Categorie Seriale TV

Seriale TV

Noua 'American Crime Story' se va concentra pe scandalul Bill Clinton și aceasta este actrița care o va interpreta pe Monica Lewinsky

Fanii American Crime Story au noroc, pentru că în sfârșit există știri despre cel de-al treilea sezon. Mini-seria centrată pe crime care au marcat istoria Statelor Unite are deja un nou complot: demiterea aproape a lui Bill Clinton după cazul Monica Lewinsk și, cu o actriță oarecum necunoscută, care este exact aceeași cu internul care a descoperit scandalul sexual al președintelui american.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Cum să pierzi un băiat în 10 zile: mitica comedie romantică va reveni în format serial (și ne place ideea)

Când Kate Hudson și Matthew McConaughey au început să filmeze această comedie romantică amuzantă, nu și-au putut imagina succesul pe care îl va avea filmul. Și mult mai puțin de 16 ani mai târziu ar avea o repornire în format serial. Genul comediilor romantice pare să trăiască o a doua tinerețe acum, când platformele de streaming sunt în plină expansiune.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Din 13 motive se întoarce la Netflix cu o nouă crimă în cel de-al treilea sezon, iar trailerul său ne-a lăsat să ne dorim mai mult

Avem deja o dată de premieră pentru cel de-al treilea și penultimul sezon din 13 motive, unul dintre cele mai controversate seriale ale Netflix din ultimii ani, alături de filme precum Tu. Primele două sezoane s-au ocupat de tot ceea ce a înconjurat moartea Hannei Baker, o tânără de la Institutul Libertății care s-a sinucis lăsând în urmă 13 casete care au explicat 13 motive pentru a se sinucide.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Netflix a lansat deja trailerul pentru cel de-al patrulea sezon al The Girls of the Cable (și ajung cu mai mult stil ca niciodată)

Întoarcerea fetelor cablului este, fără doar și poate, una dintre cele mai așteptate lansări ale verii și, deși am văzut deja primele imagini despre care va fi al patrulea sezon al seriei spaniole Netflix, nu a fost până acum când am reușit Vedeți-le în remorcă. Nu doar că ne place povestea acestor femei, ci că acest thriller din perioada Netflix ne face să ne îndrăgostim de costumele ei.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

De la Elite la Stranger Things: acestea sunt cele cincisprezece seriale Netflix cele mai bune, după critici

Depinde de cine vorbești, îți va spune că o serie este mai bună sau mai rea și că favoritul tău este unul sau altul, dar ce se întâmplă dacă vorbim despre critici profesioniști? Vor fi de acord? Am aruncat o privire asupra scorurilor criticilor de pe Rotten Tomatoes pentru a ști, potrivit criticilor, care sunt cele cincisprezece cele mai bune seriale originale Netflix, iar rezultatul merge de la Elite la Stranger Things.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

The 100, Big Little Lies, Stranger Things ... Seria perfectă pentru a face un maraton în această vară 2019

Vara avem mai mult timp pentru a urmări acele serii care au fost agățate în cursul anului, iar acum suntem dispuși să urmărim în modul maraton, luând mai puțin de o săptămână pentru a viziona un sezon, deoarece complotul este atât de interesant încât nu știm cum să ne oprim . Stranger Things, Big Little Lies sau Dark sunt câteva dintre cele pe care vi le propunem să devorați în timp ce căldura arde străzile, deoarece aceste serii sunt perfecte pentru a face un maraton în această vară.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Cea mai bună serie de adolescenți pentru a urmări pe Netflix și continua să te simți ca un adolescent chiar dacă treci de 30 de ani

Să te bucuri de un serial pentru adolescenți este posibil și mai mult dacă vorbim despre reinvenția pe care genul o face cu titluri precum Euphoria sau Elite, care înconjoară controversa pentru a aborda probleme care contează pentru adolescenți, dar din punctul lor de vedere și al lor percepția despre lume Nu ești bătrân pentru vizionarea serialelor pentru adolescenți, pentru că ai fost atras de poveștile liceului sau pentru a te bucura ca un pitic cu ei.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

'La casa de papel' și alte 15 seriale și filme de la Netflix, HBO, Movistar + și Amazon Prime Video, care sunt lansate săptămâna aceasta (15-21 iulie)

După premiera celui de-al treilea sezon al Stranger Things, a existat o a doua serie pe care așteptam cu nerăbdare în acest iulie, întoarcerea La casa de papel, una dintre cele mai top serie spaniole de pe Netflix. Săptămâna aceasta se deschide cel de-al treilea sezon, dar nu este singurul lucru care vine pe ecranele platformelor noastre de streaming preferate.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Netflix înlătură scena sinucigașului Hannah Baker din „Treisprezece motive” la doi ani de la lansarea sa

Pare mult mai departe, dar au trecut doar doi ani de când a fost lansat unul dintre serialele care ne-au marcat cel mai mult în ultimele vremuri. Și este faptul că „Din treisprezece motive” puse pe masă cât se poate de explicit, coșmarul intimidării și consecințele sale tragice care l-au condus pe protagonistul său, Hannah Baker la sinucidere.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Crown revine la Netflix alături de Olivia Colman și avem o a treia dată de premieră a sezonului

Există serii care fac istorie. Ca și în vremea lui, Orange este noul negru sau Stranger Things. Coroana este, ca și ei, una dintre cele mai așteptate seriale ale Netflix. Claire Foy dă tronul Reginei Isabel Oliviei Colman, recentă câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în La Favorita, iar Helena Bonham Carter preia de la Vanessa Kirby în rolul prințesei Margareta.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Schița definitivă (cu fotografii) pentru a înțelege cine este cine în Dark și să nu te pierzi urmărind seria Netflix

Seria germană Netflix nu a atras multă atenție anul trecut, dar se pare că al doilea sezon i-a dat impulsul final. Și i-a captivat pe cei care l-au văzut deja pe primul fără întristare sau glorie și pe cei care nu au avut-o. Apelul lui? Este unul dintre cele mai confuze care există. Iar nivelul său de confuzie crește pe măsură ce parcela progresează.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Cinci motive pentru care iubim seria de medici precum The Good Doctor și Grey Anatomy

Seria de medici este un gen care întotdeauna triumfă și, deși ne este greu să recunoaștem, există mulți care au unul (sau mai mulți, fiind sincer) printre esențialele noastre. Indiferent de anotimpurile care vor trece, vom continua să vedem (și să ne bucurăm) de aventurile, neplăcerile și neplăcerile din „Anatomia lui Grey” și, de fiecare dată când avem una nouă la vedere, îi oferim și o șansă.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Tot ce știm despre al cincilea sezon al Outlander-ului

Outlander este una dintre acele serii care, fără să știe foarte bine de ce, se leagă de la primul capitol. O poveste de dragoste cu călătorii în timp și Scoția din secolul al XVIII-lea, cu Jamie Fraser (Sam Heughan) și Claire Randall (Caitriona Balfe) ca protagoniști. După premiera celui de-al patrulea sezon de la începutul anului, Starz a reînnoit încă două sezoane, dar nu este singurul lucru pe care îl știm despre care va fi cel de-al cincilea sezon din Outlander.
Citeşte Mai Mult
Seriale TV

Vești grozave pentru fanii „The Society”: va exista al doilea sezon al seriei Netflix

Societatea a fost una dintre marile descoperiri ale Netflix primăvara trecută, iar lanțul a confirmat deja prin rețelele de socializare ceea ce ne așteptam cu toții: va fi un al doilea sezon. Seria de tineret, bazată pe romanul The Lord of the Zies, va reveni pentru o nouă tranșă care va fi lansată pe tot parcursul anului 2020 și care va rezolva multe dintre necunoscutele pe care le-a lăsat primul sezon.
Citeşte Mai Mult