mai mult timp decât ar trebui, cufundat în posibilitățile decorative ale noii mele case. Că pornirea unui spațiu de zero m-a motivat remarcabil și mi-a oferit forța de care aveam nevoie pentru a implementa metodele de ordine și curățenie ale lui Mari Kondo.
Citeşte Mai Mult
Tehnologie

Cele mai bune aplicații și filtre pentru a obține efectul bokeh în fotografie cu ajutorul telefonului mobil

Instagram a reușit să ne aducă pe tot fotograful din interior. Și de fiecare dată mergem la mai multe mulțumiri la progresele înregistrate în camerele care includ smartphone-uri, cu mai multe obiective, modul manual și chiar portret. Tocmai aici a apărut cea mai recentă tendință fotografică care obsedează pe toți: să obțină acel bokeh sau efect nefocalizat.
Citeşte Mai Mult