Categorie Călătorie

Călătorie

Descoperirea Mexicului Colonial: acestea sunt direcțiile esențiale conform unui editor Trendencias

Mexic a fost țara viselor mele, cu mult timp înainte de a pleca în vacanță, nu vă voi minti. Ca fan al telenovelelor mexicane și foarte fan al unor muzicieni și cântăreți din țara aztecă, am visat să vizitez străzile zonei coloniale din Mexic cu mult înainte de a-mi îndeplini visul. Acum câțiva ani am avut ocazia să vizitez zona colonială a țării cu prieteni mexicani buni și, de atunci, recomand experiența oricui dorește să mă asculte.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

11 locuri din Coreea de Sud pentru a vizita o dată în viață

Coreea de Sud este încă o destinație oarecum necunoscută în Asia. Între hype-ul Asiei de Sud-Est și magia Japoniei, această mică țară din estul Chinei poate trece neobservată. Dar nu ar trebui, deoarece orașele sale futuriste contrastează cu satele sale tradiționale și cu munții și plajele subtropicale, asigurând o călătorie de neuitat rezumată în 11 locuri.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

M-am dus singură la Marrakech în căutarea vacanțelor pe care le-a avut momentul: asta este tot ce am făcut

La mai puțin de două ore cu avionul din Spania, Marrakech este o destinație exotică și, în același timp, foarte aproape. A fost prima mea călătorie singură și mi-am dorit o escapadă de neuitat în care să vizitez grădinile de vis, palatele, să fac cumpărături fără să vă opriți, să vă bucurați de bucătăria sa delicioasă și să faceți acele tipuri de fotografii ideale pe Instagram.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Mult mai mult decât Gandía Shore: cele 29 de lucruri minunate de văzut, de făcut și de mâncat în Gandía

Când te gândești la plaja Gandia, reality show-ul Gandia Show este primul lucru care îmi vine în minte. Dar prejudecățile sunt aici pentru a le rupe. Acest oraș din Valencia are un trecut cultural și arhitectural enorm, plaje minunate de nisip fin, palate orbitoare, împrejurimi naturale virgine și un repertoriu culinar extraordinar de care să te bucuri.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Excursii cu copii: 7 destinații care nu reușesc acolo unde se va bucura întreaga familie

Există multe planuri cu copii ideale pentru vară (sau pentru orice altă perioadă a anului). Pe lângă plaja și piscina, care îi încântă întotdeauna, există orașe și destinații care oferă multe posibilități familiilor aventuroase care doresc să descopere multe lucruri în călătoriile lor. Oricare dintre aceste destinații este ideală pentru a călători cu copiii și a se distra la fel de bine ca noi.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Cele mai bune locuri pentru a te scufunda și a te bucura de minuni subacvatice în conformitate cu cei care știu cel mai bine

Scufundarea este un sport în plină expansiune. Senzația de scufundare în ocean se angajează. Scufundarea vă permite să descoperiți o lume nouă și diferită de cea care ne înconjoară zilnic și este un mod minunat de a vă deconecta și de a vă bucura de mare. Și pentru a face acest lucru, nu trebuie să fiți un profesionist al subiectului și îndrăzniți în imensitatea oceanului, câțiva metri cu ochelari și un tub este suficient pentru a fi uimit dacă vă aruncați în locul potrivit.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Acest hotel de tip boutique arată ca o insulă greacă, dar este de fapt în Galicia și este unul dintre cele mai ecologice din zonă

Galicia este întotdeauna o opțiune bună pentru a petrece vara pentru toți cei cărora nu le place cea mai extremă căldură, căutăm experiențe gastronomice grozave, precum și diferite enclave. Prin urmare, Noa Boutique Hotel, o cazare situată în municipiul Oleiros (A Coruña), este unul dintre acele locuri care pot deveni o experiență minunată pentru această vară și restul anului, de ce nu.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Tot ce trebuie să știți dacă călătoriți cu jucăria dvs. sexuală în această vacanță

Știați că puteți cădea până la 3 ani de închisoare pentru a călători cu un vibrator unde nu trebuie? Există multe reguli nescrise despre cum să călătorești cu avionul cu o jucărie erotică și aici îți spunem, astfel încât să nu riști să-ți iei „micul prieten” pentru o bombă sau o armă și să ai un moment rău pe care să te poți salva.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Acestea sunt cele mai incredibile piscine infinite din lume, ideale pentru a vă răcori în această vară

Căldura verii ne cere un lucru: o baie în piscină. Și dacă se află într-o piscină infinită, în care cerul și apa sunt confuze sau din care vom vedea un peisaj minunat, cu atât mai bine. Piscinele infinite sunt mai la modă ca niciodată, sunt ideale pentru ca Instagram-ul tău să treacă la nivelul următor și, mai presus de toate, sunt un paradis pământesc pregătit de și pentru tine.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Vara în Nord: 12 planifică să obții cele mai bune din ele (chiar și atunci când vremea nu merge)

Nordul are multe de oferit: peisaje verzi și incredibile, bucătărie excepțională, plaje frumoase sau chiar plăcerea de a dormi cu patul de pat chiar și vara. Dar timpul nu însoțește întotdeauna și nu în fiecare zi poți merge la plajă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei petreceri sau a ceva mai cultural, am pregătit o agendă plină de planuri, din Galicia până în Țara Bascilor, prin Asturias și Cantabria.
Citeşte Mai Mult
Călătorie

37 de motive pentru a petrece o vară în Galicia, cel puțin o dată în viață

Când ne gândim la vară, primul lucru care îmi vine în minte este cuvântul „vacanță”. Și toate deciziile care trebuie luate cu privire la ele: câteva zile de escapadă sau o vacanță tradițională de vară; plaja sau munte; Nord sau Sud ... Și cu siguranță în mijlocul acelei conversații de familie sau prieteni, cineva va spune „Ce se întâmplă dacă mergem în Galizia?
Citeşte Mai Mult
Călătorie

Unsprezece destinații de modă în care să petreci o vacanță de lux cu bilete low cost

Dacă iulie te-a prins fără ca tu să fii în stare să stai nemișcat să-ți planifici vacanța, liniște, pentru că acum mai mult decât copleșit acum vei putea fi în noroc. Uneori, a planifica o călătorie în ultimul moment sau a o planifica în mod neașteptat atunci când o afacere bună este traversată în viața noastră este cea mai bună modalitate de a călători pentru prețul minim.
Citeşte Mai Mult