Categorie Cel mai bun din săptămână

Cel mai bun din săptămână

Acest costum mistic a lăsat pe toată lumea fără grai la Comic Con (și ne-ar plăcea să-l copiem în acest Halloween)

Costumul lui Mística, unul dintre cele mai carismatice personaje feminine din Universul Marvel, cu care Rebecca Lindsay a apărut pe 7 octombrie la Comic Con din New York este încă pe buzele tuturor. Este un hibrid mai mult decât obținut între un costum militar și o maimuță care imită perfect pielea sa de culoare albastră a acestui ticălos și care l-a determinat pe creatorul său să devină o celebritate în rețelele de socializare.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Live în stil: agenda săptămânală a Trendencias (106)

În sfârșit este weekend! Am vrut să ajungi. Este timpul să vă odihniți, să vă faceți planuri, să mergeți la cumpărături și să vă bucurați de prieteni și familie. Timpul nostru liber este necesar, așa că, în stilul nostru live, cele mai bune planuri nu lipsesc niciodată. Gata? Dacă sunteți iubitor de artă, ne vedem mâine la ARCO, cel mai important târg internațional de artă contemporană.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

„Continuă să crezi în tine”, mesajul lui Kate Winslet în BAFTA care ne-a mutat

Avem nevoie de mai multe femei în viața noastră precum actrița Kate Winslet, nu există niciun dubiu în acest sens. Femeile care se luptă să fie ele însele, fără complexe, pentru a-și atinge obiectivele și obiectivele, indiferent de nesiguranțele pe care alții vor să le provoace. Duminica trecută, Kate a fost una dintre protagonistele ceremoniei BAFTA și nu numai că a obținut unul dintre cele mai prețioase premii ale nopții.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Live în stil: agenda săptămânală a lui Jared (98)

Un an nou fericit! După atâtea mese și atâtea mese, suntem aproape impracticați, dar mai avem loc pentru gustări ocazionale și pentru roscón de Reyes. Și încă lipsește una dintre cele mai bune petreceri ale anului: sosirea Magilor. Este un moment pentru cumpărături, pentru a continua să savurăm sărbătorile de Crăciun și pentru a ne bucura de primele zile ale anului 2016, ceea ce din Trendencias sperăm să fie bun pentru toată lumea.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Cele mai bune momente ale Globurilor de Aur 2019: surprize „Bohemian Rhapsody” și feminismul este încă foarte prezent

Primele premii majore de film și televiziune din 2019 au început cu o gală plină de pozitivism și cu câștigători neașteptați și premii distribuite pe scară largă. Într-o gală destul de ușoară, dar puternică în ceea ce privește privirile, am putut vedea lacrimi, râsete și emoții. Vă spunem cele mai bune momente ale Globurilor de Aur 2019.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Ben Affleck devine Batman pentru a realiza visul unui mic pacient

Există misiuni ... și misiuni mult mai importante care necesită un răspuns excelent. Și Ben Affleck trebuie să știe foarte bine, pentru că a venit să-și exercite rolul de Batman la apelul lui Mukuta, un copil care suferă de cancer terminal și al cărui vis era să-și îndeplinească supereroul preferat. Mukuta a fost internat într-un spital din Atlanta, unde sunt îngrijiți oameni fără resurse ca el, un mic refugiat din Congo.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Cele mai bune (și mai răzbunătoare) momente ale Globurilor de Aur 2018

Fără îndoială, va fi o gală cu totul specială, plină de momente răzbunătoare, dar și cu acea atingere tâlhărească care s-a lăudat mereu. Trecem în revistă cele mai bune momente ale gala din această seară. Inițiativa Time's Up Din primul moment, de la câteva săptămâni înainte de începerea galei, știam deja că va fi diferită de toate celelalte și că participanții, în special ei, vor veni îmbrăcați în negru ca semn de protest împotriva abuzurilor sexuale și Discriminarea în industria divertismentului.
Citeşte Mai Mult
Cel mai bun din săptămână

Anna Wintour râde de ea însăși și își donează ochelarii unui umorist care o imită (pentru o cauză minunată)

Avem imaginea Anna Wintour ca o doamnă cu față de sfinx, un ogru care conduce lumea modei cu o mână de fier și o compasiune zero. Însă, cu gesturi precum cea pe care a avut-o cu comediantul Ryan Raftery, ne dăm seama că în spatele acestei fațade se află o femeie care știe să râdă de ea însăși și care acceptă imaginea pe care o are lumea despre ea.
Citeşte Mai Mult