Categorie Tendințe

Vânzările încep! Nu veți putea rezista la aceste 37 de zdrobiri
Tendințe

Vânzările încep! Nu veți putea rezista la aceste 37 de zdrobiri

Odată cu sosirea vremii bune, vânzările au început și ele. Multe mărci au deja reduceri perfecte pentru reînnoirea dulapului de vară. Rochii, salopete, costume de baie, fuste și chiar look-uri pentru oaspeți, haine la modă ideale pentru a purta stil de stradă foarte frumos de vară. Pregătiți cardul căruia nu veți putea rezista acestor 31 de zdrobitoare!

Citeşte Mai Mult
Tendințe

Bluzele Plumeti sunt cele mai romantice și, de asemenea, cele mai potrivite cu orice aspect în stil de zi zi și noapte

Transparentele atașate micilor țestoase formează cea mai elegantă, cea mai atrăgătoare și mai sexy țesătură. Vorbim despre țesătura plumeti, responsabilă de îmbrăcarea celor mai ideale bluze plumeti. Bluza plumeti s-a poziționat ca bluza la modă, cel mai versatil model de purtat încă de dimineața până la amurg, fără a pierde o iota de eleganță și senzualitate.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Șapte modele de bluze încrucișate care reușesc în stilul străzii și înmulțesc posibilitățile și stilul din dulapul tău

Bluzele încrucișate care se înfășoară în jurul corpului au fost senzația minunată în această vară. Le-am văzut reușind în toate firmele low-cost, cu toate imprimeurile posibile. Nu este pentru mai puțin. Designul său de înveliș care ajustează figura este foarte măgulitor, jucându-se cu volumele și liniile corpului pentru a crea stiluri cu o notă diferită.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Cum să porți cele 9 mari tendințe sezoniere: 13 stil de stradă arată pentru a obține idei

Dacă în urmă cu câteva săptămâni v-am arătat noul sezon Toamna-Iarna 2019/2020 în funcție de tendințele sale (cu un rezumat de 19 diferite), astăzi ne uităm la stilul străzii pentru a vedea care dintre ele reușesc deja în rândul populației. Săptămânile modei atrag mii de prescripționari de modă capabili să adapteze zi de zi cele mai dificile tendințe și să le facă versatile și simple.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

13 cizme, ghete și pantofi din piele pentru revenirea la muncă care au un preț foarte bun la Amazon

Ne întoarcem la muncă după vacanțe, temperaturile încep să scadă și restăm zile pentru sosirea toamnei. Da, depresia post-vacanță este o realitate, iar misiunea noastră este să o luăm cât mai bine. Și cum cumpărăturile sunt ceva care nu reușește să ne ridice spiritul, propunerea noastră este să investim în pantofi confortabili și tendința de a merge la muncă.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Aceste nouă autoutilitare pe care le putem achiziționa pentru o perioadă limitată de timp pe Amazon ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a vă întoarce la școală

Abia deschis septembrie, mulți dintre noi și-am spus la revedere de sărbători și s-au pregătit pentru revenirea la muncă. Pentru a înfrunta toamna este necesar să ne pregătim garderoba și să obținem noi achiziții care să faciliteze aspectul acestui sezon. Pantofii au devenit un element de bază în zilele noastre cu care să trecem la ultima, fără să sacrificăm confortul.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Care jachete sunt purtate pentru a arăta la modă în pauză

Se apropie sezonul de pauză. Cu siguranță mulți dintre voi așteaptă cu nerăbdare sosirea genunchiului pentru a scoate sacourile, una dintre cele mai confortabile și versatile articole de îmbrăcăminte. Ce jachete poartă? În fiecare sezon, brandurile ne surprind cu modele noi și originale, cu unicul scop de a face diferența într-un aspect.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Reebok x Victoria Beckham este acum la vânzare: 17 propuneri pentru a merge la sală pe care fosta Spice Girl le aprobă (și proiectează)

Speranțele cu acest tip de colaborări ne fac întotdeauna foarte lungi. Ni se întâmplă cu H&M x Giambattista Valli și ni s-a întâmplat cu Reebok x Victoria Beckham. Dar acesta din urmă este aici, pentru a ne întâmpina în septembrie și pentru a ne motiva la maxim la întoarcerea la sală. Vrei să faci sport încărcat de stil?
Citeşte Mai Mult
Tendințe

27 de detalii pentru biroul tău, care îți vor ușura viața puțin mai ușor când te întorci la serviciu

Numărătoarea inversă a început deja pentru întoarcerea la școală (și la birou). Un alt august a zburat, sărbătorile s-au terminat și este inevitabil să începem să ne gândim la anul care ne așteaptă. Și la fel cum copiii din casă se pregătesc pentru noul curs, adulții ne pot reînnoi accesoriile de papetărie pentru munca noastră de zi cu zi și astfel ne oferă o motivație suplimentară.
Citeşte Mai Mult
Tendințe

Pune-ți o bluză transparentă în viața ta (și în look-ul tău): un trend care mătura și este foarte ușor de combinat

Bluzele transparente sunt aici pentru a rămâne. Piesele care au devenit tendința vedetă a unei ținute elegante, combinate cu o fustă sau pantaloni și chiar și cele mai răspândite sunt combinate sub rochii. Modelele clasice netede, complet transparente, cu detalii despre șireturi, inspirație romantică, volane și țesături plumeti sunt cele mai repetate, capabile să fie o haină atât de versatilă, capabilă să se arate zi și noapte.
Citeşte Mai Mult